3 parhaat rannat vierailla Portugalissa

Vierailevat Portugali on upea kokemus. Maa hämmästyttää, ihmiset yllättää ja kielen ilahduttaa sinua. Se ei yksin riitä, vaan etsit joitakin rantoja, etkö? Tutustu 3 parhaat rannat vierailla Portugalissa.

3 parhaat rannat vierailla Portugalissa

1.. Madeiran rannat

Joukossa monia kauniita rantoja, en valita ne, jotka eivät oikeastaan ​​ole Portugalissa aloittaa. Madeira on Portugalin saaristossa sijaitsevat Pohjois-Atlantilla.

Madeira itsessään on kaunis paikka ja rannat ovat aivan uskomattomia. Kumman valitset, olet varmasti puhalletaan pois sen kauneutta, mutta vielä on joitakin yksinkertaisesti saa hukata.

Porto Santo on ensimmäinen joudut käymään - se on yhdeksän km kultaista hiekkaa ja se on jopa terapeuttisia ominaisuuksia. Nauha on täynnä baareja ja ravintoloita, jotka tekevät ranta täydellinen paikka koko päivän auringossa.

Ribeira Brava on täysin erilainen kokemus yhteisen valkoista hiekkarantaa. Hiekkakivikalliota on musta, mutta lämpimät vedet ovat täydellinen niille, jotka haluavat uida. Praia Formosan pääkaupungissa Funchalissa on suuri ja kaunis Pebble Beach. Vilkas yöelämä kohtaus on aivan nurkan takana ja erilaisia ​​urheilu yksinkertaisesti soittaa voit kokeilla jotain uutta.

Tärkeimmät Madeiran saarella pääsee lentäen, joka on yleisin tapa, tai veneellä Portugalista. Sitten se on vain 15 minuutin lentomatkan johonkin muita saaria ja voit rentoutua ja nauttia.

2. Vila Praia da Ancora, Costa Verde

Jos etsit hauskaa rannoista Portugalissa, eikä vain auringonottoon ja uimiseen, Costa Verde on oikea paikka sinulle. Tämä paikka on hyvin suosittu surffaajien ja tuuli surffaajien keskuudessa, ja kuka tietää - ehkä se tutustuttaa sinut uusi suosikki urheilu.

Ns "vihreä rannikolle" ulottuu Espanjan rajalta Porton. Siellä on paljon rantoja, jotka tarjoavat erilaisia ​​kokemuksia, mutta calmest yksi on luultavasti kalastus kaupungin Vila Praia de Ancora. Ranta on suosikki joukossa, jotka yksinkertaisesti etsivät lämmin aurinko ja uinti, koska rauhallinen vedet. Se on periaatteessa suojattu kahdella vuori riuttojen pohjoiseen ja etelään, niin ankara Atlantin tuulet eivät pääse sitä.

Siellä on paljon majoitusvaihtoehtoja pitkin Costa Verde, alkaen yksinkertainen bed and breakfast, ylellisyyttä paikoissa, joissa on omat altaat. Valitse yksi, joka sopii sinulle parhaiten ja on ihanaa aikaa.

3. Costa de Lisboa

On olemassa useita rantoja lähellä Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa on syytä mainita. Kaikki ovat kauniita ja erittäin suosittu paikallisten päässä Lissabonista, joten jos etsit joitakin väkijoukon ja täyttävät paikalliset ihmiset, nämä rannat ovat parhaita vierailla Portugalissa.

Kaupunki Estoril ja sen viisi rannat on luultavasti suosituin. Vesi on rauhallinen, koska rannat ovat etelään, mutta se ei ole hiekkaa tai vettä, miksi useimmat ihmiset tänne. Se kasinot, fancy hotelleja ja baareja ja ravintoloita, jotka vetää ihmisiä tähän paikkaan.

Cascais sijaitsee länsipuolella ja se on myös hyvin suosittu Lissabonin päässeiden. Praia de Guincho ranta on erittäin suosittu surffaajien keskuudessa, kun Praia da Rainha ja Praia de Ribeira ovat suosikki paikka perheille, joilla on pieniä lapsia.

Caparica on kalastajakylä ja et koskaan ajatella, että se on yksi eniten tungosta ja suosituin rannoista Costa de Lisboa. Jos et ole todella osaksi väkijoukkoon, välttää viikonloppuisin, koska tämä ranta on täynnä ihmisiä sitten. Se ei ole yllätys oikeastaan, koska ranta on lähes 30 km pitkä kaistale tyynessä vedessä ja kultaista hiekkaa. Siellä on paljon baareja ja ravintoloita, joissa voit löytää kylmän juoman keskellä kuumana kesäpäivänä.

Lopulta, voin vain kertoa teille, että kaikki rannat Portugali ovat äärimmäisen kauniita. Kysy paikalliset antaa sinulle muutamia vinkkejä mukaan, mitä teidän mieltymykset ovat, mutta älä unohda nähdä rannat mainittu tässä artikkelissa, ja jakaa kokemuksia.

Etsitkö kauniimpi ranta loma Euroopassa. Tässä muutamia hyviä ideoita voit.

Tutustu näihin