5 asioita, sinun täytyy tietää laihtuminen pillereitä

Olemme kaikki kuulleet niistä, olemme kaikki nähneet mainoksia. Jokainen nyt ja sitten on uusi pilleri, joka on sanottu olevan laihtuminen ihme. Mutta on se totta? Täällä on 5 asioita, sinun täytyy tietää laihtuminen pillereitä.

5 asioita, sinun täytyy tietää laihtuminen pillereitä

1.. Älä ota niitä kuulematta lääkäri

Ensinnäkin minun täytyy sanoa, että olen vahvasti neuvoo olemaan ottamatta laihtuminen pillereitä ollenkaan, mutta jos olet jo päättänyt, sinun on ehdottomasti neuvotella lääkärin kanssa.

Tapaamisesta ja kerro lääkärillesi, että haluaisit aloitat laihtuminen pillereitä. Lääkäri neuvoo, mitä testejä sinun täytyy ottaa ennen kuin aloitat pillerit ja jotka pillerit ovat sinulle parhaiten.

Älä ajattele, että voit vain mennä kauppaan ja ostaa ensimmäisen tai halvin laihtuminen pillereitä olet törmännyt. Sinun täytyy suorittaa tiettyjä testejä selvittää, jos voit itse ottaa ne pillerit ja mitkä ovat parhaat. Käsittele näitä pillereitä kuin mitä tahansa muu lääkitys - kysy lääkäriltäsi neuvoa. Laihtuminen pillerit ovat yleensä ihmisiä, joilla on todellisia ongelmia ja BMI yli 25. Jos BMI on alle, pitäisi missään tapauksessa ottaa laihdutusvalmisteita.

2. Ne todella toimii?

Tietenkin voit kysyä itseltäsi, jos laihdutusvalmisteita todella työtä. Kaikki ne, jotka mainostavat ja myyvät ne tekevät parhaansa vakuuttaa teille, että he tekevät työtä. Mutta sinun pitäisi luottaa heihin?

Oikeasti, kukaan ei oikeastaan ​​voi sanoa varmasti, jos ruokavalio pillereitä työtä. Ei ole tarpeeksi tietoa ja tulokset ovat erilaisia ​​eri ihmisille. Minun henkilökohtainen kokemus, kerron teille, että ei - ne eivät toimi, mutta sitten taas ehkä tiedätte jonkun, joka kertoo, että he tekevät työtä. Lopulta päätös on täysin sinun ja lääkärisi.

Kuitenkin, sinun on aivan pakko uskoa, että voit syödä aivan yhtä paljon kuin ennenkin ja ota maaginen pilleri ja kaikki on ruhtinaalliset. Se ei. Sinun täytyy muuttaa ruokavaliota ja aloittaa harjoittelun ja vasta sitten voisi laihtuminen pillereitä olla apua sinulle.

3. Entä pitkän aikavälin vaikutukset?

No, lyhyesti sanottuna - ei ole. Jos luottaa vain laihdutusvalmisteita painon pudottaminen, vaikka ne osoittautuvat tehokkaiksi, voit vain odottaa lyhyen aikavälin vaikutus. Jälkeen pari kuukautta, voit saada painoa takaisin, ehkä jopa enemmän. Et voi ottaa laihdutusvalmisteita koko elämäsi ylläpitää painoa. Itse asiassa, et voi ottaa niitä enemmän kuin pari kuukautta, koska se on erittäin vaarallista.

Toisaalta, jos aloitat terveellisen ruokavalion ja aloittaa harjoittelun, voit odottaa joitakin pitkän aikavälin vaikutuksia. Vaikka olet lopettanut pillerit, voit jatkaa terveellisen ruokavalion ja harjoituksia ja voit jatkaa laihtua. Kun olet alas painoa haluat, pitää rutiini säilyttämiseksi täydellinen paino. Nyt, kun otat kaikki tämä otetaan huomioon, oletteko edes tarvitse pillereitä ensimmäinen paikka? Se kaikki vielä tulee alas vaihdat tottumukset ja liikkuvat selkään.

4. Onko riskejä?

Valitettavasti, kyllä, on olemassa riski, että mukana ottaen laihtuminen pillereitä. Ne alkavat yksinkertainen ripuli, joka on yleisin haittavaikutus laihtuminen pillereitä, ja kehittyä inkontinenssi ja muita hankalia olosuhteissa. Laihdutusvalmisteita ovat osoittautuneet olla vaarallisempaa kuin tehokas.

Joka tapauksessa, toistan jälleen, ota yhteys lääkäriin ensimmäinen ja lukea etikettejä. Saatat täytyy kiinnittää erityistä huomiota joihinkin muiden lääkkeiden saatat olla ottaen, koska niiden sekoittaminen laihtuminen pillereitä voi johtaa vitamiinin puutos ja muita komplikaatioita.

5. Mikä pilleri on oikea sinulle?

Olet luultavasti ihmettelevät, mikä pilleri on oikea sinulle. No, ensinnäkin, sanon kukaan - koska voit saavuttaa sama, jos ei parempia tuloksia, jos muutat ruokavalion ja luoda terve kuntoilun. Jos kuitenkin haluat aloittaa ottaen ruokavalio pillereitä, niin minun täytyy sanoa, yhden lääkärin määräämiä.

Vain koska jotkut laihdutusvalmisteita työskennellyt ystäväsi, se ei tarkoita, että ne toimii sinulle. Silti monet ihmiset ovat raportoineet, että ruokavalio pillereitä, jotka sisältävät bromelain tai villi sitruunauute auttaa. Voit korostaa, että lääkärin kuullessaan, joiden pillereitä ottamaan. Lisätietoja tiettyjen laihdutusvalmisteita, käy tällä sivulla.

Silti, muista, että ei ole mitään taikuutta. Ei taikuutta pilleri tai mitään yksinkertaista taikaa liikunta, joka pyyhkii pois kaikki ne ylimääräistä kiloa. Sinun täytyy omistautua terveellisen ruokavalion ja liikunnan ja vasta sitten voit odottaa tuloksia. Lopulta se on ainoa oikea tapa.

Tutustu näihin