Top 5 museoita maailmassa

Etsitkö taidetta, historiaa tai ehkä jotain muuta? Kokeile vierailevat yksi näistä top 5 museoita maailmassa. Käyntiosoite museossa on aina hyvä idea. Saat mahdollisuuden nähdä ja oppia jotain uutta. Mutta jokainen museo on tarina sinänsä. Nämä 5 on paras tarinoita kerrottavanaan.

Top 5 museoita maailmassa

1.. Eremitaasi, st. Petersburg, Venäjä

Perustettiin vuonna 1764 Katariina Suuri ja avattiin yleisölle vuonna 1852, Eremitaasi on yksi vanhimmista ja suurimmista museoista maailmassa. Tähän päivään, se pitää suurin kokoelma maalauksia maailman Ranska, Englanti, hollanti, italia, saksa, espanja ja Flanderin taiteilijoita.

Tärkeimmät nähtävyydet museo ovat kaksi alkuperäistä kappaletta Leonardo da Vinci, ja Golden Rooms. Golden Rooms mahtuu valtava kokoelma kulta, hopea ja jalokivet korut Venäjältä, Euroopasta ja Orient. Museo on koti yli 3 miljoonaa kappaletta kolmen viimeisen vuosisatoja ja se on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Lue lisää Eremitaasi.

2. Prado, Madrid, Espanja

Vaikka Prado on huomattavasti pienempi museo kuin Hermitage, se on yksi suosituimmista museoista maailmassa. Ensimmäinen silmäys se poimii sinua, koska sen uusklassinen julkisivu on aivan upeita.

Prado Museossa suurimpia taidetta parhaita espanjalaisia ​​taiteilijoita. Se on koti taiteen El Greco, Goya, Murillo ja monet muut taiteilijat. Museo ei vain pidä maalauksia, mutta myös piirustuksia, mitalit, kolikot ja taiteessa. Lisätietoja Prado-museo, vierailla Museo del Prado virallisilla verkkosivuilla.

Oletko käynyt Madrid jo? Madrid on rikas, vilkasta kulttuurielämää ja parasta on, että se ei ole "valtavirtaa". Lue artikkeli tästä kaunis eurooppalainen kaupunki.

3. Smithsonian museo, Washington, DC, eurooppa

Kun haluat varata pari päivää museoita ja et halua matkustaa maasta toiseen - vierailla upea Smithsonian museossa. Se on suurin museo maailmassa ja se puhaltaa mieltäsi.

Smithsonian Institution ja tutkimuskeskus on monimutkainen 19 museoita ja gallerioita, ja National eläinpuisto. Tämä paikka on tällainen lajike, joka ei ole ihminen tässä maailmassa, joka ei löytää jotain he rakastavat täällä. Se on kaikkea niille, jotka ovat rakastuneet taidetta, sekä niille rakastunut tieteeseen. Mitä etsit - Smithsonian on se.

Joten, laittaa mukavat kengät ja omistaa pari päivää vierailevat tämän hämmästyttävän museo. Se on ehdottomasti yksi parhaista museoista maailmassa ja paikka, että kaikkien pitäisi nähdä ainakin kerran elämässä. Lue lisää upea Smithsonian.

4. Egyptiläinen museo, Kairo, Egypti

Joukossa monia ihania asioita nähdä Egyptissä, Egyptiläinen museo on jotain et saa hukata. Se on koti yli 165000 esineitä vuodelta muinaisen Egyptin kreikkalais-roomalaisen ajan.

Keskeiset paikat museo ovat Royal Mummy huoneessa, joka sisältää 27 muumioita, antiikin veistoksia sfinksi ja esineitä haudat kuninkaiden ja rojalteja. Kuten voitte kuvitella, esineitä, jotka kuuluivat kuningas Tutankhamonin kiinnittää suurin huomio.

Muista varata opas museo - sinun jonkun puhua sinulle läpi kaikki jutut siellä. Voit varata joko ryhmän tai yksilön, mutta valitettavasti kamerat eivät ole sallittuja. Kuitenkin muistot ovat täysin sen arvoista.

5. Louvre, Pariisi, Ranska

Se on eniten vierailtu museo maailmassa, varsinkin kun laajennus Den Brownin Da Vinci-koodi. Miljoonat ihmiset väkijoukkojen Le Louvre vuosittain ja ei ole mitään syytä, miksi sinun ei pitäisi olla yksi heistä.

Louvre Palace, joka tuli kotiin Louvre-museon kaksi vuosisataa sitten rakennettiin 12-luvulla. Nykyään se omistaa 35000 esineitä vuodelta esihistoriasta 19. vuosisadan. Taidetta maailman kuuluisia taiteilijoita, kuten Leonardo da Vinci ja Rembrandt, näkyvät tässä. Ei ole yllättävää, da Vincin Mona Lisa on yksi kuuluisimmista maalauksista museossa.

Louvre lupaa täyttää sydämen jokaisen ihminen maailmassa, joka arvostaa taidetta. Se äänestettiin yksi parhaista museoista maailmassa ja se on paikka kannattaa käydä. Lue lisää Louvre.

Museot kuljettaa paljon historiaa, paljon taidetta, mutta myös paljon tiedettä. Ei ole väliä mitä teidän mieltymykset, on museo maailmassa sopii sinulle. Suunnittele matka ainakin yksi näistä viisi museota seuraavan loma. Et tule katumaan sitä.

Jos olet jo käynyt yksi näistä, ota jakaa kokemuksia.

Tutustu näihin