Pilates vs. jooga

Et ole sellainen henkilö tehdä aerobic, nyrkkeily tai minkä tahansa muun dynaamisempi wokout. Tarvitset rentouttavaa liikuntaa, joka kiristää lihaksia ja auttaa sinua palauttaa sisäinen tasapaino. Et vain voi tehdä jopa mieltäsi, onko mennä Pilates tai jooga. Päätimme vertailla kahden ja auttaa sinua päättämään, kumpi on "enemmän". Molemmat excersizes sävy lihaksia ja vahvistavat ydin, mutta ne ovat molemmat varsin erilaisia.

Pilates vs. jooga

Jooga

Jooga on, sen ydin, yhtenäisyyttä kehon, mielen ja sielun. Jooga tekee sinulle tietoinen kehon liikkeiden ja ryhti. Se tekee sinusta tuntuu virtaa vielä rauhallinen. Joogit uskovat, että tämä rutiini on terapeuttinen sekä mielen ja kehon.

Jooga auttaa vahvistamaan lihaksia ja niveliä ja sinusta tulee joustavammaksi. Jooga tavoitteet teidän jokaisen lihasryhmän. Jos chosoe jooga opit hengittämään oikein ja miten käyttää hengitys tekniikoita vapauttamaan stressiä. On olemassa monia erilaisia ​​jooga, joten voit valita yksi, joka on juuri sinua varten.

Pilates

Pilates toimii koko kehon, erityisesti ydin, ja tavoitteena on, että tasapaino. Pilates harjoitus sisältää Pilates koneet ja matto harjoituksia. Se tekee lihakset vahva ja laiha. Pilates toimii keskittymiskykyä, tasapainoa, keskitys ja hengitys. Toisin kuin jooga, pilates ei käsitellä henkesi, joten ei ole meditaatiota. Myös Pilates on enemmän keskittynyt ydin, jonka tarkoitus on ydin. Toisin kuin jooga on vain yhdenlaisia ​​Pilates.

Nämä ovat tärkeimmät erot Pilates ja jooga. Molemmat saavat sinut kunnossa ja vahva. Jooga voi hidastua sinulle, mutta et hiki ja polttaa rasvaa. Pilates voi pyrkiä oman ytimen, mutta saat että tanssija-kuin ruumiin.

Kaikki jarrut alas tämän: jos olet enemmän hengellinen ihminen, joka uskoo henkinen puoli maailmaa, jooga on oikea rutiinia sinulle. Jos haluat keskittyä selkää ja ydin, Pilates on sinua varten. Molemmat opit hengittämään oikein ja molemmat venyttämään lihaksia.

Jos tämä auttaa sinua päättämään, tässä on muutamia julkkiksia, jotka käytännössä joko Pilates tai jooga:

Jennifer Aniston, Lady Gaga, Miranda Kerr, Sting ja hänen vaimonsa ovat tekemässä jooga.

Amanda Seyfriend, Cameron Diaz, Sandra Bullock, ja Reese Witherspoon ovat faneja Pilates.

Tutustu näihin