5 viime hetken kesäkohteessa

Et suunnitella lomaa tänä vuonna? Älä huoli on viime hetken kesälomakohteisiin jotka voivat osoittautua jopa parempi vaihtoehto, kuin suunnittelua eteenpäin. Valitse yksi näistä viidestä.

5 viime hetken kesäkohteessa

Matkalla viime hetken on sekä etuja että haittoja. Toisaalta voisit maksaa kuljetus ja majoitus paljon vähemmän, ja muut voit päätyä paljon, että ei oikeastaan ​​sovi sinulle. Jos sinulla ei ole mielessä pieni seikkailu, viime hetken tarjoukset ovat ehdottomasti teidän käsitellä.

1.. Karibian risteily

Jos olet aina haaveillut Karibian risteily mutta ei ollut varaa siihen, viime hetken on ratkaisu. Risteily on täydellinen loma, todella. Sinä vain hypätä suuri Cruise Line, jossa sinulla on kaikki mitä tarvitset, ja sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta. Ei lentoliput, ei kulkeva linja eikä touhu lainkaan. Ei ole väliä, jos etsit perheen loma tai hauskaa ystävien, risteily on vain mitä tarvitset.

Avoya matka tarjoaa joitakin melko viileä alennukset niiden risteilyt. Tutustu tarjoukset Carnival Cruise Line, ja tarjoaa for Norja Cruise Line. Pidä kiirettä, he tarjoavat jopa 65% alennus joitakin tarjouksia.

2. Alanya, Turkki

Etsitkö jotain erilaista tänä vuonna? No sitten, ehdotan varaat viime hetken oleskelua Alanya, Turkki.

Vuodesta 1958, jolloin ensimmäinen moderni hotelli on rakennettu vuonna Alanya, tämä paikka on kasvattanut suosiotaan turistien keskuudessa vuosittain. Sinun on ehdottomasti vierailla Damlataş Cave, luola, joka työnsi Alanya eteenpäin matkailukohde.

Ulkona hauskaa kokeilla surffausta, tai jopa banaani veneily. Älä unohda käydä suurin vesipuisto Euroopassa, nimeltään Sealanya ja Turkin suurin karting-rata.

Hinnat 5 tähden hotelli, all inclusive menevät 115€ joten pidä kiirettä - kirjan niin pian kuin mahdollista.

3. Seychellit

Yksi suosituimmista kesälomakohteisiin tänä vuonna Seychellit. Saaristossa Intian valtameren tarjoaa kauniita hiekkarantoja, kristallinkirkas vesi ja joitakin hyviä viime hetken tarjouksia.

Sen lisäksi, että voit napata jopa 30% alennus Seychellit, voit myös saada paljon maksaa 4 ja oleskella 5 yötä. Jos sinusta tuntuu Jännitystä voit kokeilla sukellusta tai muu vesiurheilu.

Joka tapauksessa, Seychellit ei petä sinua. Majoitus voi olla hieman tyyris täällä, mutta jos saat paljon voit pysyä suuri hotelli alle 150€ yö, ja pieni hotelli tai guest house, jopa alle 75€ yö, sillä kahden hengen huone. Voit aina nähdä erikoistarjouksia Seychellit matkailijoille Euroopasta.

4. Hurghada, Egypti

Egypti on maa, joka jokaisen ihmisen pitäisi käydä ainakin kerran elämässään. Ehkä suosituin, ja useimmat talousarvion ystävällinen paikka, pysyä Egyptin Hurghada.

Tämä lomakeskus tarjoaa joitakin melko viileä hotellit enemmän kuin vain viileä hinnat. Itse asiassa, jos saat paljon, voit löytää viime hetken majoitusta neljän tähden hotelli Hurghada, 30€. Kun olet täällä, tutustu 3 kuumin asioita Egyptissä.

Vaikka artikkeli kertoo asioita keväällä, se ei ole kuin et voi tehdä mitään näistä kesällä samoin.

5. Pattaya, Thaimaa

Toinen erittäin kuuma kesä kohde on Pattaya, Thaimaa. "Kaupungin yöelämä" on enemmän kuin vain hyvä yöelämä tarjota. Yksi niistä asioista - on viime hetken hintoja.

Viime hetken oleskelua kahden tähden hotelli Pattaya, voisi maksaa 15€ per yö. Kolmen tähden viime hetken majoitusta lähtee 20€ neljän tähden 25€ ja viiden tähden alkaen 60€. Ja hienoja asioita voisit tehdä Pattaya, tutustu käyntikohteista Pattaya.

Joten, jos aiot viime hetken matkaa viisaasti, voit todella säästää rahaa. Lisätietoja viime hetken tarjoukset ympäri maailmaa, tarkistaa hinnat mennä. Minne olet menossa teidän viime hetken loma?

Tutustu näihin