6 pre-workout elintarvikkeita, jotka tekevät harjoituskertoja helpompaa ja tehokkaampaa

Useimmat ihmiset työntää kehon fyysisten rajojen ja venymään salilla syystä: He haluavat näyttää ja tuntuu parhaimmillaan. Joten, mitä tapahtuu, kun mitä syöt ennen liikuntaa on saada tapa saada sinulle tuloksia ansaitsevat oman aika puuskutus ja hikoilu teidän Butt pois?

6 pre-workout elintarvikkeita, jotka tekevät harjoituskertoja helpompaa ja tehokkaampaa

Vaikka useimmat ihmiset usein ajattelevat ruokavalio ja liikunta kaksi eri asiaa, he molemmat ovat samanlaisia ​​tehtäviä. Ne on suunniteltu pitämään kehon terveitä ja vahvoja. Niin, se vain menee järkeillä, että jos haluat tähtien tuloksia alalla terveys ja kunto, sitten sinun täytyy käsitellä molempia.

Loppujen lopuksi et voi syödä pikaruokaa joka päivä ja odottaa, että liikunta tulee kumota kaikki vahingot olet tehnyt. Vaikka et voi hallita painoa, siellä on enemmän oman terveyden kuin vain numeroita mittakaavassa. On kolesterolia, joka on kovettuminen verisuonia ja natriumia, joka on nostaa verenpainetta.

Ja mitä syöt vaikuttaa suuresti miten tehokas olet kanssa kunto-ohjelman. Esimerkiksi on olemassa tiettyjä elintarvikkeita, jotka auttavat sinua rakentamaan enemmän lihaksia ja on olemassa tiettyjä asioita, voit syödä joka pitää energia ylös pitkään sydän liikuntaa.

Aloita lisäämällä elintarvikkeita, jotka noudattavat osaksi ruokavaliota ja vain katsella kuvaa peilistä muuntua kaikki jotka haluatte...

Pre-sydän suosikkeihin

Kun se tulee sydän käyttää, sinun täytyy elintarvikkeita, jotka aiomme antaa sinulle energiaa kun alat siirtää kunnes minuutin otat viimeinen askel yli maaliviivan, niin sanoakseni. Pohjimmiltaan ne on polttoaineen määrää alusta loppuun niin että sinulla on kestävyyttä suorittaa koko harjoitus.

Mitä elintarvikkeet voivat auttaa sinua tekemään tämän?

Hunaja

Hunaja on jotain, että ammattiurheilijoita ympäri maailmaa ovat kuluttavat ikäisille pyritään parantamaan kestävyyttä. Sokerit se sisältää antaa heille lisäenergiaa, että he tarvitsevat, mutta ne ovat luonnollisia, joten ne eivät vaikuta veren sokeria tavalla, joka johtaa pelätty energia pudota. Se, että se on myös niin miellyttävä makuhermoja tekee siitä yhden parhaista vaihtoehdoista ennen sydän, että voit olla.

Ota ruokalusikallinen tämä kaikki luonnolliset ruoka ja joko syödä sitä suoraan purkista tai lisätä sen kuppi vihreää teetä ennen kuin aloitat hiki istunto. Vihreä tee on monia terveydellisiä etuja kuten pienempi riski sydänsairauksiin ja syöpään, lisäksi lisääntynyt laihtuminen niin se olisi kuin saat kaksi yhden hinnalla.

Monimutkaiset hiilihydraatit

Jos harrastat pitkä aerobinen istuntoja, sitten olet menossa on syödä jotain, joka ylläpitää näläntunnetta ja energiaa koko niitä. Ei ole mitään pahempaa kuin olla puolivälissä harjoitus ja menettää höyryä tai tunne nälkää kasvaa, koska elimistö on käyttänyt kaiken energian olet antanut sen.

Yksi tapa tehdä tämä on syödä joku kompleksi kaasutin noin tunnin tai kaksi ennen kuin osut kuntosali. Koska elimistö sulattaa sitä, se vetää kaikki energia pois sitä, että on tarpeen voit suorittaa istunto, jolloin voit yllä koko ajan olet hikoilu tiesi kunto.

Hienoja vaihtoehdot ovat kaurapuuroa (ehkä kanssa hieman hunajaa), koko paahtoleipää (ehkä ripaus hunajaa), tai koko vehnän pastaa (voit halutessasi jättää hunajan pois tämä). Foods kuten nämä auttavat sinut läpi uuvuttava sydän istuntoja niin voit polttaa ylimääräisiä kaloreita tehokkaasti.

Hedelmät

Ei vain hedelmiä hyvänmakuista ja helppo tarttua, mutta ne ovat myös täynnä täynnä vitamiineja ja kivennäisaineita kehosi tarvitsee toimimaan täydellä teholla. Niiden luonnollinen sokerit antaa sinulle energiaa sinun täytyy olla hyvä harjoitus ja kuidun ne auttaa pitämään nälän loitolla prosessissa.

Yksi ehdotus on kuitenkin syödä jonkinlainen proteiinin kanssa hedelmiä. Ei vain se tyydyttää nälän pidempään, kaksi yhdessä luoda juuri oikean polttoaineen toimittaa kehon mitä se tarvitsee saada sinut tip top kunnossa.

Voimaharjoittelu teho elintarvikkeet

Kun olet nostamalla painoja tai tekee kehon vastus harjoituksia, se on erittäin tärkeää, että polttoaineen lihaksia. Kun teet voimaharjoitusta, olet tehokkaasti luoda minimaalisia kyyneleet lihassyiden. Se kun nämä kyyneleet parantua, että lihakset isompi ja vahvempi.

On joitakin elintarvikkeita, että voit syödä pre-workout, joka jouduttaa ja tukea tätä prosessia, kuten:

Munat

Munat ovat yksi suurimmista lähteistä lihasten paranemista proteiinia voit kuluttaa. Lähes seitsemän grammaa muna, olet varmasti antaa lihaksia, mitä he tarvitsevat päästä enimmäistasot kuntoa.

Vaikka he proteiini voimanpesä, munat saanut huonon rap vuosia johtuen kolesterolin ne sisältävät. Tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että kolesterolin munat ei ole todellista vaikutusta veren kolesterolitasoa. Vain olla turvallisella puolella, jotkut terveydenhuollon asiantuntijat suosittelevat kaventaa munien kulutuksen enintään kaksi päivässä.

Lisäksi, vaikka on ehdotettu laittaa raaka munia ravitsemukselliset juomia, se ei ole suositeltavaa. Munat kuljettaa salmonellabakteerit joka on erittäin haitallista. Joten, olet parempi ruoanlaitto munia varmista, että ne ovat turvallisia syödä. Voit hauduttaa niitä, kova keittämistä tai kokki niitä muulla tavalla, kunhan ne kuumennettiin kaikki läpi.

Mantelit

Aivan kuten munat on korkea proteiinipitoisuus, niin tee manteleita. Vaikka pähkinöitä kuten manteleita ovat korkeammat rasvapitoisuus tutkimus on osoittanut, että se on terveellistä rasvaa. Se alentaa huonoa kolesterolia ja nostaa hyvää.

Syöminen vain kourallinen ennen lyömällä punttisali ruokkivat lihaksia ja antaa heille voimaa ja kestävyyttä ne tarvitsevat selviytyäkseen oman harjoituksen. Lisäksi kuitu niitä pitää masu täyttyy prosessissa.

Vain älä liioittele syömällä niitä luopua. Kuten useimmat mitään, maltillisuus on avain.

Lohi

Aivan kuten kahden edellisen elintarvikkeet ovat runsaasti lihasten parantavia proteiinia, lohi on oikeassa siellä heidän kanssaan. Yksi asia, joka erottaa tämän super-kalat toisistaan, vaikka se, että se on sydäntäsi omega-3 rasvahappoja. Nämä auttavat kehoa vähentää tulehdusta tehdä liikuntaa helpompaa, koska et ole kärsinyt läpi jäykät nivelet. Ne myös parantavat aivotoimintaa joten kasvoi valppautta auttaa sinua keskittymään asianmukaisen muodon ja tekniikan.

Kypsennä filee joitakin sitruuna ja tilli ja syödä sitä yksin tai laittaa sen päälle kasa pinaatti enemmän kehon terveysvaikutuksista. Voit myös tehdä lohta pihviä ja syödä ne kaksi viipaletta täysjyväleipää (joka on monimutkainen carb) enemmän energiaa etuja.

Tee aikaa salilla määrä ruokkimalla kehon elintarvikkeet, kuten nämä, jotka saavat sinut lähemmäksi oman terveyden ja kunnon tavoitteet. Ansaitset sen.

Tutustu näihin