7 herkullisia vähäkalorinen kesällä elintarvikkeet

Syöminen terveellistä, vähäkalorinen ateriat voi olla ongelmallista kesällä, koska siellä on jäätelöä, munkkeja ja pikaruokaa kirjaimellisesti kaikkialla. Kuitenkin pysyä raiteilla ruokavalio ei ole niin vaikeaa kuin se saattaakin tuntua. Pidä käsittelyssä selvittää, mitä sinun pitäisi syödä pysyäkseen terveenä ja menettää painoa!

7 herkullisia vähäkalorinen kesällä elintarvikkeet

Joka kevät ja kesä, naiset ympäri maailmaa päättää, että on korkea aika he laihtunut. Ironista kyllä, nämä ovat kaksi vuodenaikaa täynnä korkea-kalori junk elintarvikkeita ja juomia - jäätelöä, munkkeja, super lämpöarvo pirtelöitä ja cocktaileja... Onneksi sinun ei tarvitse nähdä nälkää itsesi hengiltä, ​​jotta painon pudottaminen - kaikki mitä tarvitset tehdä, on tehdä älykkäämpiä ruokavalintoja. Tässä on mitä sinun pitäisi valita jos on epävarma:

1.. Katkaravut

Katkaravut ovat paitsi herkullisia, mutta myös vähän rasvaa. Tämä proteiini täynnä ruokaa auttaa sinua pysymään täynnä ja virtaa, ja se myös antaa sinulle mukava annos B12-vitamiinia. Sekoita joitakin katkarapuja, avokado ja tuoretta tomaattia salaattia terveellinen lounas tai illallinen.

2. Säilyketonnikalaa

Jos sen aivan liian kuuma ja et todellakaan huvita ruoanlaitto, syöminen purkitettu tonnikala on loistava valinta! Tonnikala on erittäin terveellistä ja voit sekoittaa sitä vähäkalorisia keksejä tai joitakin vihanneksia ja tehdä terveellisiä vähäkalorista aterian muutamassa minuutissa.

3. Grillattuja kasviksia

Syöminen vihannekset on must! Ne ovat vähän kaloreita, mutta hyvin paljon vitamiineja ja kivennäisaineita. Heitä suosikki kasvikset grilli ja tehdä herkullisen aterian, joka auttaa sinua menettää paino olet saanut talvella.

4. Grillattua kanaa

Tämä on maukas ateria voisit tehdä 15 minuutissa! Grilli kanaa ja palvella sitä kirsikkatomaatteja ja tuoretta kurkkua. Tämä ateria on täynnä proteiineja, vitamiineja ja kivennäisaineita ja pitää sinut täynnä ja virtaa tuntikausia.

5. Lohi

Grillattua lohta on aina hyvä valinta. Se on terveellistä, ja se on sormi-nuolee hyvältä! Tarjoile tuoreen salaatin ja kevyt, terveellinen kesällä illallinen.

6. Kreikkalainen jogurtti

Kreikkalainen jogurtti on täynnä proteiinia. Se on hyvä vaihtoehto kotiruokaa, kun ei oikeastaan ​​ole aikaa tehdä yhden. Syö joidenkin vähäkalorinen keksejä tai sekoittaa sitä jonkin verran vadelmia ja tehdä kevyt energia tehosterokotus minuutissa!

7. Vesimeloni

Ah, vesimeloni! Se pitää sinut sammutettua, koko ja - onnellinen! Se on myös suuri lähde monia vitamiineja, kuten A-vitamiinia ja C-vitamiinia

Tutustu näihin