Top 5 upeita nähtävyyksiä balearics

Jos luulet siellä ei ole paljon enemmän Baleaarien kuin mahtava, hedonistinen klubi kohtaus, olet hyvin väärässä - ja in fantastinen yllätys.

Top 5 upeita nähtävyyksiä balearics

Tämä asiakkaiden post on Jenni Tulip of Jet2holidays.com

Vaikka on paljon puolue-polttoainetta hauskaa on ollut vuonna Baleaarien niille, jotka kaipaavat sitä, on myös lukemattomia kauniita kaupunkeja ja henkeäsalpaavia nähtävyyksiä toteuttaa joka tekee sinusta tuntuu kuin olet astunut toiseen maailmaan kokonaan. Tässä ovat viisi Baleaarien upeimmista nähtävyyksistä, jotka ovat yksinkertaisesti ei saa hukata.

Cala varques, Mallorca

Baleaarien ovat tunnettuja ottaa satoja lähes salainen lahtia ja rannat vain odottavat löytäjäänsä, ja yksi kauneimmista on Cala Varques Mallorcalla. Se on vain saatavilla jalka tai veneellä, mutta kun neitsyt valkoinen hiekka limittäin loistavasti turkoosinsininen vesi ja jää mänty peittämät kukkulat ovat perille, se on enemmän kuin arvoinen matka.

Ses salines, formentera

Vuonna Luoteis-osa Formentera, pieni saari sijaitsee vain 6 km etelään Ibiza, löydät Ses Salines - kompleksi saltpans täynnä hohtavan siniset vedet. Aiemmin käytettiin kaupallisesti Suolan tuotanto, Ses Salines nyt luokiteltu UNESCOn maailmanperintökohde ja koko vuoden runsaudensarvi linnut tulevat lepäämään täällä, kuten parvia flamingoja talvella. On loma Ibiza pääset helposti Formentera katamaraani.

Cova de Can Marca, Ibiza

Travel pinnan alla Ibiza ja askel taaksepäin ajassa lähes 100000 vuotta vuonna Cova de Can Marca, verkosto kiehtovia maanalaisissa luolissa, joka voidaan kulki, valaistu monivärinen valaistus. On aiemmin käytetty aarre piilopaikkoja merirosvot ja salakuljettajat, heillä on kiehtova tarina, ja maanpäälliset on silkkaa kallioita tarjoavat unohtumattomia panoraamakuvia Välimeren.

S'Albuferan luonnonsuojelualueen Menorca

Testamentti pelkkä kauneus Baleaarien on se, että koko saarella Menorca on myönnetty Unescon maailmanperintökohde tila, eikä sijainti Menorca kiteyttää tämän yli S'Albuferan luonnonsuojelualueen. Joka kattaa 5000 hehtaarin saaren koillisosassa, tässä on, jos näet ainakin 30 eri lintulajia, sekä erilaisia ​​eläin-ja meren elämää ja sateenkaaren kasveja ja kukkia.

El Cabo de Formentor, Mallorca

Voit löytää osa Mallorcalla, jossa aika näyttää pysähtyneen, ottaa luonnonkaunis tie El Cabo de Formentor, kivinen niemimaalla, jossa voit toteuttaa kaikkein upeat näkymät veden ja saaren itse. Koska se on äärimmäisin pohjoisimmalla saarella, olet taatusti todistamassa upea auringonlasku, joten pakkaa piknik ja älä unohda kameraa.

Tutustu näihin