Rakenna booty olla kuin Kim Kardashian: n

Jos et ole siunattu kurvikas elin kuin tämä tosi-tv-tähti tässä mitä tehdä! Älä tee rauhaa, jonka keskimääräinen bum - hieman työtä voit kokonaan luopua erittäin kuuma Kim K nousun hänen rahaa!

Rakenna booty olla kuin Kim kardashianand # 8217; s

Toki hän voi olla eksoottinen Armenian juuret, elää suuri elämä, on kaikki parasta ravintoa ja personal trainer, oman talon kuntosali ja mitä ei, mutta voit tehdä sen myös! Tiedätkö miksi? Koska vaikka se saattaa tuntua muuten hän joutui työskentelemään sen hyvin, tiedät.

Aivan kuten me muutkin, vaikka Kim on kehon kysymyksiä! Hän itsekin myöntää, että joskus hän on hyvin vaikea luopua makeisia hänen pyrkiessään täydellinen laitos. Ja kun sanon "täydellinen" tarkoitan naisellinen, kurvikas, mehevä ja ennen kaikkea terve - paljon toisin kuin jotkut roolimalleja tänään, jotka näyttävät he partaalla anoreksia.

Kyse mutkia ja Kim on hyvä esimerkki, että ottaa joitakin lihaa luiden voi todella olla melko kuuma! Itse Kim sanoi myös, lukuisia kertoja, että pitää hänen elin sävy vaatii työtä. Hän myös samaa, että hänen vähiten suosikki ruumiinosa ovat hänen reidet. Joten, vaikka bootylicious Kardashian on työskennellä hänen ass off saada että upea perse!

Jos haluat kävellä flaunting yrityksen ja pirteä pylly on vaiheita voit ottaa! Se ei tule olemaan helppoa! Kyllä, sinun täytyy antaa joitakin juttuja, lieventää toiset ja saada että kuntosalilla! Mutta - tulokset on sen arvoista. Näin voit saada saalista kuten Kim Kardashian!

Mind ruokavalio

Kim Kardashian (via www.mastiwalls.com)

Kyse ei ole nälkää itse tai jopa kiellät itseltäsi useimmat asioita haluat. Emme pyrkii super-laiha täältä! Onhan sinulla on jotain työtä, jotain hitaasti sävy ja muoto käyttäessään. On kuitenkin tärkeää olla hyvin ravitsevia aterioita ja saada kaikki parhaat ravintoaineita ja vitamiineja!

Haluat pystyä syömään kaiken liioittelematta. Se on täysin hieno hemmotella itseäsi jotain makeaa ja rasva silloin tällöin. Monet ihmiset, jotka haluavat syödä terveellisesti ja seurata niiden ruokavalio salli itseään huijata päivä kerran viikossa tai kahden viikon välein - jopa Kim itse. Joten, älä mene yli laidan - yrittää kokonaan muuttaa itsesi terve syöjä yön yli, se todennäköisesti ei edes treenata. Mene helppoa itseäsi ja pitää yksi asia mielessä - on tärkeää laittaa terveellistä kamaa, ei vain tavaraa, joka maistuu hyvältä! Syö todellista elintarvikkeita - kuten elintarvikkeiden alkuperäisessä tilassaan - hedelmiä, salaatteja jne.

Kyykky, keuhko, koronnostolausekkeita

Tiedän, tiedän, ne voivat hyvinkin olla joitakin vähiten suosikki sanoja. Kuitenkin he vain noin ainoa tapa täydellinen bootie! Ei kipua ei saada - niin päästä, että mahdollisimman nopeasti. Jos sinulla ei ole keinoja tai motivaatiota treenata omalla - saada treenata kaveri tai liittyä läheisellä kuntosalilla!

Se on ainoa realistinen laittaa aika saada kuntoon ( tästä syystä ), varsinkin jos et ole aktiivisimpia henkilön ympärille. Jos sinulla ei ole aikaa, käy kuntosalilla, voit saada kaikki infoa treenata suunniteltu erityisesti Butt alueella juuri pois YouTubesta. On olemassa kirjaimellisesti kymmeniä videoita, joita voit käyttää, kuten tämä:

Tutustu näihin