Hyödynnä aikaa ja rahaa Disney

Suunnittelee matkaa Disneylandiin? Lue ja oppia säästää rahaa ja tehdä suurimman osan ajasta Disney!

Hyödynnä aikaa ja rahaa Disney

On totta, mitä he sanovat, Disney todella on onnellisin paikka maapallolla. Kaikenikäisille lapsille parven Disney puistot vuosi toisensa jälkeen liota taikuutta ja vastata heidän suosikki merkkejä, sokaista laadukkaita ohjelmia, syödä jäätelöä muotoinen Mikki Hiiri, nähdä joitakin parhaista ilotulituksia kuviteltavissa ja ratsastaa jännittävää ratsastaa että voidaan löytää vain Disney puistot.

Huvipuistojen pyritään erottaa sinut rahaa ja pysyt siellä niin kauan kuin mahdollista, mutta on olemassa keinoja päästä irti matkasi jotta se olisi nautittavaa ja kohtuuhintaisia.

Puistot

Parks (via goparis.about.com)

Disneyland voi olla valtava yksikön koko, mutta se kompensoi sitä awesomeness. Yli 50 ratsastaa ja nähtävyyksiä välillä Disneyland ja California Adventure, ei ole pulaa asioita pidä huomiota useita päiviä kerrallaan.

On myös hienoa, että ne ovat heittää päässä toisistaan, ja jos tunnet itsesi kuolevat nälkään, että kauan 100 pihalla kävellä välillä, voit kääntyä osaksi Downtown Disney istua ja virkistää ennen matkalla on.

Walt Disney World on kaupunki itseensä. Se väittää asua Orlando, mutta todellisuudessa, Walt osti tontin niin suuri, että kaikki lomakohteet ja teemapuistojen kuuluvat "city" kutsuttu Lake Buena Vista. On lähes mahdotonta kiertää eri puistoissa ja ei-Disney omistama hotelli ilman autoa täällä.

Toivotan se ei ollut totta, mutta olen nyt tehnyt Orlando sekä auton ja ilman ja ilman oli painajainen. Vaikka on olemassa ilmaisen kuljetuksen puistot kustakin syrjäisillä hotelli, ne eivät ole hotelli toimi ja ne vain matkustaa ja jokaisen hotellin kerran (tai ehkä) kahdesti päivässä.

Sikäli kuin pinta menee, Disneyland Paris (ent. EuroDisney) on hyvin samanlainen kuin Disneyland Kaliforniassa. Heillä on joitakin erilaisia ​​ratsastaa ja eri vie samalla ratsastaa, kuten Space Mountain: Mission 2, jossa voit itse mennä ylösalaisin.

Saat Indiana Jones ja temppeli vaarassa, jotka myös muunnetaan vuoristorata (ja mahtava!) Ja Prinsessa Ruususen linna, joka on useimmiten sama, paitsi jättiläinen animatronic lohikäärme, joka hengittää tulipalo Dungeon!

[Lue: Romanttinen Pariisissa talousarvioon ]

Sen sijaan California Adventure ja Downtown Disney, heillä on vastineet nimeltään Walt Disney Studios Park ja Disney Village. Walt Disney Studios on enemmän "Hollywood" teemalla ja on lähempänä tuntumaa Hollywood Studios Orlando. Ratsastaa ja osoittaa ovat mash-up välillä Hollywood-studiot ja California Adventure ja ovat tarpeeksi viihdyttää sinua eniten, jos ei kaikki, päivä.

[Lue: Miten saada kaupat New Yorkin Broadway liput ]

Miten säästää rahaa puistot

Miten säästää rahaa Parks (via www.disneysisters.com)

Osto puisto suppilon lippu. Nämä voivat säästää rahaa yli ostaa yksittäisiä päivän lippuja ja voit käyttää samaa yhden aikana vierailun. He vain skannata sormenjäljen nyt, sen sijaan vanhan koulun miten he tekivät sen ennen jossa tarvitaan allekirjoittamaan takaisin lipun ja nykyinen ID joka päivä. Paljon nopeammin. Sinulla on vielä lippuja heille pyyhkäisemällä ja myös pystyä käyttämään FastPass koneita.

Säästä aikaa ostamalla liput etukäteen. Älä tuhlaa aikaa lippu jonossa kun voit mennä suoraan portille linja! Kuten sinä todella haluat odottaa yksi rivi muutenkin. Voit säästää rahaa ostamalla lippuja eri paikoissa. Etsi verkossa promo koodit, liian.

Mieluummin ostan lippuja paikallisen AAA matka tallentaa, koska minusta ne ovat parhaat tarjoukset, mutta voit myös saada Disneyland Park Hopper lippuja Costco ja monet luotto-osuuskunnat myyvät diskontattu itse samoin.

Carry välipaloja. Olen aina suositella tuo välipaloja missä tahansa oletkin ja Disney ei välitä. Niin kauan kuin mitä tuo ei ole lasiastiaan tai alkoholia, se on okei niitä. Tuo oma pullotettua vettä, liian, ja säästää 10€ ei tarvinnut ostaa matkamuistoja kupit.

Käyttämään julkisia liikennevälineitä. Disney bussit ovat suuria ja ovat paljon halvempia kuin 10€ -14 nyt maksaa pysäköidä Disney parkkipaikalla. Ellei sinulla on neljä tai enemmän ihmisiä oman ryhmän, säästää rahaa ja kaasua. Sukkulat lähtevät 15 minuutin välein koko päivän, kunnes vähintään tuntia ennen puiston sulkeutuu. Mukana on myös mahdollisuus vain kävely, koska on niin monia hotelleja vastapäätä kadun päässä puistot ja pääportin.

Kun saat Walt Disney World puistoissa, sukkulat välillä muut puistot ovat erittäin helppo käyttää, mutta se on lähes mahdotonta kiertää eri puistoissa ja ei-Disney omistama hotelli ilman autoa täällä off- kausi. Sukkulat toimivat useammin on-kausi (eli Summer), mutta muulloin, kun se on halvempaa matkustaa ja vähemmän tungosta, olet kiinni aikataulusta kunkin shuttle.

Jos aiot lähteä ennen puisto avataan joka aamu ja viettää koko päivän siellä ja sitten lähteä heti sulkemisen jälkeen sukkulat toimii sinulle. Jos haluat olla oman aikataulun saada vuokra-auto. Se myös päätyä säästää rahaa yli ohjaamon / shuttle maksu ja päässä lentokentältä lopussa.

[Lue: Miten etsiä paras matkoilla ]

Varaa paketti Pariisin Disneylandissa. Paketteja ne tarjoavat ovat vaikea ohittaa, koska välillä hotel paikoissa, vapaa kuljetuksen ja puistoja ja alennuksia niputtaminen hotelli ja puisto lippuja yhdessä, voit menettää rahaa, jos jäi Pariisissa ja otti Metro joka päivä, vaikka olisit rockin 'diili hotelli kaupungin.

Normaalisti en ole yksi hypätä Disney hotelli paketti kelkkaan, mutta Disneyland Paris on todella poikkeus. Valuuttakurssi riko tinkiä joko ja, koska useimmat resort huoneissa on kerrossänky, se on vielä parempi, jos et mene kuin perhe.

Miten säästää aikaa puistoissa

Miten säästää aikaa klo Parks (via www.couponingtodisney.com)

Käytä FastPass. Tämä voi myös säästää paljon aikaa ja saada sinut enemmän ratsastaa. Iso ja uusin ratsastaa aina linja. Siirry ensimmäinen asia, kun kirjoitat puistoon ja saada FastPass, vaikka ei ole linjaa. Jos ei ole linjaa, saada ratsastaa, mene tekemään joitakin muita laitteita ja sitten tulla takaisin teidän nimetty FastPass aikaa ja tehdä se uudelleen. Jos on pitkän linjan, mene pois ja tehdä joitakin lesspacked juttuja ja sitten tulla takaisin.

Päästä puistoissa vähintään 30 minuuttia ennen avaamista. Mitä järkeä? No, ei tule hoards ihmiset odottavat saada vielä ja saat ensimmäisen kourallinen iso ratsastaa kun portit auki, mikä vapauttaa sinut tekemään vähemmän suosittuja ajelua keskellä päivää.

Tehdä ruokaa varauksia. Disney on nimetty ruokailu varaus numero kunkin puisto (tai voit tehdä sen verkossa) varata pöydän missä tahansa, joka on odottanut taulukoita. Voit varata enintään 90 päivää etukäteen. Tämä on erityisen tärkeää, jos kuolee syödä tietyn ravintolassa, koska pidätetään taulukot saada tiedoksi ennen walk-ins, mikä tarkoittaa, jos haluat syödä Blue Bayou odottamatta 45-50 minuuttia (kun voisi tehdä muita puistotoiminta ), se on parasta tehdä varauksen etuajassa.

[Lue: Miten pysyä kunnossa, kun matkustat ]

Yritä varata ruokailu hieman aikaisemmin kuin säännöllistä ruokailu kertaa, kuten lounaan välinen 11-12 ja illallinen 5-6. Tämä auttaa sinua välttämään väkijoukkoja, sekä odottaessaan istumaan ja kun olet valmis ruokailu, koska kaikki ovat ymmärtäneet ne ovat nälkäisiä, liian, ja pakenevat dining laitoksessa. Woohoo! Lyhyemmät linjat sinulle!

Vältä "gisuutta tunti". Vieraat Disney Resort on oikeus EMH joka päivä eri nimetty puistoissa. He saavat tuntia ennen puiston virallisesti avataan yleisölle tai saada jäädä ylimääräistä tunnin kuluttua puisto sulkeutuu yleisölle.

Pienellä suunnittelu, voit mennä muiden puistojen sijaan ja välttää massiivinen väkijoukkoja EMH puistoissa. Löydät EMH puistoja listattu Disney verkkosivuilla.

Mene keskellä viikkoa. Tulee vähemmän paraateja ja sinun täytyy ajoittaa päivä ympäri erityisiä nähtävyyksiä, mutta puistot varmasti vähemmän tungosta viikolla kuin viikonloppuisin ja sinulla on lyhyempi linjat ja olla voivat tehdä enemmän.

Varmista, että aiot vierailun puistot etukäteen, jotta voit nähdä kaikki näyttää ja paraateja et halua missata ja saada kaikki ratsastaa ainakin kerran. Aikataulut nousevat Disney verkkosivuilla vähintään 6 viikkoa pois, ja yleensä voit löytää vanhoja aikatauluja, jos haluat aloittaa suunnittelu edelleen etuajassa.

Sinun kannattaa olla vähintään yksi päivä jokaista puiston ja ylimääräinen päivä mennä takaisin ja osui asioita olet jäänyt tai nauttia rento päivä ratsastus suosikkisi uudelleen ja saada hyvä paikka paraateja ja muut, et ehkä ole ollut aika saalis. Plus, usean päivän kulkee ovat aina parempi käsitellä kuin yhden päivän lippuja.

Tutustu näihin