6 vinkkejä mukavan lennon

Matkustaminen lentokoneella on paras vaihtoehto, jos haluat päästä perille nopeasti, helposti ja mukavasti. Mutta monet ihmiset ovat Lentopelko ja voi rentoutua lennon aikana. Tässä vinkkejä siitä, miten on stressitön, rento ja mukava lento.

6 vinkkejä mukavan lennon

1.. Pukeutua rennosti

On tärkeää, että sinulla pukeutua rennosti. Löysiä, mukavat vaatteet, joissa voi istua, vahvistaa ja liikkua helposti ja jossa tunnet rento. Yritä välttää ihon pillifarkut, mekkoja, hameita ja korkokenkiä, koska tuollainen vaatteita ei ole paras valinta mihin tahansa matkustaa. Sukkahousut, mukavat housut, T-paidat, puserot, hupparit, neuleet, lenkkarit, baletti asuntoja, ovat parhaat vaihtoehdot vaatteet lennon aikana.

2. Osta matka tyyny

Travel tyynyt ovat erittäin mukavat ja auttaa sinua rentoutumaan lennon aikana. Voit löytää ne helposti ja ne ovat erittäin edullisia, hinta on noin 25 $. Olen myös valmis 7 vinkkejä siitä, miten saada hyvän lennon nukkua sinulle.

3. Onko yritys

Matkustaminen joku rakkaus voi vapauttaa stressiä super helppoa. Tiedät mukanasi joku ja kenen kanssa voit puhua, joten voit olla stressitön. Ja yksinkertaisesti tietäen, että joku, joka rakastaa noutaa sinut lentokentältä voi auttaa sinua ottamaan pois painetta.

4. Viihde

Riippuen lentoyhtiöön ja lippu luokka ostit, voit löytää lennon aikana viihde, kuten katsella elokuvia, kuunnella musiikkia, lukea sanomalehteä ja aikakauslehtiä. Parasta on tuoda suosikki kirja, musiikkisoitin tai joitakin lehtiä kanssasi. Miten sinusta tuntuu pakkaus elokuva? Tässä on minun ehdotuksia.

Kun olet keskittynyt jotain et ajattele asioita, jotka saattavat huolestuttaa sinua tai tehdä sinusta tuntuu pelottaa.

5. Nukkua

Jos voit, paras tapa ottaa mukava lento on nukkua. Matka tyyny voi auttaa sinua tässä. Nukkuminen voi kuluttaa aikaa huippunopea, et tunne lennon.

6. Juoda

Laukaus suosikki juoma voi auttaa sinua tuntemaan paremmin ja jopa nukahtaa. Ottaa ylimääräistä käteistä mukanasi, koska tällaista "apua" sinun täytyy ostaa, se ei ole ilmainen.

On turvallinen ja mukava lento!

Tutustu näihin