Travel ilman pääoman " t ": on-vierailun kuin pääkaupungeissa maailman

Perinteiset viisaus kertoisi meille, että maan parasta kaupunkia olisi yksi nimetty pääomaa. Miten ikinä, joissakin maissa, on parempi ohittaa pääoman ja vierailla muissa paikoissa.

Travel ilman pääoman "t": on-vierailun kuin pääkaupungeissa maailman

Pääkaupunki on yleensä istuin hallituksen, usein suurin kaupunki, ja todennäköisesti, jos sen maan kulttuurin on kaikkein keskittynyt. Monissa pääkaupungeissa näyttävät näyttää parhaat maansa ja ovat huipulla matka lista käydessään maassa. Paikat, jotka mieleen ovat Pariisissa, Lontoossa ja Roomassa.

On kuitenkin olemassa muita kaupunkeja, tuudittaa matkustava osaksi valheellisen uskoa ne ovat pääomaa, jolloin ne hämmästynyt tämä ei pidä paikkaansa. Voisi sanoa, että New Yorkissa, Sydneyssä ja Istanbul ovat esimerkkejä tästä. Joissakin maissa se voi olla parasta aloittaa pääkaupungissa ja laajentaa toimintaansa muihin kaupunkeihin löytää mitä etsit, onko tämä paras yöelämä, maukasta ruokaa, tai suurin rantoja.

Tässä on lista kaupungeista, joiden todellinen pääkaupunkien saattaa yllättää jotkut teistä!

Australia

Australia (via www.fanpop.com)

Sydney on todellakin suurin kaupunki Australiassa, ja jotkut väittävät, se on kaikkein jännittävä ja kulttuurista. Vähemmän tunnettuja ja kahdeksanneksi suurin kaupunki Canberra on yksi, joka omistaa otsikko Australian pääkaupungissa.

Yhtenä suurimmista ja kaupunkien maissa planeetalla, ei ole ihme, että Australia on pitkä lista suurista kaupungeista, että jokaisen matkustajan haluaisivat vierailla. Koska matkan Australiaan on once-in-a-lifetime mahdollisuus monille ihmisille, he saattavat valita matkustaa ympäri maata ja nähdä kaikki suurimmat kaupungit matkalla.

Australia on hyvä kohde beach ystäville, sillä useimmat suuret kaupungit ovat rannikolla, joten voit löytää upea ranta minne tahansa, onko tämä Melbourne, Adelaide, Perth, Darwin tai Brisbane.

[Lue: Johdatus elämän Melbournessa tuoreiden expats ]

Turkki

Kun ajattelet matkustaa Turkkiin, olet luultavasti ajattelevat Istanbulissa. Vilkas kaupunki täynnä uskomattomia nähtävyyksiä, hajuja ja ääniä, Istanbul yhdistyy raja Euroopan ja Aasian välillä, ja tulee ulos kulttuurin kaikki omia. Istanbul on kovaa ja innovatiivinen, täynnä kiehtovaa historiaa ja vilkasta yöelämää nuorille ja lonkan.

Mutta, mitä voisi olla yllättynyt kuullessani, että pääkaupunki Turkin tasavallan - tärkeä rajanveto Osmanien valtakunta - on Ankara. Eikä vain elää Istanbulin varjossa, Ankara on vankka matkakohde omana, jolla on kukoistava kahvilakulttuuri ja nuoret kohtaus, joka voi tulla vain on yliopistokaupunki.

Monet matkustavat Turkkiin valita kaihda kaupungin kohtaus ja valita rentouttava rantaloma paikoissa kuten Bodrum tai Antalya.

Eurooppa

Et voi syyttää henkilö ajatella, että pääkaupunki Euroopassa on New York City. Se on ensimmäinen kaupunki, joka tulee mieleen kun ajattelee maan, ja se on kotikaupungissaan monet Euroopan sitcoms ja elokuvia. Sellaisena se on usein ykköskohde luettelossa matkustava menossa valtioille.

[Lue: Miten saada kaupat New Yorkin Broadway liput ]

Kuitenkin tahansa maassa niin laaja kuin Euroopassa on varmasti suuri määrä kaupunkeja jotain tarjottavaa matkailijoille. Washington, DC todellinen pääkaupunki, on varmasti yksi niistä. Se on joidenkin mielestä olla kotona Euroopan älymystö, koska kaupungin asukkaat ovat kiivaasti poliittisia ja aina valmis keskusteluun.

Sveitsi

Sveitsi (via www.hg2zurich.com)

Geneve on yksi taloudellinen pääkaupungeissa maailman, ja tärkeä kaupunki YK ja Punainen Risti. Se ei ole kuitenkaan pääkaupunki Sveitsissä. Tämä otsikko menee melko pienempiä ja vähemmän tunnettu Bernin kaupunkia tai Bernin (molemmat kirjoitusasuja ovat oikein). Bern on myönnetty myös toinen, ehkä enemmän kadehdittava otsikko - se on Unescon maailmanperintökohde.

Kuten voitte kuvitella kuultuaan tämän, kaupunki on kauniisti vanhanaikainen, kaunis luonnontilaisia ​​arkkitehtuuria niin pitkälle kuin silmä näkee. Niille, jotka nauttivat jännitystä ja tunnelmaa suurissa kaupungeissa, Bern voi olla paikka mennä. Toinen suosittu ja jännittävä kaupunki Sveitsissä on Zürich.

[Lue: Top 3 käyntikohteista Sveitsissä kesällä ]

Marokko

Ajattele Marokko, ajatella Marrakech. Ajattele Marokko, ajatella Casablanca. Ajattele Marokko, ajatella Rabat. Jos tämä viimeisin on sinua naarmuuntumisen pään, et ehkä vain yksi.

Rabat ei kiivaasti kaupan idyllinen matkailukohde, eikä se myöskään ole ikuistettu klassikko elokuva. Rabat on erinomainen kohde niille, jotka haluavat palan arabikulttuurin samalla haluavat rentoutua ja ottaa rennosti. Se on helppo tulla junalla muista kaupungeista Marokossa, joten se on loistava paikka matkan oleskellessaan muualla, rauhallinen paikka perustaa itse, kun tutkitaan muualla maassa.

Brasilia

Brasilia (via www.openpathsolutions.net)

Kysy kymmenen ihmistä kadulla mitä pääkaupunki Brasilia on, ja siellä on hyvät mahdollisuudet paljon niitä vastaa, että se on Rio de Janeiro. Ne olisi ollut oikeus, jos kysyi, että kysymys ennen 1960.

Kuitenkin totuus on, että pääkaupunki Brasilia on osuvasti nimetty Brasilia, joka on hämmästyttävä esimerkki kaupunki rakennettiin varten. Vaikka monet maat ylpeillä pääkaupunki, joka on ollut olemassa satoja vuosia, Brasilia on hyvin erilainen kerskumisoikeudesta. Vuonna 1960 virallinen päätös tehtiin muuttamaan maan pääkaupunki paikkaan lähempänä keskellä maata, eikä paikalla rannikolla kuten Rio de Janeiro. Koska se on vain hieman yli 50 vuotta vanha, Brasilia on yksi parhaita paikkoja mennä, jos olet kiinnostunut modernin arkkitehtuurin.

Sitten on niitä maita, joiden pääkaupunki on yksi sinun mielestäsi on - mutta on myös muita uskomattomia kaupunkeihin et ehkä ole ajatellut, kun olit aikoo matkustaa.

Iso-Britannia

Sinun olisi oikeassa siinä, että Lontoo on pääkaupunki Englannissa. Jos katsot historiankirjoihin, saatat huomata, että kaupungeissa kuten Canterbury, Winchester ja York olisi voinut ottaa kyseisen nimikkeen eri kohdissa koko ajan. Kuitenkin, Lontoo on pääkaupunki maassa nyt, ja on ollut jo pitkään.

Turistit kerääntyvät Lontoon kaupungissa vuodesta toiseen, toivoen löytävänsä ydin brittiläistä kulttuuria. Lontoo on todella pelottava ja kiehtova kaupunki - mutta Britanniassa myös Skotlannissa, Walesissa ja Pohjois-Irlannissa on paljon enemmän brittiläistä kulttuuria. Niiden pääkaupungit ovat Edinburgh, Cardiff, ja Belfast. Jokaisella kaupungilla on oma persoonallisuutensa ja kulttuuria.

Matkustajat, jotka ovat tosissaan nähdä jokaisen Britannian pääkaupunki voisi ehkä aloittaa Belfast, ennen lautalla mantereelle ja vuokraamalla auton voidakseen ajaa jopa Edinburgh, alas Cardiff ja lopulta koko Lontooseen.

Ranska

Ranska (via www.adelto.co.uk)

Aiot vierailee Ranskassa, joten tietenkin haluat mennä Pariisiin. Yksi suosituimpia matkailukohteita maailmassa, ja usein pidetään kaunein kaupunki, Paris on paljon tarjottavaa kaikenlaisille matkailijoille. Tällainen on houkutteleva Pariisin, että monet ihmiset tulevat kerta toisensa jälkeen Ranskaan koskaan taival pääomaa.

Mitä jotkut matkustajat eivät ehkä tiedä, että Ranskassa on useita muita kauniita kaupunkeja runsaasti tarjottavaa. Jos olet vierailulla Ranskassa joulukuussa, pää Lyon nähdä Festival of Lights. Faneille filosofian ja vaihtoehtoisten taidetta, kokeile matka pieneen kaupunkiin Toulouse. Jos olet kiinnostunut näytteenotto hienoimpia viiniä, voit matkustaa satamakaupunki Bordeaux. Jos haluat etsiä kaupungin kaikkein monimuotoinen kulttuuri, saatat löytää itsesi Marseille.

Italia

Rooma on kaupungin unet monille ihmisille. Koti katolisen kirkon ja luultavasti paras paikka maailmassa saada kuppi kahvia, pala pizzaa tai lautasellinen pastaa, Rooma on turisti taivaan niin monin eri tavoin. Suhteellisen pieni maa, Italia pakkauksissa booli, kun se tulee kauniita kaupunkeja arvoinen.

Muoti, Milano on paikka olla, kun Shakespeare fanit halutessasi matkan Verona nähdä museoissa innoittamana Romeo & Juliet. Venetsian pidetään yksi ainutlaatuinen kaupungeista maailmassa, rakennetaan ja käveleminen kaupunki voi olla melko surrealistinen kokemus. Kuten jotkut muut kaupungit mainita luettelossa, Venetsia ja sen laguuni ovat Unescon maailmanperintökohde. Kaupungissa on myös suuri taidekentän, kuten paljon modernia taidetta, joka voi olla vaikea löytää muualta Italiassa. Romanttisten lomien, suunnata Firenzeen, ja kokea oletettu synnyinpaikka pizza, Napoli on ainoa paikka olla.

[Lue: Miten pisteytetään hotelli bargain ]

Tutustu näihin