Miten matkustaa maailman useammin

Jos on jotain, että kaikki budjetin matkailijoille pitäisi tietää, se on kanta-mailia. Ne voivat olla avain säästää tonnia matkoille, jos tiedät kaikki tavat kerätä niitä ja miten niitä käytetään varata palkintoja paikkaa.

Miten matkustaa maailman useammin

Ajatelkaapa kuinka paljon halvempaa lomat olisi, jos ei tarvitse maksaa lentoliput! Nyt sinun ei maagisesti on miljoona mailia tililläsi pienellä vaivalla. Jos se olisi helppoa, kaikki olisivat lentävät kaikkialla turhaan ja lentoyhtiöt menisi konkurssiin. Ansaita mailia ei ole vaikeaa, mutta se voi tuntua kaikki pikku asioita et kestää ikuisesti ansaita mitään. Muutaman kilometrin siellä täällä lopulta lisätä enintään tarpeeksi koota sinulle palkintoja istuin. Se on edelleen nopeampaa kuin odottaa kaikki kilometriä ilmassa tulla vapaalippu.

Etkö ole varma miten tehdä irti kanta-tilin ja ansaita 25K tai enemmän kilometrejä saada, että himoittu palkintoja istuin? On monia tapoja tehdä sitä ja vaikka vain tehdä yksi tai kaksi niistä, mittarilukema tili irtotavarana paljon nopeammin.

Tule mittarilukema jäsen

Et voi ansaita mailia, jos et avaa kanta huomioon. Rekisteröidy suosikki lentoyhtiöt, keskittyen vain muutamia, joten et päädy muutaman kilometrin kasan ohjelmia. Se vie paljon kauemmin saada ilmaisia ​​lentoja niin. On selvää, et ole rajoitettu lentää vain pari lentoyhtiöt olet kirjautunut. Muista, että voit myös saada mailia haluamasi lentoyhtiöiden kautta codeshare kumppaneita. Esimerkiksi European Airlines ja Alaska Air ovat kumppaneita. Jos minulla on kaikki minun kilometriä Euroopan, mutta voi vain löytää edullinen lennon minne haluan mennä, kun haluan mennä Alaska, voin syöttää minun Euroopan mittarilukema numeron, kun voin varata lentoni kautta Alaska ja saada mailia niin. Sama pätee, kun haluan käyttää minun kilometriä varata palkita istuin.

Ansaita kentällä

Se veisi luultavasti todella pitkään ansaita tarpeeksi mailia ilmaisen lennon, jos vain lasketaan yhteen kilometriä sait lentäen. Tietenkin, jos liikematkustajien, nämä ylimääräiset mailia voi auttaa sinua sinne nopeammin. Jos et ole ja vain mennä yksi tai kaksi matkaa vuodessa, sinun täytyy oppia, miten maksimoida mahdollisuudet, niin saat enemmän kuin yhden ilmaisen lennon vuosikymmenen. On itse asiassa tonnia tapoja ansaita kun ei lomalla

  • Saada luottokorttia, joka ansaitsee km - Ehkä maksukortti on jo tämä ominaisuus tai se on saatavana add-pankista. Jos ei, on olemassa ton muita kortteja siellä valita. Miksi ei saada kilometriä asioita ostat joka päivä? Kaasu, ruokaostokset ja kaikki muut asiat maksat lisätä nopeasti. Jos käytät luottokorttia, maksaa tasapaino pois lopussa kuukaudessa, jos käytät tavallisesti pankkitilisi tällaisten ostojen ja säästää kiinnostusta.

  • Vuokraa auto - Drive kilometriä ansaita mailia. Kun varaat vuokra-auton varauksen, varmista, että kirjoitat mittarilukema jäsen numero. Jotkut yritykset voivat veloittaa per päivä tehdä tätä, mutta se on yleensä hyvin pieni maksu alle dollarin. Varmista, että olet lukenut sakon tulostaa, jos tämä on ongelma sinulle, mutta maksu yleensä kompensoidaan määrä mailia voit ansaita, varsinkin jos saat maksuttomasta sopimukseen, joka voi moninkertaistaa kilometriä saanut jopa viisi. Varo näitä myynnin, kun saat lentoliput sähköposteja, jotka kertovat sinulle uusista lento ja paketti alennukset.
  • Asua hotellissa - Aivan kuten vuokra-autolla, voit saada kilometrejä nukkuu suurimman ketjun majoitukset. Kun varaat verkossa, varmista, että etsit laatikko, jonka avulla voit syöttää jäsennumerosi ja syötä kanta numero siellä. Ansaitset asettaa useita kilometrejä per dollari vietti, niin kauemmin olet, sitä enemmän voit bulk up your mittarilukema tilin.
  • Syö - Useimmat lentoyhtiöt osallistuvat dining-ohjelman. Voit mennä online rekisteröityä sen ja tallentaa enintään kolme luottokortteja heille seurata. Kun syöt paikat, jotka on lueteltu ohjelman ja käyttää yksi niistä kortteja, sopiva määrä kilometriä talletetaan tilillesi. Ei ole vain istua alas ravintoloita, jotka osallistuvat ohjelmaan, mutta myös pikaruokaa laitoksissa. Sinulta ansaita mailia tehdä mitä normaalisti tehdä joka tapauksessa!
  • Osta netistä - Osta esineet matka-kauppiaat kautta lentoyhtiön kauppapaikan maksimoida pistettä. Kuten ruokailu ohjelmaa, voit kirjautua sisään ostoksia ohjelman. Kun haluat tehdä ostoksia, menet erityinen sivusto ja selvittää, jos kauppias on osallistuja. Jos se on, napsauttaa ja tehdä ostoksesi. Ansaitset kilometriä jokaista dollaria käytetään ja tämä on helppo tapa saada kilometriä lahjoja ostaa ja kukka-asetelmia lähetät.

Yhdistä edellä yhdeksi ohjelmaksi

Toinen suuri sivusto, joka auttaa sinua ansaita mailia monenlaisia ​​asioita on Thanksagain. Aluksi se oli tarkoitettu, jotta voit kerätä kilometriä, kun matkoille. Monet meistä ostoksia, syödä ja puisto lentokentällä ja ThanksAgain palkitsee sinut että tallettamalla kilometriä tilillesi jokaisen asia, et osallistuvissa lentokentällä kauppiailta. Portland International, kotini lentokenttä, on rekisteröityy joka laitoksessa, joka on osa ohjelmaa. Jos käytät luottokorttia olet rekisteröitynyt ThanksAgain, saat automaattisesti mailia frequenting niitä. Nyt sivusto on laajentunut käsittämään tonnia off-site kauppiaita. Käytä näitä samoja luottokortteja-ja offline ja katsella mittarilukema yhteensä kasvamaan!

Hanki bonus kilometriä

Monta kertaa näet, että voit saada ylimääräistä kilometriä kun ostaa niitä verkossa. Tämä on loistava tapa saada sinut näiden muutaman sadan kilometrin sinun täytyy saada sinut seuraavalle palkintoja istuin. Jos sinulla on ystävä, joka matkustaa paljon - tai halua - kilometriä ovat loistava lahja... ja rahojasi menee edelleen, koska he saavat enemmän kuin olet maksanut. Kuka ei pidä hieman turhaan?

Kuten näette, se ei ole täydellinen mysteeri, miten kanta mailia työtä, ne vain vaativat sinua tekemään hieman enemmän vaivaa mietitään, miten saada eniten kilometriä ilman menoja enemmän kuin olet suunnitellut. Kun kaupan pisteesi vapaalippu, muista, että joudut maksamaan maksun. Jos lennät kotimaan, että maksu on lähes mitään - noin viisi dollaria. Jos lennät kansainvälisiä, sinun on maksettava veroja ja saman varausmaksu. Riippuen siitä, missä olet menossa, verot voi olla korkea, mutta sinun pitäisi maksaa nämä joka tapauksessa, joten olet silti säästää ton matkallasi.

Palkkiot paikkaa ei ole aina helppo löytää, mutta jos alkaa etsiä varhain sinulla on paremmat mahdollisuudet. Muita tapoja lisätä mahdollisuuksia ovat:

  • Fly off-season - Kesä on yleensä kausi välttää, mutta kesällä voi myös tulla eri aikaan vuodesta muissa paikoissa. Pohjoisella ja eteläisellä pallonpuoliskolla on vastakkaiset vuodenajat, joten saatat kohdata suuri määrä turisteja tai lapset pois koulusta, jos matkustat talvella täällä maassa, jossa se on kesällä. Valitettavasti meidän kesä on myös aika, jolloin on enemmän matkailijoiden lomalla kaikkialla, joten palkintoja paikkaa voi olla mahdotonta löytää.
  • Fly aikaisin päivä - lisäksi liikematkustajia, et löydä liian monet ihmiset äänekkäästi päästä aikaisintaan lennoista päivän. Kukaan ei halua herätä, kun se on vielä pimeää päästä lentokentälle, kun ne saattavat olla vielä kotona nukkumassa. Arvaa mitä? Voit tuulta turvatarkastuksen läpi ja torkut kun saat koneeseen jos varata yksi näistä lennoista.
  • Lennä vähemmän toivottavaa päivää - Nämä ovat olemassa! Tiistai, keskiviikko ja lauantai ovat vähiten suosittu päivää lentää. Jokainen haluaa olla perille viikonlopun ja enemmän ihmiset haluavat tehdä suurimman osan perjantaista sunnuntaihin matka, joten näet kaikkein ylivaratulla lentoja sisältävät päivät perjantai ja lauantai pysyy.

Nyt kun tiedät miten saada kilometriä, miten niitä käytetään ja milloin lunastaa niitä, voit alkaa raastava niitä! Kun asetat suunnitelma liikkeessä ainoa asia mitä on jäljellä tehdä on päättää, missä voit mennä oman vapaan lennon. Tehdään päätös vuonna 2013 matkustaa enemmän. Älä missaa tätä artikkelissa. Olet askeleen lähempänä tee sitä.

Lue myös meidän top vinkkejä stressitöntä matkustaa, jotta voit saavut levännyt ja valmis mieli.

Tutustu näihin