Euroopan under the radar pääkaupungeissa: Bratislava

Jatkamme meidän esitys Euroopan usein unohdettu pääkaupungeissa. Tällä kertaa puhumme Slovakian pääkaupungissa-Bratislava.

Euroopan under the radar pääkaupungeissa: Bratislava

Jos olet ajatellut hoitaa itseäsi Euro-matka, Wien luultavasti yksi niistä kaupungeista, joka automaattisesti löytää paikkansa jotain reittisuunnitelman. Ehkä tunnin ajomatkan sieltä löydät toinen mielenkiintoinen pääomaa. Ota aikaa käydä Bratislava, koska se todella on sen arvoista.

Se on epätavallinen valinta

Saat todennäköisesti vain yksi ystäväsi joka on ollut siellä. Ei paljon turisteja vierailemaan Bratislava, koska ne voi aina matkustaa sen tunnetumpi, ja kulttuurisesti rikkaampi vastine-Praha. Toiset mieluummin viettää ylimääräisen päivän Wienissä kuin harkita opintomatka melko tuntematon kohde.

Älä tyypillinen turisti. Käy Bratislava samoin. Se on suhteellisen pieni ja voit olla koko kokemusta enintään 2 päivää. Arkkitehtuuri muistuttaa, että Prahan ja löydät paljon asioita näiden kahden kaupungin on yhteistä.

Hyvä ruoka

Slovakit ovat hyvä ruoka. Se perustuu kaikenlaisia ​​nyytit, hapankaali ja siipikarja. Jos mennä perinteinen ankka tai hanhi aterian voit ajatella, että tämä on parhaiten valmisteltu siipikarjan olet koskaan maistanut. Annokset ovat suuria ja antelias erilaisia ​​lisukkeita. Kaikki tämä menee hyvin lasi kiva punaviiniä, tai ehkä pullon olutta. Asianmukaisen Slovakian jälkiruoka luultavasti täytyy tehdä vierailu jonkun kotiin, koska nämä ovat enimmäkseen kotona leivottua joulun aikaan, ja ei ole helppo löytää kaupoista, baareista ja ravintoloista.

Se on halpaa

Bratislava on huomattavasti halvempaa verrattuna muihin kaupunkeihin lähiympäristössä. Jos etsit jonnekin, jossa voit kokeilla paljon uusia asioita budjetti, tämä on paikka mennä. Nyt tiedät, että matkasi Bratislava ei tarkoita, että sinun täytyy viettää paljon rahaa, ei ole mitään pitää sinut takaisin. Laita tämä ihana kaupunki kartassa!

Se on romanttinen

Bratislava on itse asiassa hyvin romanttinen kaupunki. Koska se on suhteellisen pieni eikä ylittynyt turisteja, se antaa sinulle hämmästyttävä tunne rauhaa ja hiljaisuutta, ja ennen kaikkea yksityisyyttä. Jos etsit paikka viettää romanttisen viikonlopun Euroopassa rakkaasi, suosittelemme Bratislava. Sieltä löydät kaiken mitä tarvitset, kun se tulee pari-liimaus-getaway, romanttisen baareista ja ravintoloista mukavia ja viihtyisiä hotelleja.

Olemmeko unohtaneet jotain? Onko sinulla joitakin muita vinkkejä? Jakaa ajatuksia kommentti osiossa alla.

Tutustu näihin