8 elintarvikkeita, jotka kannustavat laihtuminen

Haluatko tehostaa aineenvaihduntaa, hillitä ruokahalua ja laihtua helposti? Vähentämällä kaloreita varmasti auttaa sinua, mutta myös joitakin oikea ruoka omassa ruokavaliossa kasvaa rasvanpolttoa vieläkin! Tässä on 8 elintarvikkeita, jotka kannustavat laihtuminen ja auttaa sinua polttaa rasvaa nopeammin.

8 elintarvikkeita, jotka kannustavat laihtuminen

Vain vaihtaa muutaman ruokailutottumuksia ja lisätä seuraavan luettelon ruokaa päivittäistavarakaupan cart. Syödä ja saada ohut - Kyllä, se on avain mantra!

1.. Munat

Syödä niitä! Ne ovat täynnä proteiinia, ja he saavat sinut polttaa kaloreita ja pysyä koko pidempään. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että munia voi jopa auttaa sinua välttämään verensokerin piikkejä, joiden tiedetään aiheuttavan nälkää ja elintarvikkeiden cravings.

2. Lohi

Lohi on suuri lähde omega-3 rasvahappoja, jotka auttavat alentamaan leptiini kehossa. Leptiini on hormoni, joka edistää laihtuminen, mutta ihmiset, jotka ovat ylipainoisia ja lihavia kehittää lisääntyneisiin tämän hormonin, joka johtaa leptiiniresistenssiä, ja vähemmän vastata tähän kemikaalia. Tämä johtaa hitaampi aineenvaihdunta, ja painonnousu.

Omega-3 tunnetaan myös parantaa insuliiniherkkyyttä, auttamalla kehon rakentaa lihasmassaa ja menettää vatsa rasvaa. Enemmän lihaskudosta ja vähentää riskiä joutua insuliinia ja developingdiabetes, sydänsairauksia ja korkea verenpaine. Plus, enemmän lihaksia olet, sitä enemmän rasvaa poltat!

3. Chilies

Hot paprikat sisältävät kapsaisiini, joka nopeuttaa aineenvaihduntaa ja saa kehosi polttaa enemmän kaloreita. Se myös vähentää ruokahalua, ja pitää aineenvaihduntaa koholla jopa 3 tuntia sen jälkeen, kun se on kulunut. Joten, vaihtaa mausteinen!

4. Pavut

Pavut ovat hyvin rasvaa taistelijoita ja erinomaiset painonlasku liittolaisia. Ne sisältävät runsaasti kuituja ja proteiineja, ja ne voivat aiheuttaa pitkäaikaista täyteyden tunne. Ne stimuloivat vapauttamista kylläisyyden hormoni tunnetaan ascholecystokinin, joka on luonnollinen ruokahalua vähentävää. Jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että papu syövillä on ohuemmat waists, ja painavat vähemmän kuin ei-papu syövillä.

5. Omenat ja päärynät

Omenat ja päärynät sisältävät suuria määriä al kuitua, joka täyttää sinut ja estää painonnousua. Ne ovat runsaasti pektiiniä, tyyppi liukoista kuitua, joka alentaa verensokeria ja estää sinua fromsnacking aterioiden välillä.

Ne sisältävät myös hiilihydraatteja, jotka lisäävät energian tasoilla, lisäämättä veren sokeria, ja ilman muuntuu rasvaa.

6. Vähärasvaisen lihan ja siipikarjan

Proteiineja löytyy vähärasvaisen lihan ja siipikarjan vaativat pidemmän ruoansulatusta, kuin ne, jotka sisältyvät hedelmiä ja vihanneksia. Ne nopeuttaa aineenvaihduntaa ja pakottaa kehon polttaa paljon kaloreita, jotta tobreak ne alas ja sulatella niitä.

Proteiinit ovat myös korkeat kylläisyyden ravinteita, jotka tekevät sinusta tuntuu täysin pidempään ja vähentää taipumusta syödä liikaa. Ja ennen kaikkea, ne ovat ehdottoman välttämättömiä rakentamisessa lihasmassaa.

Aina valita nahkaa kanan ja kalkkunan rinnat, ja valitse ruoho ruokitaan naudanlihaa.

7. Greippi

Tutkimukset ovat osoittaneet, että syöminen puoli greippi ennen ateriaa ja greippimehun juomista 3 kertaa päivässä, voi auttaa sinua menettää enemmän kuin kolme kiloa 3 kuukaudessa.

Greippi sisältää fytokemikaalit jotka voivat vähentää insuliinin tasolle. Ala insuliinitaso tekee kehosi muuntaa kaloreita energiaksi, eikä varastoi niitä kuin rasvaa. Tästä syystä ruoansulatuskanavan käsittelee ruokaa nopeammin ja tehokkaammin.

Tämä poikkeuksellinen hedelmä on myös runsaasti C-vitamiinia, joka on tärkeä rooli aineenvaihduntaa rasvoja.

8. Mantelit

Mantelit ovat runsaasti energiaa, mutta ne ovat myös runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka pitävät meidän verensokeri tasaisena. On tärkeää tietää, että nopeita piikkejä verensokeri ovat aina seuranneet nopeat sokeri laskee, ja nämä heilahtelut voivat johtaa nälän ja aiheuttaa ylensyöntiä.

Tämän estämiseksi sinun pitäisi syödä enemmän pähkinöitä - erityisesti manteleita. Mantelit myös hillitä ruokahalua, sillä ne käynnistävät vapauttamaan nälän tukahduttaa hormoneja kehossamme.

Pureskele ne huolellisesti! Näin he julkaisevat suurempia määriä hyödyllisiä rasvoja ja ravintoaineita.

Tutustu näihin