7 hyödyllisiä vinkkejä naiset matkustavat yksin Euroopassa

Joka vuosi tuhannet naiset liittyä kiertueella ja matkustaa ympäri Eurooppaa yksin. Se ei ole niin paha kuin saatat ajatella, se voi olla jopa parempi kuin matkalla kuin pari. Still, on olemassa joitakin asioita, sinun täytyy tietää. Tutustu 7 hyödyllisiä vinkkejä naisille matkustaa yksin Euroopassa.

7 hyödyllisiä vinkkejä naiset matkustavat yksin Euroopassa

1.. Päättäminen paikka

On niin paljon kauniita asioita nähdä Euroopassa. Riippuen siitä, mitä etsit, Eurooppa tarjoaa sinulle erilaisia ​​asioita, joista valita, kuten keskiaikainen satu kaupungit kuten Brugge Belgiassa, koko yön juhlimista Amsterdam, Alankomaat, rauhallinen rannat Ranskassa tai non-stop juhlimista Ibiza. Joka tapauksessa, siellä läksyjä tehdä.

Ensinnäkin, päättää, mitä haluat nähdä ja tehdä matkasi Eurooppaan. Surffata Internetissä löytää parhaat sivustot. Lue muiden ihmisten kokemuksia ja käyttäjäkokemukset ja tee parasta koota matkasi tapa saada irti. Matkalla yksin ja haluat käydä Euroopassa? Tässä ovat top 3 paikkaa loma.

2. Etsiä asioita nähdä

Kun olet päättänyt paikka (t) voit luona, kestää jonkin aikaa selvittää, mitkä ovat parhaita asioita nähdä siellä. Se voisi olla erityinen museo tai muistomerkki, tai ehkä ravintola, jossa tarjoillaan erityistä ruokaa.

Ehdotan, että voit järjestää matkasi tapa nähdä ainakin yksi asia on kulttuurista ja historiallista merkitystä, kokeile ainakin yksi paikallinen ruokalaji, katso luonto ympärillä, että paikka ja viettää illan juhlia. Näin voit peittää kaiken.

3. Opi pari lauseita

Vaikka sinun yleensä löytää ihmisiä, jotka puhuvat Englanti minne matkustat Euroopassa, se voisi olla hyvä oppia ainakin pari lauseita paikallisella kielellä. Tämä on erityisen tärkeää, jos aiot matkustaa pikkukaupungissa sijaan pääkaupunki tai tyypillinen matkailukohde.

Ja, tietenkin, se on parasta, jos voit todella puhua kieltä, mutta et voi todella oppia uuden kielen jokaista matkaa. Olen aina oppia neljään lauseita kielellä maan olen matkalla - "Olen nälkäinen", "Minulla on jano", "Olen menettänyt" ja "En puhu oma kieli". Se on hyvä idea on sanakirja yleisimpiä lauseita käsillä tai, vielä parempaa, asenna kääntäjä app puheentunnistusta älypuhelimesi välityksellä. Oletko kiinnostunut oppimaan keskeisiä matkustaa lauseita 10 eri kielellä? Lue artikkeli.

4. Matkustaa yksin, mutta ei yksinäinen

Saatat ajatella, että tunnet olosi melko yksinäinen aikana koko matkan, jos päätät matkustaa yksin, mutta joita voidaan helposti muuttaa. Opettele olemaan yksinäinen.

Helpoin tapa on päättää pysyä hostellissa, eikä hotelli. Hostelli on yleensä isompi huonetta, joissa on enemmän vuodepaikkaa, joten sinun on mahdollisuus tavata joku tuolla. Älä ole ujo, esittele itsesi ja tehdä joitakin uusia ystäviä. Kuka tietää, ehkä uusi paras ystävä tai elämäsi rakkaus on vain sängyssä vierelläsi.

5. Miten tavata uusia ihmisiä?

Sen lisäksi oleskelevat hostellit, on muitakin tapoja tavata uusia ihmisiä aikana matkasi halki Euroopan. Se, että olet nainen tarkoittaa, että luultavasti helpompi tavata muita ihmisiä kuin olisit, jos olisit kaveri tai matkalla kuin pari.

Nähtävyydet ovat aina täynnä ihmisiä voi tavata. Jos et tiedä, miten aloittaa keskustelu - kamera voi olla suurta apua. Pyydä joku ottaa kuva sinusta tai tarjouksen ottaa kuvan joku muu.

Jos aiot pysyä pidempään ja olet kaupunki, joka on yliopiston, kysy jos voit palkata yksi Englanti kielen opiskelijoita on oppaasi. Sinulta auttaa opiskelija antamalla heille työtä ja sinulla on paikallinen opas ja mahdollisesti tehdä uuden ystävän.

Syö pienempiä, enemmän tungosta ravintoloita sijasta hotellin ravintolassa. Jos löydät itsepalvelu ravintola, kuten opiskelija ruokalassa, luultavasti lopulta ei syö yksin.

6. Älä houkuttele varkaita

Matkalla uuteen paikkaan on aina suuri, joten älä anna mitään pilata kokemus sinulle. Älä varas magneetti, et koskaan tiedä kuka ympärilläsi.

Pidä rahat ja passi mukana aina, ei koskaan jätä niitä hotellihuoneessa. Carry daypack sijaan kukkaro ja kuljettaa rahamäärä riittää yhden päivän rahaa vyö. Älä laita kaikki rahat yhteen paikkaan, ja jos aiot jättää osa siitä hotellihuoneessa, varmista, että se on piilossa.

Älä koskaan jätä kameraa tai lompakon vartioimatta. Jätä kaikki kalliita koruja olet kotona. Yritä sulautuvat niin paljon kuin mahdollista ja näyttää turisti. Jos et tee mitään huomiota itse, et voi houkutella varkaita joko.

7. Pidä huolta itsestäsi

Vaikka matkustaa yksin voi olla todella hauskaa ja hyvä, olet silti nainen ja sinun täytyy olla melko varovainen. Luultavasti houkutella miehiä, jotka haluavat puhua ja useimmat niistä ovat hyviä aikomuksia, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Joten, olla varuillaan.

Jos kannat jotain itsepuolustukseen, sinun on ehdottomasti tarkistettava jos tuo on laillista maassa tulet vierailulla. Euroopassa ei ole yhtä liberaali, kun se tulee aseita ja itsepuolustusta kohteita kuin Euroopassa on, ja paljon maissa jopa pippurisumutetta on laitonta.

Opettele sanomaan ei paikallisella kielellä ja jos joku häiritsee sinua, lujina sanoa ei niitä. Älä pelkää tehdä kohtauksen jos et tunne uhattuna. Jos et voi päästä eroon joku kiusaa, alkaa huutaa apua ja huutaa kunnes joku tulee ja auttaa. Älä huolestu, jos näytät hullu, se on silti parempi kuin satuttaa.

Jos et halua mitään paikallisia miehiä edes lähestyä sinua, helpoin tapa tehdä se on käyttää vihkisormus, olipa se todellinen tai väärennetty. Älä kerro kenellekään, että olet matkalla yksin ja kuljettaa kuvan todellinen tai väärennetty aviomies lompakossa. Sekoita ja eivät pukeutua provosoivasti, ja sinulla ei ole mitään ongelmia.

Niin, ja älä unohda tehdä loma-paketti tarkistuslista. Tässä ovat kohteita, jotka ehdottomasti täytyy olla luetteloihin.

Seuraa näitä hyödyllisiä vinkkejä naisille matkustaa yksin Euroopassa ja voit olla ihan hyvin. Aloita elämäsi seikkailuun.

Tutustu näihin