Couchsurfing aloittelijoille 3 helppoa vaihetta

Oletetaan, että jotenkin jäänyt kuulemaan CouchSurfing. Kerron tiedät kaiken mitä sinun tarvitsee tietää kuin aloittelija päättää, jos haluat liittyä tähän yhteisöön vai ei.

Couchsurfing aloittelijoille 3 helppoa vaihetta

Couchsurfing rocks! Sitähän miljoonia couchsurfers voi kertoa. Mutta se ei tarkoita, se rock elämääsi liikaa. Tässä on mitä sinun tarvitsee tietää kuin aloittelija.

1.. On Couchsurfing sinulle?

Kuvittele täydellinen (tai vähemmän täydellinen) muukalainen tulee kotiisi ja voit tervehtiä häntä hymyillen, ehkä halata, ja anna hänen jäädä yöksi.

Tai voit matkustaa kauko osassa maailmaa, vaihdettuaan muutaman sähköposteja jonkun kanssa, ja pop up milloin hänen oven, ja saat vieraanvaraisuudesta.

Kuulostaako pelottavalta? Fabulous? Jos et ole varma siitä, lopettaa lukeminen nyt.

2. Kuinka paljon Couchsurfing maksaa?

Se ei maksa mitään, se maksaa paljon (via wonderfulword0.blogspot.com)

Se ei maksa mitään, se maksaa paljon. Vaikka jotkut uskovat, että ei ole sellaista asiaa kuin ilmainen ateria tai vapaa sohvalla, toiset uskovat, että parhaat asiat elämässä ovat (vielä) ilmaiseksi. CouchSurfing on parasta tapahtua monia onnellisia matkailijoille.

Couch, lattia, sänky, yksi-tai king size, pienessä asunnossa, hotellissa tai huvila, voit surffata jonkun toisen paikan. Ja useammin kuin ei, kyydissä on upea.

Käy Couchsufring verkkosivuilla ja rekisteröityä ilmaiseksi. Sinulla ei ole velvollisuutta järjestää. Silti voit matkustaa ja saada majapaikan. Se on ilmainen. Se on kuin matkustaa vierailla ystävä, joka et tiennyt sinulla oli.

Älä ajattele, että tässä on kyse säästää rahaa. Siellä on paljon couchsurfers talot altaat. Jotkut elävät Palm Island Dubaissa. On entinen senaattori Cleveland asuu yksi 4 pysyi viktoriaaninen tyyli taloja kaupungissa.

Ja vielä, ne ovat kaikki osa tätä maailmaa-yhteyden käsite. Tarkoitus ei ole tehdä matkaa halvempi, mutta tehdä yksi rikkaampi. CouchSurfing on niille, jotka sen sijaan, että tuotteita ja palveluita, päättävät kuluttaa kokemuksia.

CouchSurfing tekee näet miten paikalliset elävät. Saat nähdä paikkoja, maistaa ruokaa, ja tehdä jälkiä, ettei opas tekee mahdollista, vaikka et noudata off-the-pahoinpideltiin polku (kuinka kauan polku on omituinen, kun se saa julkaista Lonely Planet opas? ).

Matkustaminen ei ole vain nähdä maailmaa. Kyse nähdä itsesi erilaisessa maailmassa, eri näkökulmasta. Ja jos et matkustaa, mutta on joku käymään sijaan, saat mahdollisuuden nähdä oman kaupungin uusin silmin, silmät matkustaja.

3. Onko Couchsurfing turvallista?

Couchsurfing aloittelijoille 3 helppoa vaihetta (via www.britannica.com)

Surfing jonkun sohvalla voi tuntua extreme-laji. Mutta miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat jopa tätä seikkailua.

Jos olet huolissasi Couchsurfing turvallisuudesta, haluan vain sanoa, että kokouksessa joku baarissa ja ottaa hänet kotiin on riskialttiimpia.

On tarkastuksen järjestelmä päällä, sekä viittauksia ja rehellisyydestä. On aina mahdollisuus, mutta se ei ole todennäköistä tapaat massa murhattu (tai joku, joka on päättänyt tappaa sinut erikseen), ja kun se tulee joku varastaa kotoa, yksi surffaaja, tarkoitan couchsurfer, sanoi: "Jos joku tulee aina toisesta osasta maailmaa varastaa minun TV, no, hän tarvitsee sitä enemmän kuin minä. "

Suurin vaara kun rakastua CouchSurfing on, että lopulta voit lakata tekemästä sightseeing, ja sinä vain välitä elämän näkeminen.

Ihmiset ovat eniten kaikkien silmissä. On upeita auringonlaskuja, uskomattomia rantoja ja vuorenhuippuja, mutta se on ihmisille, jotka jättävät syvimpään lopussa. On ihmisiä, olemme yhteydessä, että oleskelua matkoilla on ohi. Kunnes seuraavan kerran. Ja kun olet couchsurfer, se ei kestä kauan ennen kuin seuraavan kerran.

Jos et matkustaa nähdä maailmaa, avaat ovet oman asunnon ja maailma tulee teille. Mutta ei media meditoi pureskella-for-you millaisessa maailmassa. Se on maailman saat vain ensi käden kokemusta. Kun kaivaa syvemmälle ja syvemmälle pinnan alle, kun katsomaan verhon takana, muurien taakse vanhoja kaupunkeja, saat oman tarinansa sekoittaa paikallisten hajuja, makuja ja ääniä.

Tutustu näihin