Kaalikeitto Diet Secrets

Olemme kaikki kuulleet kuuluisa kaalikeitto Diet, ja nyt olet miettinyt, mitä salaisuuksia takana laihtuminen.

Kaalikeitto Diet Secrets

Jos sinulla on erityinen tilaisuus tulossa, ja tarvitsee vain laihtua nopeasti, kaalikeitto ruokavalio on oikea ruokavalio sinulle. Tämä ruokavalio ei sovi pidentämällä, koska se ei ole terveellistä ja et syö eri ruokaa. Mutta se voi olla oma pieni salaisuus, miten olet tehnyt sen, että pieni musta mekko, että suuri puolue.

Mitkä ovat ainekset kaali ruokavalio keittoa?

 • 6 isoa kevätsipulia (kutsutaan myös "kevät" sipulia)
 • 2 vihreä paprika
 • 1 tai 2 purkkia tomaatteja (kuutioina tai kokonaan)
 • 3 porkkanaa
 • 1 kontti (10 oz tai niin) sieniä
 • 1 nippu selleri
 • puoli pää kaali
 • 1 paketti mauste vain keittoa mix
 • 1 tai 2 kuutiota lihalientä (valinnainen)
 • 1 48 oz voi Low Natrium V8 mehu (valinnainen)
 • voit lisätä pippuria, persiljaa, curry, valkosipuli jauhetta, jne. (ei suolaa!)

Tämä ruokavalio on melko helppo valmistaa, ja ei liian kallista kuten jotkut muut kuuluisia niistä. Voit valmistaa keittoa tavalliseen tapaan, riippuen omaan makuun vihanneksia (raaka, rapea tai hyvin keitetty).

Tämä ruokavalio on sen salaisuuksia ja se voi auttaa sinua laihtua todella nopeasti, noin 10kg 7 päivää. Se puhdistaa ruoansulatuskanavan ja saa sinut tuntemaan kevyt kuin höyhen.

Päivä yksi:

Syöt kaikki hedelmät haluat. Salaisuus täällä on kiellettyä hedelmää - banaaneja. Heillä on liikaa sokeria ja rasvaa, joten unohda ne. Makeuttamaton teetä ja vettä kaikki sallitut juomat, ja tietenkin voit syödä niin paljon keittoa kuin haluat. Yksi kaalikeitto Diet salaisuus on, että sinun pitäisi itse syödä enemmän keittoa tuottaa enemmän laihtuminen.

Päivä kaksi:

Voit syödä vihanneksia niin paljon kuin haluat. Valmista se tuore, keitetty tai raaka, sillä ei ole väliä, kunhan syöt niitä yhdessä teidän keittoa. Älä lopeta syömistä keittoa, koska keitto puhdistaa ruoansulatuskanavan ja auttaa sinua tuntemaan paremmin, kun ensimmäinen 3 päivää. Älä syö papuja, herneitä ja maissia, koska heillä on liikaa kaloreita.

Päivä kolme:

Tämä päivä on niin hauskaa, kun kaksi ensimmäistä päivää, koska nyt voit syödä hedelmiä ja vihanneksia, joita yhdistää ensimmäisen 2 päivää. Samoja sääntöjä kielletty hedelmät ja vihannekset ovat edelleen voimassa.

Päivä neljä:

Sillä kaikki te, jotka rakastavat banaaneja, tämä on onnen päivä. Salaisuus on, että voit syödä jopa 8 banaaneja tässä päivässä ja juoda 8 lasillista rasvatonta maitoa. Keitto on edelleen läsnä suuria määriä. Tämä auttaa sinua selviytymään teidän makeisia mielihaluja.

Päivä viisi:

Tämä on liha ja tomaatit päivä. Sinun pitäisi ostaa naudanlihaa tai kanaa tavata, ja noin 6 tuoretta tomaattia. Sinun pitäisi juoda paljon vettä tänä päivänä noin 8 lasit, koska keitto ruokavalio salaisuus tänä päivänä, on pestä hapot kehosta.

Päivä kuusi:

Tämä päivä on tehty lihaa ja vihanneksia. On aika aloittaa syömisen normaalisti uudelleen. Mennä hitaasti, mutta voit syödä noin 2 liha-annoksiin ja lehtivihannekset vihreät vihannekset aikana ruokavaliota. Voit syödä keittoa vain kerran, jos olet kyllästynyt siihen mennessä.

Päivä seitsemän:

Riisin ja hiilihydraattien ystäville, tämä on paras päivä aikana ruokavaliota. Sinun täytyy syödä 1 keittolautasen ja nauttia mustaa riisiä niin paljon kuin haluat.

Tämä ruokavalio on hieno, ja sen jälkeen pikku salaisuuksia, vinkkejä ja niksejä voit todella menettää joitakin hyvä määrä rasvaa 7 päivää.

Tutustu näihin