4 vinkkejä kevyt käsimatkatavaran

Aina kun matkustat lentäen sinun täytyy miettiä matkatavaroita, voit kuljettaa mukanasi. Sinun pitäisi yrittää pitää tätä vähintään vuoksi lisähintaan paino voi lisätä ja koska se tosiasia, että aiot kuljettaa sitä mukanasi, niin sinun pitäisi pystyä hakemaan sen. Tarkista nämä vinkit on enemmän mukavat matkat kevyt käsimatkatavaran.

4 vinkkejä kevyt käsimatkatavaran

1.. Asioita, sinun täytyy

Tässä muutamia asioita sinun ehdottomasti täytyy olla kanssanne käsimatkatavaran. Ensinnäkin, pitää rahat ja asiakirjat käsimatkatavaran kanssasi. Kaikki arvokas olisi myös siellä. Tuo matkapuhelimen, kannettavan tietokoneen ja muiden elektronisten laite saattavat harjoittaa.

Lisäksi sinun pitäisi olla joitakin paperipyyhkeitä ja kosteuspyyhkeitä. Jos olet alle tiukkoja terapiassa ja se on pitkä lento, sinun täytyy olla lääkitys mukaasi. Älä unohda mainita tätä tullivirkailijat ja tuoda lääkkeitä niiden alkuperäisessä pakkauksessa yhdessä joidenkin todiste siitä, että olet alle tiukan hoito.

Onko se tulee olemaan pitkä lento? Olisi hyvä idea tuoda joitakin korvatulpat ja unimaskin. Jotkut lentoyhtiöt tarjoavat näitä, mutta ei niitä kaikkia, joten on parempi tuoda omat. Nämä ovat perusasiat ja sinun pitäisi aina olla ne teidän kanssanne. Muut asiat riippuvat lennon pituudesta ja siitä, kuka olet matkoilla kanssa, mutta sinun täytyy aina olla näistä kanssasi.

2. Asiat et tarvitse

Monet ihmiset kantavat paljon enemmän tavaraa käsimatkatavaran kuin he todella tarvitsevat. Yritä välttää näin. Sinun ei tarvitse tuoda ruokaa tai vettä sinun kanssasi, koska saat juoma koneeseen ja jotain syötävää liikaa. Lisäksi, jos se ei tule olemaan pitkä lento, sinun ei tarvitse meikkejä laukku olla kanssasi, koska meikkejä selviävät lyhyt lento.

Yritä tuoda mitään et todellakaan tarvitsevat käsimatkatavaran. Jos et tiedä miten päättää, onko sinun jotain vai ei, yksinkertaisesti tehdä luettelo kaikista asioista, jotka haluat tuoda, ja sitten kysy itseltäsi, jos todella tarvitset matkapuhelimen laturi teidän käsimatkatavaran. Yritä pakata mahdollisimman kevyt.

3. Entä matkustaa vauvan kanssa?


Nyt, tämä voisi olla todellinen ongelma. Matkustaminen vauva pakata kaksi pussia teidän käsimatkatavaran. Yksi on sinun ja muiden, luultavasti isompi, on laukku sinun täytyy tuoda vauvalle.

Pakkaa tämä laukku pakata sitä joka päivä. Tarvitset vaippoja, kosteuspyyhkeitä, vauvan jauhe, yksi pullo vedellä, toinen maitoa ja vauvanruokaa, riippuen kuinka vanha lapsesi on. Sinun pitäisi myös olla tutti sinun ja vauvan lempilelu tai jotain, joka voi tehdä vauva rauhallinen, varsinkin jos se tulee olemaan pitkä lento. Tuo turvaistuimessa tai lastenrattaat, ja kysyä, jos lentoyhtiö latautuu ylimääräistä niistä, koska jotkut niistä eivät.

4. Matkustat pienten lasten kanssa

Tulee heti matkan jälkeen vauvan kanssa, matkalla on pieniä lapsia on hankalin matka on. Se voisi olla vieläkin pahempi, että matkustaminen vauvan kanssa.

Oli miten oli, sinulla pitäisi olla joitakin Kleenex, kosteuspyyhkeitä ja joitakin lasten lempiruoka. Se voisi olla hyvä olla pari herkkuja liikaa. Tuo jotain pitää ne käytössä. Se voisi olla lelu, jotkut värit ja värityskirja. Elektroninen laite viihdyttää häntä pyrkii täydellisyyteen, se voi olla PSP, iPad tai kannettava tietokone. Katsella piirrettyjä tai pelata pelejä, mutta kiitos vain älä unohda sitä!

Olisi hyvä olla joitakin lääkkeitä pahoinvointiin, koska lapset yleensä saada pahoin koneessa. Voit myös tuoda satukirjan lukea lapsille. Tärkeintä on, tuo mielikuvitus pitkin, koska sinun täytyy keksiä paljon ideoita pitää lapsesi miehitetty, varsinkin jos se tulee olemaan pitkä lento.

Tutustu näihin