3 tuntemattomien yksinäisten naisten matkustaa matkat

Tytöt eivät yleensä haluavat matkustaa yksin. Jotkut pelkäävät, jotkut ovat vain tylsää. Mutta entä matkustaa muiden naisten kanssa? Oletko valmis tytöt vain kiertueella? Tutustu yksi näistä 3 tuntemattomien yksinäisten naisten matka matkat.

3 tuntemattomien yksinäisten naisten matkustaa matkat

1.. Irlanti

Irlanti on niin kaunis maa, että ehdottomasti jokainen tyttö tällä planeetalla pitäisi nähdä ainakin kerran elämässään. Alkaen uskomattomia värejä luonne, kaunis rannikko ja ehkä jopa Irlannin kaverit (miksi ei?), Irlanti on paikka seuraava loma.

Hop kaikki tytöt kiertue ja pää suoraan Emerald Island. Katso hämmästyttävä linnoja ja anna hengenvetoon otetaan pois upeat näkymät rannikolle. Katsella sininen aaltoja voimakkaasti murskaa osaksi karu kallioita ja rentoutua ja nauttia.

Saat iltaohjelmaa, vierailla yksi monista pubeista ja yrittää alkuperäisen Guinness. Monet pubit Irlannissa on elävää musiikkia, joka täydentää tunnelmaa. Kokeile paikallisia herkkuja liikaa, mutta muista, että tämä on maa vahvoja ihmisiä ja vahvaa ruokaa samoin.

Olla rohkea ja kokeile lampaan muhennos, Boxty - mikä on peruna pannukakkua, hauduttaa - valmistettu sianlihan makkaraa ja rasva pekonia tai colcannon - perunamuusia lehtikaali tai kaalia.

Paras aika vierailla Irlannissa on loppukeväästä tai kesällä. Aikaisin keväällä ja syksyllä voi olla varsin sateinen ja pilata loma. Varmista tuoda kameran, sinun kannattaa muistoja tältä matkalta.

2. Brittiläiset Neitsytsaaret

Miten sinusta tuntuu trooppinen purjehdus kiertue? Kaunis Karibian saaret, hiekkarantoja, sininen laguunit ja lämmin aurinko, joka sulattaa kaikki murheet pois. Ota purjehdus kiertue Brittiläiset Neitsytsaaret.

Brittiläiset Neitsytsaaret purje kiertueen tarjotaan tällä sivustolla, kestää seitsemän päivää ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden matkustaa eri saarta joka päivä. Sillä välin voit ottaa aurinkoa, uida kristallinkirkas vesi tai ehkä jopa kokeilla laitesukellusta. Katso hämmästyttävä koralliriutat piilossa alapuolella sininen veden pinnan ja runsaasti erilaisia ​​meren elämää.

Tämä kiertue on jotain muistat loppuelämäsi. Saatat jopa oppia jotain uutta, kuten vesihiihtoa tai leija lennolle. Rikastuttaa elämääsi toisen hieno kokemus.

Katso tämä matkaopas video alla, ja tietää enemmän Brittiläiset Neitsytsaaret.

3. Costa Rica

Kaikille niille yksinäisille naisille tunne hieman Jännitystä, olisin ehdottaa villieläinten kiertue Costa Rica. Käy maa viidakoissa, tulivuoria ja uskomaton luonto ja elää todellista seikkailua.

Sinut mukana kokenut opas, joka auttaa sinua näkemään kaikki uskomattomia olentoja viidakon ja tavata paikallisia ihmisiä. Katso värikkäitä papukaijoja tai laiska leguaanien kun hitaasti kävellä venettä kanavat viidakon läpi.

Sen jälkeen ota vaellus kiertue vuoret ja saada täydellinen näkymä ylhäältä tai riippusilta. Saatat jopa saada mahdollisuus nähdä tulivuori toimintaa, toivottavasti pieni, et todellakaan halua evakuoidaan keskellä lomasta.

Lukuun ottamatta kaikki hauskaa luonto, saat mahdollisuuden tutustua historiaan "Rich Coast". Tee retki pääkaupungin San Jose ja käydä Kultamuseo, jossa voit nähdä kulta esineitä vuodelta ajoilta muinaista Euroopan sivilisaatioiden. Nauti Costa Rica täydellä väriä ja makua.

Älä missaa mahdollisuutta nähdä yksi näitä uskomattomia paikkoja yksinäisten naisten matka matkat. Hauskaa ja tavata uusia ihmisiä. Lisätietoja yksinäisten naisten matka matkat osoitteesta Naiset matka.

Jo käynyt yksi näistä paikoista? Ole hyvä ja jaa kokemus kommentteja.

Tutustu näihin