Top 3 käyntikohteista Sveitsissä kesällä

Meillä kaikilla on taipumus yhdistää Sveitsiin talvella ja talviurheiluun, ja siellä on hyvä syy. Tarkoitan, niillä on joitakin parhaista hiihtokeskuksissa maailmassa. Mutta tiedätkö mitä? Sveitsi on kaunis myös kesällä, ja tässä ovat top 3 vierailukohteita.

Top 3 käyntikohteista Sveitsissä kesällä

1.. Zurich

Tietenkin matka uuteen maahan pitäisi alkaa sen suurin kaupunki. Jos et ole koskaan käyneet Sveitsissä ennen vierailun aloittamiseen Zürichissä. Jos olet jo Sveitsiin - hyvin, tiedät mitä puhun.

Zürich on kaunis kaupunki, joka tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Aloita Vanha kaupunki ja siirrä tapa hitaasti New. Pysähdy hienoja ruokaa yhdessä yli 1000 ravintolaa. Muista kokeilla fondue, perinteinen sveitsiläinen ruokalaji valmistetaan lähes kokonaan sulanut juusto. Ei laskemalla kaloreita kun taas Sveitsissä hyvät, se on koti Alpine suklaata kun kaikki.

Ota venematkan Zürichin järven ja nauttia upeista näkymistä. Voit valita useita museoita ja kauniita puistoja vierailla. Älä missaa keisarillinen palatsi, se on upea näky.

Zürich ei ole kyse historiasta ja nähtävyyksistä, ja se tarjoaa myös kiireinen ja sähköistää yöelämää. On suuri joukko yökerhoja valita ja on fantastista aikaa. Joten, laittaa parhaat vaatteet ja hymy ja osui seurat.

Katso video alla, ja Zürichin kaupunkikierros.

2. Matterhorn

Sveitsi on Alppien sydämessä, kun kaikki ja se tarkoittaa, että on olemassa joitakin melko uskomatonta vuoret sinun pitäisi nähdä. Minun neuvoni on mennä katsomaan kunniakas Matterhorn.

Olet varmaan jo nähneet kuvia siitä, mutta mikään niistä ei voi valmistautua henkeäsalpaava näky tämän hämmästyttävän vuori. Seisovan kaupungin Zermatt, se melkein näyttää jättiläinen vartija valvoo kaupungin ja sen ihmiset. Sinun pitäisi tietenkin käydä sekä kaupungin mutta on muistettava, että se on lähinnä paikka rikas ja kuuluisa, joten odottaa korkeampia hintoja kaikesta.

Älä mene lankaan ajatellessani, että voisit kiivetä Matterhorn helposti, vaikka sinulla on kokemusta. Se on vuori, jota ei pidä aliarvioida, joten kiipeily on vain vaihtoehto niille, joilla on paljon kokemusta ja rohkeutta. Kaikille meille muille, se on, että on veistetty meidän muistoja muun elämäämme. Jos minulta kysytään, se on totta tavaramerkki Sveitsi.

3. Reinin putoukset

Hämmästyttävä Reinin Falls on eniten vierailtu paikka Sveitsissä. Suurin vesiputous Euroopassa, Reinin Falls on 75ft korkea ja se on avarage 700 m³ / s veden virtaus kesällä. Reinin Falls on näky sinun ehdottomasti ei saa hukata käydessään Sveitsissä kesällä.

Putous sijaitsee melko lähellä Zürich. Voit valita erilaisia ​​veneretkiä nähdä niitä. Voit löytää lisätietoja veneretkelle klo tätä linkkiä.

En usko, että sanoja voi todella kuvata näkymä tai tunne saat kun lähestyt Reinin putoukset. Se saa sinut tuntemaan niin pieni verrattuna mahtava voima vettä ja vielä niin kiitollisia, että olet ollut mahdollisuus nähdä se. Älä missaa mahdollisuutta vierailla Reinin Falls varten maailmaa - ne ovat paras paikka vierailla Sveitsissä kesällä.

Katso tämä video ja kokea kauneutta Reinin putoukset.

Sveitsi on hämmästyttävä kaikkina vuodenaikoina, mutta kesällä voisi olla paras aika vuodesta vierailulle, jos et todella kylmä sää ja lumi.

Nyt sinulla on top 3 vierailukohteita. Olen varma, että tulet rakastamaan niitä kaikkia.

Jos olet jo Sveitsiin, kertokaa suosikki paikkoja vierailla.

Tutustu näihin