Miten on unelma häämatka minimipalkka talousarvio

Se on riittävän vaikeaa tässä talouden pitää katto pään päällä ja ruokaa vatsa. Lisää liittyvistä kustannuksista naimisiin osaksi taloudellista sekoitetaan ja olet varmasti tehdä liikahtaa huutaa armoa.

Miten on unelma häämatka minimipalkka talousarvio

Häiden jälkeen, toiseksi eniten unelmoinut tapahtuma naisen elämässä on hänen häämatka. Se on juuri oikea paikka juuri oikea mies, jakaa intiimejä hetkiä ja hauskaa, uusia kokemuksia.

Joten, miten on häämatka vaalia ikuisesti, kun sinulla ei ole paljon ylimääräistä rahaa lojumaan? Kokeile näitä viittä edullisen vaihtoehtoa:

1.. Rekisteröidy eri alennus matka, lentoliput tai hotellin verkkosivuilla

On tonnia erilaisia ​​sivustoja, jotka ovat kiinnostuneita myymään sinulle matkapaketteja voit käyttää häämatkalle. Paras tapa löytää juuri oikea ratkaisu sinulle on allekirjoittaa useita sivustoja niin, että saat säännöllisiä sähköpostit heidän erikoistarjouksia.

Voit tarkistaa Expedia, Travelocity ja Orbitz muutamia. Ja jos et tiedä mistä haluat häämatka olla, voit myös ilmoittautua sivustoja paikallisen tälle alueelle. Esimerkiksi jos haluat mennä Cabo San Lucas, Meksiko niin saatat rekisteröityä sähköposteja Cheapcaribbean.com, tai jos olet ajatellut Las Vegas, Nevada, voit kokeilla Vegas.com.

Monet parit kamppailevat tämän päätöksen vuosittain - mikä häämatkakohteena minun pitäisi valita? Joten miten voit sopia paikka? Tässä muutamia asioita.

Jos aloitat riittävän aikaisin, sinulla on runsaasti aikaa nähdä monia erilaisia ​​alennuksia ja tarjouksia, että ne tarjoavat ja napata yksi ylös, joka näyttää hyvältä sinulle. Enemmän aiot, enemmän saat todennäköisesti säästää.

Kuitenkin, jos et mielessä odottaa, kunnes viime hetkellä, voit saada yksi Supersaver tarjoukset, jotka edellyttävät usein matkustaa seuraavien kolmenkymmenen päivän kuluessa. Tietenkin, olet vaarassa ole löytää paljon haluat, mutta kuka tietää? Saatat löytää houkutteleva vaihtoehto lomapaikka sinulla ei ole pitänyt.

2. Kysy "häämatka käteisellä" rekisteröitymisen sijaan lahjoja

Totta puhuen, päivän odottaa, kunnes olet naimisissa elämään yhdessä ovat kaikki vaan mennyt. Useimmat parit ovat asuneet yhdessä jo jonkin aikaa ennen sitominen solmu. Tämä tarkoittaa, että sinulla on suurin osa päivittäistä esineet, jotka aiemmin katkottua lahjoja uusi pari aloittaa elämänsä yhdessä.

Joten, jos sinulla on kaikki mitä tarvitset jo, miksi ei vain pyytää rahaa, että voit laittaa kohti häämatka rekisteröitymisen sijaan lahjoja, että olet todella ei tarvitse? Toki kuusi siivu leivänpaahdin, että saa leipää kullanruskeaksi aina on mukava teoriassa, mutta ei saat enemmän tyydytystä unelma häämatka uudella ukko?

Nyt jotkut väittävät, että se on aika törkeä pyytää rahaa. Kuitenkin, minä ainakin mieluummin saada pari mitä he haluavat heidän häät kuin tuhlata aikaa ja vaivaa poiminta jotain, että he tuskin koskaan käytä eikä todella arvostaa.

Sitä paitsi, jos joku on ongelmia sen kanssa, niin mitä? Se on luultavasti sama henkilö, joka löytää vikaa kohteita rekisteröidytte muutenkin. Sinun täytyy kysyä itseltäsi, jotka yrität miellyttää - kaikki muutkin, tai sinä ja miehesi-to-be?

3. Hanki osa-aika "kuherruskuukauden työtä"

Jos todella on sydämen asetettu käynnissä jonnekin erityinen ja ovat valmiita tekemään mitä se tekee päästä sinne, voit aina saada osa-aikaista työtä ja tallentaa kaikki ansiot laittaa kohti häämatka. Tarpeeksi ilmoituksen, tiedät tarkalleen, kuinka monta tuntia viikossa sinun pitäisi toimia ja kuinka kauan sinun täytyy säästää tarpeeksi häämatka unelmiesi.

Jos olet jo töissä paljon ja olet huolissasi viettää enemmän aikaa poissa kotoa, pitää mielessä, että loppuratkaisu on siellä lopussa. Kuvittele itsesi teidän lomakohde ottaa aikaa elämääsi kaikki, koska olit valmis tekemään työtä saada olkaa siellä. Muista, että se on vain väliaikaista ja olet menossa on parempi aloittaa uuden elämän yhdessä sen takia.

4. Hyväksyn kuunnella lomaosakkeen spiel

Tämä ei voi olla numero yksi luettelo, mutta jos haluat päästä pois ja säästää rahaa samaan aikaan, sinun on myönnettävä, että tämä on vaihtoehto. Niin kauan kuin olet valmis ottamaan pari tuntia irti aikaa, saatat saada majoituksen ja joitakin aterioita huolehtinut muutaman päivän.

Tarkoittaako tämä, olet hyödyntää niitä, jos et aio ostaa tuotetta? No jos ne tarjoavat poimia joitakin kuluja vain kuunnella, mitä heillä on sanottavaa ja harkitsevat mahdollisuutta, sinun ei pitäisi tuntea syyllisyyttä antamalla heille huolehtia joidenkin teidän kulut. Sinun ei pitäisi pelätä ottaa jotain, että joku on valmis antamaan.

5. Honeymoon ilman suunnitelmaa

Jos olet seikkailunhaluinen pari ja eivät etsi mitään näyttäviä tai fancy ja haluavat vain jonkin aikaa toimeen keskenään, sitten vain pakata auton ja liikkeelle. Realistisesti, on olemassa tonnia asioita ja nähdä useimmissa tahansa alue maailmassa, joten se ei ole kuin sinun tarvitse mennä kauas kotoa on hauskaa.

Sitä paitsi, jos lopetat hotelli yö ja jakaa heille, että olet juuri naimisiin, he voivat antaa sinulle erikoishintaan tai muita kohteliaisuutta vain koska he ovat innoissaan sinulle. Vaikka se ei ole takeita, on vielä paljon ihmisiä ja yrityksiä siellä, jotka haluavat laajentaa auttavia käsiä pareille, jotka ovat juuri aloittamassa.

Joskus paras lomat ovat niitä, jotka eivät oikeastaan ​​suunniteltu. Kun menet noin joka päivä ilman varsinaista asialistaa, olet vapaa tekemään niin kuin haluat, joka voi olla vähemmän stressiä ja pelätä, että olet missä olet tarkoitus olla tiettyyn aikaan.

Lähtökohtana on, että voit olla suuri kuherruskuukauden käynnistämättä rakastava avioliitto velkaa. Just käyttää hieman luovuutta ja katso mitä voit keksiä. Tämä on vain alku sinun ihana matka. Lisää ideoita? Tässä ne ovat. Ole hyvä ja jaa omasi kommentti osiossa alla.

Tutustu näihin