Best lihas-ja kuntoiluun rutiini 3 vaiheet

Olen yrittänyt vuosia löytää workout rutiini, joka sopii minulle. Haluan pysyä kunnossa, olla hyvässä kunnossa ja rakentaa noin lihakset. Lopuksi, en keksi lihas-ja fitness workout rutiini, joka täyttää minun tarpeisiin ja tässä miten se näyttää.

Best lihas-ja kuntoiluun rutiini 3 vaiheet

1.. Pitää käynnissä

Parasta kun se tulee jonkinlainen kuntoiluun rutiini on käynnissä. Minulla on aina ollut ongelmia sen kanssa, koska en todellakaan voi ajaa. Toisaalta, voin hitaasti hölkätä paikallaan, ja se on kaikki mitä tarvitset.

Ydin minun lihasten ja kunto rutiini on jatkuva lenkkeily paikallaan. Tämä ei ole jotain, että pitäisi väsyttää teitä, vain jotain, joka pitää vauhtia workout. On hienoa vaihtaa tempoa kerran kun sillä lisäharjoitus mutta silti, lenkkeily on perusta, jolle voit rakentaa loput harjoitukset.

2. Muuttuvat

Sinun tulisi sisällyttää kaikki muut liikunta voi ajatella tätä workout rutiinia. Puhun istumaannousuja, punnerruksia, kyykky, potkuja, lyöntejä, mitä ikinä voi kuvitella. Parasta olisi, jos voisit löytää joku muu harjoitus, koska osa yllätys on hyvin tärkeää, että koko rutiini.

Prosessi menee seuraavasti: alkaa hitaasti lenkkeily paikallaan ja tehdä joitakin annetaan lämmetä niska ja käsivarret. Et saa pysähtyä lenkillä tahansa Koko harjoittelun aikana. Nyt, älä yhden kyykky, nousemaan ylös ja jatkamaan lenkkeily. Älä yksi istumaan, nousemaan ylös ja jatkamaan lenkkeily. Tee yksi jalka potkia ja jatkaa lenkkeily. Näet kuvio? Asian ydin on hölkätä koko ajan, kun teet muita harjoituksia. Lenkkeily rakentaa oman voimaa ja kuntoa ja harjoituksia sävy lihaksia.

Sinun pitäisi yrittää tehdä jokaisen harjoituksen niin nopeasti ja mahdollisimman tarkkoja. Jos löytää joku muu käyttää, sinun pitäisi yllättää toisiaan seuraavaan harjoitukseen. Se voi kuulostaa typerältä, mutta ei tiedä mikä liikuntaa sinun pitäisi tehdä seuraavaksi oikeasti kehon jonkinlainen hieman hermostunut valtio. Kohta tämän ei ole tehdä sinusta tuntuu anxcious, mutta tehdä kehosta polttaa enemmän kaloreita.

Aloita hitaampi tempo ja tehdä enää lenkkeily taukoja kahden harjoituksia, sitten vähitellen lisätä tempoa ja lopettaa koko rutiini harjoituksia tehdään yksi oikea toisensa jälkeen. Voit myös tehdä useita excersises ja aloittaa uudelleen hitaampitempoista.

3. Pidä hengitys

Kuten mitä tahansa workout rutiini, se on erittäin tärkeää hengittämään oikein, kun liikut. Tämä voi tietysti olla hieman vaikea tehdä, varsinkin kun saat väsynyt, mutta kannattaa silti yrittää tehdä sen.

Luodaan hengitysrytmi heti aloittaa lenkkeily. Yritä pitää tämä rytmi koko harjoituksen rutiini, ei väliä kuinka väsynyt saat. Exhale kun rasituksessa, hengittää aikana rentoutumista välein kunkin excersise. Tämä sääntö ei koske vain kyykky, jossa voit todella hengittää taas nousta, mikä on rasituksessa osa excersise. Lopeta rutiinia, hölkätä kevyesti vähintään kaksi minuuttia tai kunnes hengitys on normalisoitunut.

Tutustu näihin