Romanttinen Pariisissa talousarvioon

Alkaen katukahviloissa Notre Dame, Pariisi on todella maaginen kaupunki. On vain niin paljon nähtävää ja koettavaa! Miten ikinä, tämä ei välttämättä tarkoita, romanttinen pakopaikka Pariisiin on maksaa omaisuuksia. Lukea ja oppia, miten suunnitella romanttinen, pienen budjetin matka kaupungin valot.

Romanttinen Pariisissa talousarvioon

Paris, City of Lights, on kutsuttu myös romanttisin kaupunki maailmassa. Kun taas toiset voivat olla eri mieltä tämän osaston, se näyttää enemmän ihmisiä kuin ei silti halua matkustaa Ranskaan nähdä, mitä he ovat olleet kateissa koko ajan. Vaikka et löydä sitä erittäin romanttinen, löydät sen erittäin matkailukohteissa, jotain nähdä tai tehdä joka kulman takana. Ainoa haittapuoli tässä suuressa kaupungissa? Hinta. Pariisissa voi olla hyvin spendy jos et suunnitella matkasi etukäteen.

Kun mennä

Kevät, syksy ja talvi ovat hyviä aikoja matkustaa Ranskaan. Mitään, mutta kesällä, todella. Syksy ja talvi tulevat olemaan halvin kertaa ja vähiten tungosta. Vaikka kauppoja ja museoita voi olla avoin lyhyempi tuntia, voit tehdä enemmän kuin mitä kesällä, koska turistit ovat harvassa. Toinen ylösalaisin: ilma on chill, eli sinun ja kulta viettää paljon aikaa käpertyi yhdessä lämpöä.

Mitä tehdä

Jos aiot tehdä mitään todellista Pariisin nähtävyyksiä, sinun pitäisi saada itsellesi Pariisi   Pass. Kohtuulliseen hintaan, voit ohittaa rivit monia nähtävyyksiä, kuten Riemukaari ja Louvre, ja mennä suoraan sisään Itse asiassa yli 60 nähtävyydet ovat mukana Pariisin Pass, joten se arvokkain asia, voi ottaa mukaansa lisäksi passi ja rakkaasi. Gain sisäänkäynti 55 museot ja monumentit (valitettavasti Eiffel-torni ei sisälly), uskomattomia nähtävyyksiä, kuten Seine-joen risteily, rajoittamaton matkustaa metron, bussien ja RER sisällä Central Paris, mahtava opas ja kuponkeja Ravintolat ja ostokset.

Vain haluavat ottaa muutaman rentouttavan päivän pois vaelteli? No, se on hyvä tapa säästää rahaa, varsinkin kun on niin paljon asioita, kävellä ja nähdä joutumatta maksamaan sisäänpääsymaksut. Kävele Champs de Elysee, ottaa kuvia Arc ja ulkopuolella Notre Dame, ylittää siltoja Seine, ostaa patonki tai ohukainen päässä kadun myyjä, nauttia veistoksia ulkopuolella Louvre ja niin edelleen.

Käydä Père-Lachaisen hautausmaa. Jim Morrison, Oscar Wilde, Marcel Proust ja muita merkittäviä historiallisia lukuja on haudattu tänne. Se on ilmaista, ja he jopa antaa sinulle kartan ohjaa ympäri. On lahjoituksen laatikko, ja ehdotan tossing pari euroa, vain pysty kävelemään kesken mausoleums, hautakiviä ja muistomerkkejä. Se on yksinkertaisesti uskomaton, rahaa ja ammattitaidolla meni talot kuollut. Voit helposti viettää puoli päivää täällä.

Etsi toimintoja, jotka eivät välttämättä jokaisen matkailijan lista. Eiffel-torni ja Louvre saattaa olla korkealla listaasi, mutta ne myös olla tungosta. Ehkä tarkistaa Dali-näyttely ja käydä Montmartren viinitarhojen juoda viiniä sijaan. Molemmat ovat paljon halvempia ja on vähemmän turisteja, ja ne ovat asioita, kaikki eivät saa mahdollisuuden tehdä niiden Pariisiin. Näet eri puolella kaupunkia ja myös pystyä kertomaan muille, mitä he ehkä ole kuullut, antaa heille uusia ideoita omasta tulevaisuudestaan ​​matkaa.

Kiertää kaupunkia

Se on melko helppo kiertää kaupunkia julkisilla kulkuneuvoilla. Vaikka se ei ole niin helppoa kuin se on Lontoossa ja muissa suurissa kaupungeissa, lähinnä vain koska ei ole niin paljon pysähtyy, se on silti hyvä tapa päästä paikasta toiseen ja myös saada kävely ja liikunta kun tulet määränpäätä. Pariisi on ihana kävely kaupungin. Kun kaikki nähdä, et edes ymmärrä, kuinka monta kilometriä olet laittaa kävelykengät... kunnes lopulta päättää istua alas ja saada lounasta jonnekin. Jos et investoida Paris Pass, hanki itsellesi päivittäin tai viikoittain Metro pass. Se säästää rahaa ostaa jokainen syöttö erikseen ja on paljon helpompaa seurata.

Varmista, että olet kartoittaa reitin käytettäessä RER ja Metro. Ei ole ton asemat muitakin paikkoja, joten se voi olla vaikea liikkua, jos et ole tottunut käyttämään metro järjestelmä. Jos aiot eteenpäin ennen kuin lähdet päivä, et luultavasti löytää itsesi täysin eri osa kaupunkia kuin tarkoitit.

Hanki ruokailu tarjouksia

Etsi herkullisia ruokapaikkoja pienellä budjetilla! Ruoka voi todella lisätä, varsinkin jos et tee läksyjä ja olettaa, siellä on hämmästyttävä ruoka kaikkialla käännyt. Valitettavasti näin ei ole. Aivan kuten miten siellä ei ole loistava ruoka kaikkialla omassa kotikaupungissaan, Pariisi on täynnä turisti ansoja, jotka vain haluavat ottaa rahaa. Tarkista nämä vaihtoehtoja löytää ja varata aterioita Pariisissa ja säästää rahaa, kun teemme sen:

  • Toptable.com: Ei vain voit tehdä varauksia verkossa TopTable, mutta voit nähdä diner arvosteluja, valikot, saada suuria alennuksia ja kerätä pisteitä jokaisesta varaus täytät ansaita tiesi ilmainen ruokailu todistus. Vaikka olet jo kaupungin ja haluavat nauttia lounasta tunnissa, tee varaus vain saada pisteitä tilillesi kun sisäänkirjautumisen
  • Groupon: Rekisteröidy tälle sopimukselle-päivän päällä ja saada sähköposteja joka päivä uusi sopimus. Se voi olla viihde-, ruokailu, henkilökohtaiset palvelut, ostoksilla tai enemmän. Lähtökohtana on, siellä on paljon, että Groupon on tarjota että voisi olla tärkeä ja hyödyllinen matkaasi. Monet valinnat ovat 50 prosenttia pois, niin jo se on huomattavia säästöjä yksi osa matkasi päivä.
  • KGB tarjoukset: Toinen paljon päivässä-sivuston kuten Groupon. Olen nähnyt monia hyviä ruokailu Pariisissa.

Löydät Edullinen Majoitus

Samat säännöt Pariisiin kaikkialla, kun etsit hotelli, joka ei maksa omaisuuksia. Yritä pysyä aivan keskellä kaupunkia. Lähes kaikki lähiöissä haluat tutustua tulee olemaan kallista, tai rähjäinen paikka et halua jäädä tuumaa

Hanki loma-asunnot sijaan hotellihuoneen. Tämä on erityisen hyvä jos aiot viettää viikon tai enemmän Pariisissa. Viikoittaiset hinnat ovat halvempia kuin vuorokausihinta ja voivat tarjota merkittäviä säästöjä hotellihintoja, kuin ottaa oma keittiö tehdä ruokaa, jossa on enemmän tilaa levittäytyä, on hiljaisempi osassa ja luultavasti ottaa pesukone käyttää niin voit pakata vähemmän vaatteita.

Valmistaudu matkasi

  • Hanki elimistö käyttää "paikallista aikaa", muuten saatat päätyä menettää suurimman osan päivä, koska jet lag - olet viettää kovalla työllä ansaitut rahat tällä matkalla ja luultavasti on rajoitetusti aikaa nähdä kaikkea mitä haluaa. Menettää arvokkaita tuntia, koska et voi pitää silmät auki juuri sinut surulliseksi. Aloita sopeutumaan aika vaihtaa heti voit ennen kuin itse lähteä kotiin muuttamalla nukkuminen ja syöminen malleja.
  • Ei ole sellaista asiaa kuin ilmainen täyttöjä - Olen luultavasti käytetty Euroopan tapa ravintoloita, joissa voi olla niin paljon juoma kuin haluat / tarvitset. Eurooppa ei todellakaan ole niin. Itse asiassa, olet onnekas jos saat enemmän kuin kolme kuutiot jäätä juoda. Jos haluat täyttöjä, joudut maksamaan niistä, täydellä hinnalla. Paras konsti on vain tilata pullo vielä vettä (hiilihapotonta), joka on yleensä suurin asia juomalistalta ja suunnilleen sama hinta kuin sooda. Tai tilata talon viiniä.
  • Pariisilaiset tulee tirskua sinulle, vaikka yrittäisit kieli   - Se on totta. Ellet ole sujuvaa kielitaitoa, Ranskan mielestä se on "söpö", että olet ei ole, edes hieman.
  • Eiffel-torni on täynnä - Jos et välitä nähdä kaupungin yöllä, käy sitten kun torni avautuu paras veto pelaajan pitkät jonot. Jos et välitä, sitten odottaa jonottaa vähintään tunnin joukko ihmisiä, jotka eivät piittaa oma tila.

Kun suunnittelet romanttinen matka kuin yksi Pariisiin, valmistellaan todella on avain. Mitä enemmän tiedät, sitä enemmän voit säästää. Jos päätät kitsastella tutkimiseen mitään matkasi, tee se ruokailu. Pahinta tapahtuu on, että sinun täytyy elää täytettyjä patonkeja katukauppiailta. Olet vain pettynyt - ja nopeasti rahat - jos vain siipi sitä, kun se tulee majoitusta tai toimintaa. Tulet varmasti olla iloinen teit vaivaa kun sinne ja on muutama ylimääräinen taalaa törsätä.

Lopuksi, älä missaa Top 5 epäsovinnaisia ​​asioita Pariisissa.

Tutustu näihin