Halvat Euroopan kaupunkilomat

Kaupunkiloma on mahdollisuus rentoutua, nauttia kulttuurista ja nauttia herkullista ruokaa ja juomaa. Onneksi se on mahdollista tehdä se halvalla. Lue selvittää lisää.

Halvat Euroopan kaupunkilomat

Jokainen taloudellinen tilanne on erilainen, ja kuinka paljon rahaa haluat viettää matka on hyvin henkilökohtainen asia. Siksi kukaan ei voi kertoa, mikä matka on oikea valinta, tai kuinka paljon sinun pitäisi viettää, kun olet poissa.

Sinulla on parhaat mahdollisuudet nauttia aikaa pois, jos olet tyytyväinen, kuinka paljon rahaa olet menoja - mikään ei voi pilata kaupunkiloma kuin ymmärtämättä olet juuri viettänyt ensi kuussa vuokraa venematkan ja museo lippu.

On yleinen harhakäsitys, että jokainen kaupunki on Euroopassa kallista. Tämä on ilmeisen totta. Eurooppa koostuu 50 maassa, joissa monissa kaupungeissa arvoinen, joten vaikka jotkut saattavat olla tyyris puolella, toiset jää selvästi budjetin rajoissa.

Jotkin kaupungit ovat tunnettuja on kallista, vaikka, ja se voi olla paras vaihtoehto, jos haluat taattu halpa tauko. Kaupungit, jotka kuuluvat tähän ryhmään ovat Oslo, Kööpenhamina ja Pariisi - hämmästyttävä, mutta ehkä liian kallis.

[Lue: Tekemistä amsterdam ]

Paras paikka aloittaa, kun suunnittelet budjetti on kuvauksen, mitä olet ja ole valmis kitsastella. Oletko onnellinen oleskelevat perus hostellissa ja käyttämällä jaettu kylpyhuone, vai onko se välttämätöntä, että sinulla on mukava hotelli, jossa oma? Oletko tyytyväinen tarttumalla pikaruokaa ja pakkaus voileipiä laukussa, tai on slap-up ateria ehdottoman välttämätöntä?

Oletko mieluummin tutustua ilmaiseksi näyttelyitä ja avoimia paikkoja, tai on kaupungin kallein museo yläreunassa listasi? Kun olet päättänyt, millä aloilla haluat säästää rahaa, voit alkaa etsiä parhaat tarjoukset.

[Lue: Top 5 museoita maailmassa ]

Tässä on kolme kaupunkia kannattaa harkita halpaa kaupunkiloma, ja muutamia vinkkejä, joiden avulla saat kaiken irti matkasi kuluttamatta paljon rahaa.

Krakova

Krakova (via www.anfocal.ie)

Krakova ei ole pääkaupunki Puola, mutta se on todennäköisesti kaikkein vaikuttava. Kun halpaa majoitusta ja runsaasti ilmaisia ​​tai kohtuuhintaisia ​​nähtävyyksiä, se on hyvä paikka mennä, jos haluat imeä Euroopan charmia ja tunnelmaa rikkomatta pankki.

Koska se on suosittu kaupunki reittejä monien backpackers ja välivuotta matkustavat, on runsaasti halpoja downmarket majoitus, mukaan lukien hostellit, B & B ja huoneistot.

Puola käyttää Puolan zloty, eikä euro. Karkeasti, yksi euro vastaa neljää zlotya, yksi Ison-Britannian punta vastaa viittä zlotya ja yksi Yhdysvaltain dollari vastaa kolmen zlotya. Jos et ole perehtynyt Puolan valuutan, ehkä kannattaa tehdä muistiin, kuinka se vertaa äidinkielesi valuutassa, jotta voit olla selkeä käsitys siitä, kuinka paljon asiat todella maksavat.

Krakova on paljon puistoja ja puutarhoja sekä kaupungin keskustassa, ja kaupungin laitamilla. Ihanteellinen luonnon ystäville ja matkailijoille, jotka haluavat avointa tilaa, jossa voit istua ja lukea, kirjoittaa, ajatella tai seurata ihmisiä.

[Lue: 10 Euroopan matkoja ei ole niin rikas ja kuuluisa ]

Krakovan puistoissa voi olla parhaimmillaan talvikuukausina, kun lämpötila on tiedetty pudottaa noin -30 ˚ C. Kesäkuukausina lämpötila voi nousta 25 ˚ C, jolloin puisto on loistava paikka nauttia säästä kuluttamatta yhtään rahaa.

Jotkut näistä tiloista voi periä pääsy - kasvitieteellinen puutarha, esimerkiksi asettaa sinut takaisin hieman yli euro - mutta se ei ole todennäköisesti kiskuri ja on loistava tapa viettää aikaa.

Se ei ole liian vaikea löytää täyttö ja herkullisen aterian Krakova alle 5 euroa (noin 20 zlotya). Saat todella halpa ja aito ateria, etsiä maitoa baarissa tai baari mleczny. Nämä selvästi Puolan laitoksista alkoi elämään kommunistisen ruokalat, ja vaikka jotkut on nykyaikaistettu, toiset ovat edelleen hyvin samankaltaisia, miten ne ovat saattaneet ilmestyi vuosia sitten.

Jos etsit jotain hieman enemmän kalliiden, vaikka fine dining Krakovassa ei asettaa sinut takaisin niin paljon kuin se olisi Lontoossa tai Roomassa. Saat todella edullinen matka, varmista, että majoitus on keittomahdollisuus ja käyttää halpoja elintarvikkeita.

Leipää, juustoa, perunaa ja munat ovat kaikki saatavilla edulliseen hintaan, ja antaa sinulle täyttämällä ateriat niin, että et ole hajamielinen nälkä nähtävyyksien katselua.

Tervehtimään, sanovat Cześć Hei,> tai halo

Hyvästellä, sanoa hei näkemiin,> vai widzenia

Sanoa kiitos, sanovat dziękuję

Sanoa kiitos, sanovat Proszę kiitos,>

[Lue: Miten pysyä kunnossa, kun matkustat ]

Lissabon

Portugalin pääkaupunki on yksi maailman vanhimmista kaupungeista, mutta on riittävän nykyaikainen vetää monet matkailijat.

Matka Lissabonin todennäköisesti tarjoavat paljon parempaa vastinetta rahalle kuin muihin kohteisiin Länsi-Euroopassa - ja luultavasti parempi sääkin. Lissabonissa on leuto ilmasto ja monia asioita ulkona, joten voit helposti samalla pois päivä vain käveleminen, nähdä nähtävyyksiä, ja ottaa kuvia.

Vaikka käveleminen on nautittavaa sinänsä, et lopulta haluavat pysähtyä syömään ja juomaan. Onneksi on olemassa monia paikkoja, joissa voit tehdä juuri niin. Jos annat noin talousarvio seitsemän euroa ateriaa ja kaksi euroa olutta, saatat löytää itsesi iloisesti yllättynyt laatu ja määrä ruokaa ja juomaa saat rahaa.

[Lue: Miten pisteytetään hotelli bargain ]

Lissabon on siunattu upea arkkitehtuuri, kuten luostareita, linnoja ja torneja. Vaikka joitakin tärkeitä arkkitehtonisia rakennuksia voi periä pääsy, se on yleensä mahdollista ihastella kuin maksavia matkan tai maksaa pienempi maksu tulee tontilla ilman rakennukseen tuleva.

Jos olet tosissaan nähdä koska monet kaupungin nähtävyyksistä kuin mahdollista, sinun pitäisi tutkia ostaa Lisboa Card. Se voi tuntua tyyris, mutta kun ajattelee, että se antaa sinulle ilmaiseksi tai pääsyn monista nähtävyyksistä ja ilmainen joukkoliikenne kaupungin sisällä, se voisi olla paljon sinulle.

Yksi suosituimpia nähtävyyksiä Lissabonissa on numero 28 raitiovaunulla. Vaikka hyvät julkisen liikenteen järjestelmä tekee kaikista kaupungin helpompaa ja halvempaa viettää aikaa, valitus numero 28 raitiovaunu on, että se on vanhanaikainen puinen raitiovaunulla. Osta koko päivän raitiovaunu lipun pari euroa, ja voit nauttia lakkauttamista tiesi ympäri kaupunkia, hyppäämällä kun näet jotain, joka kiinnostaa sinua.

Tervehtimään, sanovat olá hello,>

Hyvästellä, sanoa adeus hyvästit,>

Sanoa kiitos, sanovat obrigado

Sanoa kiitos, sanovat por favor kiitos,>

[Lue: Miten matkustaa maailman useammin ]

Bratislava

Bratislava (via athomenetwork.blogspot.com)

Slovakian pääkaupungissa on viime vuosina tullut kaupunkiin, että jokainen bargain-metsästys turisti pitäisi tehdä jonkin aikaa. Liukeneminen Tšekkoslovakian vuonna 1993 jäljellä Bratislavassa outoa asema yhtäkkiä pääkaupunki uudelleen.

Tämän vuoksi jokainen joka vieraili 90-luvun alussa ehkä löytänyt kaupungin puuttuu kaikenlaista matkailualalla. Tämä kaikki on muuttunut nyt. Se haluaa olla tunnettu "Pieni suuri kaupunki", kiinnittää huomiota siihen, että vaikka itse kaupunki voi olla pieni, siellä on paljon tekemistä ja nähtävää.

Joidenkin baarit palvelevat yhä olut yksi euro tai vähemmän, ja useimmat enintään kaksi euroa, Bratislava on ihanteellinen paikka innokas juovat kokoontua. On baareja ja pubeja ympäri kaupunkia, joten sinun ei tarvitse kävellä pitkälle löytää toinen, onko etsit vanhan maailman charmia tai glamour.

Ruoka on myös halpa ja helppo saada, ja monet ravintolat tarjoavat päivittäin vaihtuva menu keitto, pääruoka ja juoma. Tämä voi olla niin halpaa kuin kaksi euroa, mutta keskihinta on neljä euroa.

[Lue: Euroopan under the radar pääkaupungeissa: Bratislava ]

Slovakia on maa, jossa monet linnat, ja vielä muutama sisällä Bratislava. Näköala vanhaankaupunkiin on Bratislavan linna, tai Bratislavský hrad. Devin Castle on hieman kauempana kaupungista ulos, mutta pääsee helposti bussilla tai veneellä. Kun olet tutkinut linna, voit ottaa lyhyen venematkan Hainburg, Itävalta ja viettää hieman aikaa Slovakian kalliimpaa naapuri.

Kun se tulee majoitus, Bratislava näyttää hyvin vähän välimaastossa budjetti hostelleja ja luksushotelleihin. Se ei ole helppo tehtävä löytää kohtuuhintaisia, keskitason hotelli. On olemassa useita huoneistoja loma avulla, jos tämä tarjoaa parempi vaihtoehto sinulle kuin patikoija hostelli tai romanttista hotellin sviitissä.

Tervehtimään, sanovat ahoj hei,> tai CAU

Hyvästellä, sanoa dovidenia hyvästit,>

Sanoa kiitos, sanovat d'akujem

Sanoa kiitos, sanovat PROSIM kiitos,>

[Lue: 7 hyödyllisiä vinkkejä naisille matkustaa yksin Euroopassa ]

Valuutan muuntaminen antavia perustuu valuuttakursseihin tätä kirjoitettaessa. Saat tarkkaa muuntamista, tarkista pankin tai hyvämaineinen valuutanvaihtopisteeltä.

Kannen kuva: http://toptravellists.net/

Tutustu näihin