Miten pysyä kunnossa, kun matkustat

Onko sinulla työtä, joka vaatii voit matkustaa paljon, joten sinun on vaikea pysyä kunnossa? Lentoasemien välillä, hotellit ja syöminen joka aterialla, olet ottaa kova aika joko laihdutus tai vähintään, pitää se sama?

Miten pysyä kunnossa, kun matkustat

Getting ja pysyä kunnossa normaaleissa olosuhteissa on vaikeaa, mutta lisätä aina tien päällä ja siitä tulee suurempi haaste. Ei vain sinulla on yleensä tiukempi aikataulu, mutta sinulla ei ole teidän säännöllisesti kuntosalilla tai kuntoilulaitteet auttaa tekemään helpompi.

Joten, miten pidät työskentelevät kohti kunnon tavoitteet, kun olet matkoilla maailman?

Seuraa näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

Ota tennis kengät

Sillä ei ole väliä minne menee, voit aina saada hyvä harjoitus, jos sinulla on tennis kanssasi. Voit kävellä lentokentälle layovers tai lähteä määränpäähän ja katsella nähtävyyksiä taas polttaa joitakin kaloreita matkan varrella.

Kiva juttu tennis on, että ne eivät ota paljon matkatavaroiden ja he kevyt, joten ne on helppo ottaa vaikka sinulla on vain Carry On. Varmista vain pakata ylimääräistä pätkä niin, että et saa rakkuloita harjoituksen aikana.

Yöpyä hotelleissa, jotka ovat harjoitus keskukset

Jos se on vaihtoehto, ja jos sinulla on siihen varaa, yrittää yöpyä hotelli, joka tarjoaa vierailleen kuntosalin palveluja. Näin voit pysyä teidän workout aikataulun vaikka olet tuhansien kilometrien päässä kotoa.

Älä unohda ottaa kuulokkeet, jotta voit kuunnella suosikki sävelet kun hikoilu sydämesi kyllyydestä vaivautumatta muita suojelijoita. Jotkut hotellin kuntosaleja edes TV: n koukussa joten voit pysyä maailman uutisia tai lempiohjelmasi kun olet työskennellyt kehoa.

Etsi kuntosaleja, jotka tarjoavat rajoitetusti jäsenyyksiä

Jos hotellissa ei ole kuntosali paikan päällä, tarkistaa joitakin paikallisia kuntosaleja ja katso jos voit ostaa jäsenyyden rajoitetun ajan, että olet siellä. Paljon paikkoja ovat valmiita antamaan yksi tai kaksi viikkoa siirtyy majoitus matkailijoille.

Jos olet vain siellä päivän tai kaksi, jotkut kuntosalit voit mennä ensimmäistä kertaa ilmaiseksi. Niin kauan kuin se on yhden kerran vierailu alueelle ja et aio ikinä takaisin, saatat pystyä lyödä yksi tai kaksi erilaista kuntosaleja ja treenata täysin ilmainen.

Ostaa laitteita, joka kulkee helposti

Vaihtoehtona yrittää löytää paikkoja mennä harjoituksen, voit ostaa laitteita, jotka kulkevat helposti ja ota se mukaasi. Liikunta bändit tekevät pysyä kunnossa, kun olet tien helppoa, koska voit liu'uta ne matkalaukkuun ja he ottavat suunnilleen yhtä paljon tilaa kuin sukat.

Voit myös pakata tyhjiä vesipulloja ja vain täyttää ne, kun sinne on kevyt käsi painot tehdä Bicep kiharat. Tai älä ota yhtään mitään ja käyttää matkalaukku, pitämällä sitä kun teet kyykky työskennellä reidet.

Yritä syödä terveellisesti suurimman osan ajasta

Yksi suurimmista esteistä useimmat terveyden tajuissaan matkustajat ovat syö ulos koko ajan. Olet jatkuvasti houkutteli elintarvikkeita, jotka näyttävät ja haju suuri, mutta ne ovat yleensä runsaasti rasvaa ja runsaasti energiaa. Sinulla on aina mahdollisuus salaatteja, mutta kuinka monta kertaa voit syödä kananrintaa salaatti yhdessä viikossa?

Se on erityisen vaikeaa, jos olet menossa jonnekin et ole koskaan ollut ja mahdollisesti enää palaa. Haluatko kokea niiden ruokia ja maistelemaan allekirjoitus ruokia ilman katsella joka suupala laitat suuhusi.

Jos yrität olla terveyden tajuissaan, tekevät suurimman osan ateriat vähemmän rasvaa, mutta älä pelkää antaa itsellesi yksi tai kaksi kertaa nauttia ruokalaji, joka ehkä ei ole niin terveellistä. Menestyksen avain tämän yhden on oltava valikoiva.

Ei joka aterialla syöt ulkona on juhla niin vain valita ne, jotka tulevat olemaan ikimuistoinen ja törsätä niitä. Lopun aikaa, yritä tehdä hyviä, terveellisiä valintoja.

Valvo annoskoot

Yhdessä katsomassa mitä syöt, haluat kiinnittää huomiota, kuinka paljon syöt samoin. Useimmissa paikoissa palvella kahdesta viiteen kertaa niin paljon ruokaa kuin sinun pitäisi olla yhdellä istumalla, joten ole varovainen.

Jos sinulla on jääkaappi omassa huoneessa, älä pelkää ottaa puolet aterian kanssasi lounaalle seuraavana päivänä. Sitten voit itse saada samat namia aterian kahdesti! Vain varmista, että saat joitakin muovi hopean mukaasi niin et päätyä syömään sitä sormilla.

Pysy sammutettua

Pidä veden saanti, jos se olisi on haastavampaa, kun matkustat, koska sinulla todennäköisesti maksamaan kaikki vettä juot, joka ei ole halpaa 5€ -5€ pullo. Tämä voi tehdä haluat leikata summa siemailla vaivaa säästää rahaa, mutta sinulla on muita vaihtoehtoja.

Voit ostaa vettä pullossa suodatin se ja ottaa se mukaasi, tankkaamalla käyttäen lentokentällä tai hotellin juominen suihkulähteitä. Voit myös mennä paikalliseen supermarket missä olet oleskelevat ja poimia veden osalta suunnilleen sama summa, jonka olet maksaa yhden tai kaksi pulloa. Näin sinulla on se teidän käytettävissänne koko ajan, mutta et satuttaa taskukirja.

Nuku tarpeeksi

Voit tehdä paras syövät ja saada hienoimpia laitteita, mutta jos olet käynnissä tyhjä, mitään se aikoo väliä, kun olet liian väsynyt tekemään oman terveyden etusijalle. Getting riittävä uni on yhtä tärkeää kuin kaikki muut osa terveydelle, koska tämä on, kun elimistö saa nuorentaa itsensä ja valmistautua seuraavan päivän.

Se voi olla vaikeaa saada tarpeeksi uni, jos olet tekemisissä jet lag, nukkui vieraassa sängyssä tai on meluisa naapureita, joten se ei ehkä ole huono idea ottaa pari silmän kannet ja korvatulpat auttaa sinua ulos. Ja jos olet yksi joka näkee, onko hotellihuoneen Herätyskello toimii, sinun kannattaa ottaa oma. Täällä ovat 5 luonnollisia tapoja nukahtaa.

Pysyä kunnossa ja tehdä järkeviä päätöksiä, kun matkustat voi olla haastavaa, mutta se ei ole mahdotonta. Jos todella haluat sen tapahtuvan, löydät tavalla. Nyt tiedät miten.

Tutustu näihin