Miten touhu kuin ammattilainen

Oletteko koskaan nähdä matkailijoille, jotka on vain yksi pussi - (siitähän ei ole pullollaan!) - Jotka näyttävät Super laittaa-yhteen ja saada heti koneeseen ja taksiin? Haluatko voisit olla enemmän heidän kaltaisiaan?

Miten touhu kuin ammattilainen

Kävely läpi hotellin aulaan tai ohi lähtöselvitystiskeiltä lentoasemalla tai katsella perheitä, jotka näyttävät tuoda kaiken omaisuutensa lomalla panee miettimään, kuinka paljon ne maksaa matkatavaroiden maksuja ja kiropraktikko käyntiä. Nyt monet lentoyhtiöt ovat alkaneet hinnoittelua tarkistetaan laukut, on aika supistaa.

Making sitoutuminen tulossa on "touhu vain" matkustaja voi paitsi rahaa, myös aikaa ja päänsärkyä. Ei enää odottaa matkatavaroiden karuselli ikuisesti ihmetellä, jos matkalaukku on, jälleen kerran, viimeisin koneesta. Enää ei tarvitse huolehtia, että joudut loma vain muutaman vaatteet ja puuhat tai mitä on selällään. Ei enää rasittava matkoja ylös portaita vetämään liian raskaita laukkuja takanasi.

Kyllä, se voi olla vaikeaa aluksi ojaan mukavasti suuren matkalaukun, joka voi kuljettaa kaikki kengät ja hiustuotteita ja "mitä jos" kohteita. On parempi pakata mukaan asetettu luettelo säännöistä ja lähteä lomalle kaiken mitä tarvitset ja vain muutamia asioita, saatat tarvita. Joten, miten on mahdollista pakata niin vähän ja ei hulluksi? Tässä ovat säännöt matkustaa:

1.. Yhdistele kaiken otat

Poimia muutamia asioita rakastat ja haluat ottaa mukaasi ja sitten rakentaa matka vaatekaappi ympärille. Varmista, että kaikki on samassa väripaletti. Jos pidät kirkas toppeja, sitten tuo neutraali pohjat. Näin kaiken otat täsmää muita asioita matkasi pussiin. Tuominen mix-ja-ottelu erottaa on täydellinen tapa matkustaa, koska jos sinulla on neljä pohjat ja korkeintaan viisi, voit tehdä 20 eri asu yhdistelmiä! Se auttaa myös Sääntö # 2.

2. Kaksi paria kenkiä ovat kaikki mitä tarvitset

Kun kaikki laukussa on samanlainen värimaailma, se on paljon helpompi löytää kengät koordinoida. Lähes kaikkialla sama kahdenlaisia ​​kenkiä: yleinen kävelykengät ja mukava mekko-up kengät. Kun baletti asuntoja on niin suosittu näinä päivinä, se on helppo löytää hyvä pari, joka on mukava kävellä koko päivän ja silti näyttää hyvältä kaiken shortsit mekkoja. Pukea raskaampia kengät koneessa ja pakata pienempiä, joten sinulla on enemmän tilaa vaatteita ja muita välttämättömyystarvikkeita.

On poikkeus tähän sääntöön ja että on varvastossut tai vastaavat sandaalit. Ne vievät vähän tilaa ja ovat kätevä monia asioita, niin pistää ne tyhjää tilaa laukussa ja teeskennellä, että he eivät ole kenkiä. Voit käyttää niitä allas, pestä pyykkiä, saat mannermainen aamiainen, ranta ja niin paljon more.Travelling voisi olla uuvuttavaa, varsinkin jos se kestää kauemmin. Lue lisää vinkkejä valitsemalla paras matka kenkiä naisille.

3. Valmistaudu pestä pyykkiä

Kun otat niin vähän, ellet halua kävellä likainen - ja mahdollisesti haisevia - vaatteita, sinun kannattaa heittää ne pestä jossain vaiheessa. Useimmat kunnon hotellit ja loma-asunnoissa on pesulapalvelut. Voit pop vaatteesi matkalla illalliselle tai kun saat takaisin sightseeing. Se vie paljon vähemmän aikaa kuin luulet, ja sinun tulee olla tuoreita seuraavana päivänä.

Jos majoitus ei ole paikan päällä pesula, löydät yleensä Laundromat lähellä. Jos olet kohde tarpeeksi kauan tarvitse pestä pyykkiä, sinulla on tarpeeksi seisokkeja tehdä se.

4. Älä unohda kerros

Kun matkustat kylmä sää kohteisiin, tai jopa valmistautuu kolea yötä loman aikana, älä aloita polkumyynnin iso villapaitoja ja takkeja. Saat kolme näistä laukussa ennen kuin se on täynnä ja et voi pakata mitään muuta sitä. Etsi kevyt kankaita, jotka pakata hyvin ja voidaan kerrostunut muita nappuloita. Nämä kappaleet toimivat hyvin suurimman osan normaaliin vaatteet, kuten t-paita tai toppi, ja voidaan ahdetaan päivä pussiin kun sitä ei käytetä.

Jos matkustat talvella, kerrospukeutuminen toimii yhtä hyvin. Villapaitoja, jotka ovat ohuita tai kevyt fleece palaset ovat suuria, koska joskus luulet se tulee olemaan kylmä ja sitten se ei ole niin kylmä kuin odotetaan. Jos se on, voit käyttää kerrosten alla nämä pysyä lämpimänä. T-paidat ja säiliöt toimivat täälläkin, mutta jos se tulee olemaan todella kylmä, katso ostaa pohjakerrokset - ohut, mutta super-lämmin erottaa, jotka näyttävät pitkät kalsarit. He ansa lämpöä kehon, mutta myös siirtävät kosteuden, niin et hiki kuolemaan yrittäessään estää hypotermian. Voit pakata useita eri näistä laukussa ja ne vievät vähän tilaa ja ei ole mitattavissa alla arkivaatetuksen.

5. Supistaa hygieniatuotteet

Kauanko se kestää voit käydä läpi täysikokoinen pullo shampoo? Kaksi kuukautta? Joten miksi ottaa niin iso juttu sinulle lomallasi? TSA sääntöjen avulla voit tuoda yhden litran muovipussiin täynnä kolmen unssin pulloja. Jos ongelma on, että et voi löytää sama shampoo, hoitoaine, kuorintavoide, hiuslakka tai mitä tahansa muuta matka-koko kontti, tee oma. Ostaa pientä pulloa, pumput, pullot tai tölkit ja selkeytymään suosikkivaatteitasi niihin. Tämä antaa sinulle juuri oikean määrän tarvitset matkasi ja voit ottaa ne mukaasi touhu.

Jos olet yksi, joka tarvitsee kuljettaa kauneus työkaluja kanssasi, kuten silitysrauta tai curling rauta, ostaa mini version nimenomaan matkalaukkusi. Voit yleensä löytää saman merkin käytät kotona, joka toimii yhtä hyvin, vain pienempiä.

6. Virtaviivaistaa kauneudenhoito

Älä tavaraa hygieniatuotteet laukku täynnä. Oma tavoite tässä on pakata mahdollisimman vähän. Etsi meikkiä paletit ja monikäyttöinen tuotteita, joiden avulla voit pakata vähemmän. Sävytetty kosteusvoide, joka on SPF siinä paria täydellisesti jauhe perustan virheettömän ilmeen. Lip sävy käytetään usein poski sävy, ja sitä voidaan soveltaa sormella, joten sinun ei tarvitse pakata toiseen harjalla.

Olemme koonneet opas voit seurata valmistelussa kauneus olennaiseen, sekä joitakin tärkeitä ihonhoito vinkkejä, että saat varmistaa, että voit olla etsimässä paras matkoilla. Tässä se on.

Siellä on se: 6 helppoja sääntöjä pakata mukaan, jotka auttavat sinua matkustaa kevyempi ja säästää tonnia vaivaa. Jos et nosta pussiin laittaa yläpuolella, olet todennäköisesti liikaa sitä. Se on todella totta, mitä he sanovat: Asettele kaikki vaatteet haluat pakata ja sitten laittaa puolet takaisin kaapissa. Luominen yksityiskohtainen pakkausluettelo voi auttaa sinua nähdä, jos sinulla on paljon enemmän kuin todella tarvitset ja auttaa muistuttaa sinua Essentials (- kuten alusvaatteet!) - ja myös auttaa pakkaa matkalla kotiin.

Kun matkustat järjestäytyneen touhu, ei vain sinä säästää rahaa matkatavaroiden maksuja, mutta se auttaa matkoja mennä tasaisempia, joten sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, mitä tehdä ensin, kun perille.

Tutustu näihin