Miten matkustaa yksin ja pysytellä turvassa matkallasi

Matkustaminen yksin voi olla vaarallista, varsinkin jos et tiedä kuinka pysytellä turvassa. Lue nämä yksin matkavinkkejä ja nauti huoletta matkaa.

Miten matkustaa yksin ja pysytellä turvassa matkallasi

Joten, haluat matkustaa yksin? Ehkä et voi saada yhtään kaveria mukaasi tai juuri päättänyt, että se olisi helpompi ei tarvitse suunnitella matkasi jonkun toisen kanssa, joten voit tehdä kaikki mitä haluat tehdä, kun haluat tehdä niitä. Ei ole väliä mitä syitä menossa yksin, voit varmasti olla yhtä hauskaa kuin olisit ryhmän kanssa tai osa pari. Sinulla ei ole yksi pitää sinut takaisin ja voi vapaasti vaihtaa up your suunnitelmia tahansa haluat.

On loputon syitä matkustaa yksin on mahtava, mutta on kääntöpuolensa: sinulla ei ole ketään varoa, jos asiat ylimalkaisia.

Lomalla on hauskaa, mutta et voi odottaa rikos lakata olemasta vain koska sinulla on hyvä aika. Se on edelleen siellä ja monet kohteet ovat täynnä varkaita, jotka pelaavat Spot Turistit ja sitten nopeasti suunnitella, miten ryöstää sinut sokea. Vihaan ajatella tällä puolella matka, mutta se on todellista ja jotain aina olla tietoinen. Et halua pako pilalle ottaa passi, luottokortit tai käteisellä varastettu tai vielä pahempaa asioita tapahtuu sinulle. Se on varma tapa päätyä menoja loppuelämäsi ajan siellä yrittää selvittää, miten päästä takaisin kotiin. So. Ei. Hauskaa. Ennen kuin pääsemme miten ei saada huijannut, katsokaamme yksi pahimmista tapauksista ryöstö kun matkustaa yksin:

Barcelona, ​​Espanja on kuvattu näpistys pääoman maailmassa.

Kaikkine suuria nähtävyyksiä turisteille - herkullista ruokaa, halpaa juomia ja hämmästyttävä yöelämä - se on täynnä matkailijoille kaikkina vuodenaikoina. Onneksi väkivaltainen rikollisuus on pieni, mutta silti täytyy pitää silmällä varkaita ja suojaa arvotavarat teidän henkilö.

Jim meni Barcelonassa ja oli tietoinen näpistys ongelmia. Hän oli kuullut useita tarinoita ihmisistä ryöstetyksi kun kaupunki, joten hän oli hyvin varovainen, kun matkustat kaupunkiin yksin. Hän piti kiinni kaikki hänen tavaransa hyvin tarkasti, kun julkisesti. Eräänä yönä hän päätti lähteä baariin ystäviensä kanssa hän oli juuri tavannut. Hän joi paljon enemmän kuin hänen olisi pitänyt ja jätti baarissa yksin.

Paluumatkalla hänen huoneeseensa, hän lähestyi noin street kävelijöiden. He yrittivät houkutella hänet ottaen palvelujaan, mutta hän jatkoi sanoa mitään, he koskettivat kätensä ja kuiskaa hänelle. Vaikka hän oli hajamielinen, toinenkin tyhjeni hänen taskuihin kaikki rahansa. Hän pystyi irtautumaan juuri ajoissa häntä vielä hänen puhelimensa ja hotelli-näppäintä, niin kun hän oli pois taskurahaa, hän oli vielä mahdollisuus saada takaisin hänen huoneeseensa ja oli vain vaihtaa vähän rahaa.

Tämä on yleinen ongelma Barcelonassa. Prostituoidut etsivät humalaisen miesten ja joko ryöstää henkilö tai varastaa avaimet ja seuraa sinua kotiin tai hotelli. Kun huomaat avaimet ovat menneet tuplaat takaisin löytää missä olet ehkä menettänyt ne. Heti kun olet poissa silmistä, he kutsuvat varaskopla jotka tulevat varastaa kaiken mitä omistaa ja ovat menneet ennen kuin saat takaisin ja ymmärtää, mitä todella tapahtui.

Ei kaikki varkaat Barcelonassa ovat niin hienovaraisia. He työskentelevät usein ryhmissä häiritse sinua ja varastaa jotain on, että saattaa olla arvokasta. Jotkut ovat jopa röyhkeä tarpeeksi nappaamaan asioita kirkkaassa päivänvalossa, jossa on paljon ihmisiä näkemään heidän tehdä sitä. Ja Barcelona ei ole ainoa paikka, jossa nämä asiat tapahtuvat. Ehkä olet edes ollut jotain inhottava tapahtua sinulle aiemmin.

Miten voit suojautua, kun matkustat yksin?

 • Tutkimus rikollisuuden määränpäähän. Et voi koskaan tietää liikaa, mihin olet menossa. Tiedän Parasta lomalla on löytö, mutta et halua "löytää", että ryöstäjät ovat kymmenen kertaa todennäköisemmin hyökätä ihmisiä kävelemässä pimeässä, kun se tapahtuu teille.
 • Kysymys kaikille, luulet ehkä seuraa sinua. On hyvä olla tietoinen ympäristöstä, joten yritä kävellä ympäriinsä silmät liimattu puhelimeen.
 • Älä hyväksy lahjoja vieraita, varsinkin kukkia melko hyvät.
 • Älä hyväksy apua muukalaisia, jotka huomauttavat tahra minkäänlaiseen vaatteisiin.
 • Vältä auttaa muukalaisia, jotka "vahingossa" pudottaa kourallinen kolikoita. Tämä voi tuntua töykeä, mutta se on parempi näyttää epäystävällistä joku et tiedä kuin saada huijattu ja kävellä pois ilman käteisellä ja luottokorteilla.
 • Laittaa pois kartan.   Seisoo keskellä jalkakäytävällä nenääsi kartta prässi on vain huutaa maailmalle, että olet Clueless turisti. Varkaat ovat katsomassa sinua ja ehkä yrittää ajatella tapa antaa sinulle käden... varastamalla kaikki arvotavarat.
 • Pidä laukku tai lompakko niin lähelle kuin mahdollista, kun metrossa tai muita tungosta alueilla. Ryhmät käyttävät tätä tilaisuutta luoda viive, joka vie huomion ajatellut sinun omaisuuttasi.
 • Pysyä raittiina. Harmi, eikö? Mutta kun juot, harkintakykyä samenee ja voit tehdä päätöksiä, jotka eivät ole suuria, kuten luottavainen joku juuri tavannut.
 • Pidä rahaa piilotettu.   Älä ole yksi niistä tutteja, joka seisoo kadulla laskenta vaihtorahat olet juuri takaisin myymälässä tai käteistä olet juuri ulos ATM. Jos et saa ryöstetty tässä vaiheessa, sinun pitäisi olla yllättynyt.
 • Älä koskaan ripustaa laukku tuolilla tai jättää sen lattialle kun syö. Sama pätee takit arvotavarat taskuihin.
 • Älä käytä räikeä koruja, kelloja tai vaatteita. Tämä vain saaliit huomiota varkaita enemmän.

Sinun kannattaa olla erityisen tietoisia turistialueilla, ja se ei ole epäkohteliasta olla epäluuloinen useimmat ihmiset matkoilla kaupungissa. Taskuvarkaita hyödyntää matkailijan hyvä luonne varastaa kaiken voitavansa niistä. Tämä on täydellinen aika käyttää piilotetut taskut saatat olla vaatteita ja muistaa, että pitää liikaa rahaa laukussa tai taskussa voi olla vaarallista. Älä unohda pitää asiat sinun ei tarvitse taas ulos sightseeing joko kotona tai hotellin kassakaappi, myös vihkisormuksen, jos se on suuri ja kallis näköinen. Vähemmän vaatimaton näytät, vähemmän tavoite olet.

Yksin matkustavat olisi hyvä varasuunnitelma

Jos olet joutunut ryöstön tai muun rikoksen, on valmis. Älä anna tragedia sinut surullisempaa kuin se on. Käytä back-up - tai useita - pitää kaiken omassa ulottuvilla, vaikka häviät papereita, kamerat, kannettavan tietokoneen, puhelimen tai kaikki maalliset (matka) omaisuutta varastetaan. Pidä koko matkasuunnitelman verkossa voi olla hyödyllistä, koska voit aina käyttää sitä, vaikka puhelin katoaa tai paperille aikataulu. Käyttämällä ilmainen palvelu, kuten Tripit voit lisätä kaikki tärkeät tiedot, kuten puhelinnumeroita, osoitteita ja vahvistuksen numerot.

Lataa Evernote-sovellus puhelimeesi.

Se toimii kaikilla alustoilla ja on periaatteessa tallennetaan "pilvi". Tämä voidaan tehdä muistiinpanoja, "clip" artikkeleita verkossa, että sinun kannattaa lukea myöhemmin ja pitää karttoja ja ohjeita siitä. Voit käyttää sitä koko puhelimen, kannettavan tietokoneen tai jopa verkossa, jos haluat. Tämä on hyvä paikka pitää kopiot passista ja luottokortteja. Päivitä palvelua vain 5€ kuukaudessa ja voi suojata salasanalla tilin kaikki web-pohjaisia ​​laitteita. Evernote on hyvä kaiken ja on upea sovellus, koska voit hiukkaakaan asioita alas jos ajattelet jotain, kun istut koneessa odottamassa elokuva aloittaa tai saada lounas. Melkeinpä aina kun se on kätevä lähettää tekstiä, voit olla tehdä luettelo tai bloggaaminen / kirjaaminen. Niin paljon parempi kuin notepad, liian.

Yksinkertainen varasuunnitelma jos olet ryöstö uhri on kuljettaa sinulta, mikä on hyödyllistä odottaessasi uuden passin tai luottokortilla päästä sinua. Mahdollisesti piilottaa sen limakalvon käsimatkatavaroissa. Voit ottaa tämän tarkistuksen paikalliseen suurlähetystöön ja he antavat sinulle rahaa voit käyttää väliaikaisia.

Kaikki nämä vinkit voidaan käyttää säännöllisesti matkustaa samoin kun menet ystäviesi kanssa tai puoliso. Vaikka ne saattavat tuntua melko loogista, näen ihmisten olevan järjetön koko ajan ja asettaa itse vaarassa. Älä kohde. Et varmasti halua muistaa matkasi pelkästään huonoja kokemuksia sinulla oli. Valmiimpi olet, sitä vähemmän mahdollisuuksia sinulla jotain pahaa tapahtuu sinulle, kun olet oman sooloreissulle ja hauskempaa sinulla on.

Tutustu näihin