6 parasta kesällä huuli värit

Mikä olisikaan parempi tapa omaksua kesäloman kuin roiskeita väriä! Kokeile joitakin hauska ja värikäs huulipunat näissä kuuma uusi sävyt uuden ilmeen. Ei ole aikaa kuin kesällä aika aloittaa kokeilemalla erilaisia ​​ulkonäkö, joten ulos your comfort zone ja tehostaa huulet! Tässä muutamia huulipunat Itse rakastan.

6 parasta kesällä huuli värit

1.. Kirkas pinkit

Tuo esiin tyttömäinen tyttö sinua ja kokeilla näitä vaaleanpunainen sävyjä. Saat hauska ja flirttaileva ilme, täydentävät nämä huuli värit joitakin vaaleanpunainen sävyt poskipuna ja voit näyttää raikkaalta ja ruusuinen, täydellinen makea kesäpäivänä ilmeen. Suosittelen menossa nämä virkistävä huulipunat:

 • MAC Lipstick I Milan tila (www.maccosmetics.com)
 • Maybelline Color Sensational Lipcolor vuonna Disco Pink (www.maybelline.com)

2. Romanttinen punaiset

Nosta lämpöä tänä kesänä kuumaa punaiset huulet. Ota look askeleen eteenpäin joukko punainen huulipunat. Olipa hiostava päivä tai yö näyttää, punainen huulipunan sinut huomataan. Monipuolisuus punainen huulipuna koskaan pitkästyttää teitä. Jos etsit klassinen ulkoasu, punainen huulipuna on paras valinta!

 • Bobbi Brown Rich Lip Color SPF12 Old Hollywood (www.bobbibrowncosmetics.com)
 • Maybelline Color Sensational Lipcolor Red Revival (www.maybelline.com)

3. Cool koralli

Kokeile jotain uutta menemällä koralli värit. Nämä voivat vaihdella enemmän oranssin sävyt enemmän vaaleanpunainen sävyjä, ja leikkivät mitään näistä menee hyvin tänä kesänä. Kun ranta hiekka ja kesärusketuksen noin koralli huulipuna täsmää lähes jokaiseen asuun! Ehdottomasti kannattaa mennä, tässä on muutamia värejä kestää spin:

 • Revlon Vain Bitten Kissable Balm tahra Romantic (www.revlon.com)
 • Rimmel Moisture Renew Lipstick SPF18 Coral Shimmer (www.rimmellondon.com)

4. Mandariini

Niille, jotka etsivät jotain erilaista, trendien väri tänä kesänä on mandariini. Nämä kirkkaan oranssista ruhtinaalliset sävyt antaa sinulle vauhtia sinun täytyy erottua ilman kiinni samaa vanhaa väriä. Anna tämä väri mennä ja sinulla tapana tarvitse paljon muuta, väri edustaa itse!

 • MAC Lipstick Lady Danger (www.maccosmetics.com)
 • Yves Saint Laurent Rouge Pur Conture Le Orange (www.ysl.com)

5. Kaunis ruskeat

Joskus menee enemmän neutraali on paras, mutta totean, että ei tarvitse pitäytyä näköisenä Plain Jane. Tuo esiin huulet lämmin ruskea sävyjä. He kohteliaisuus naamasi hämmästyttävän ja antaa sinulle hehku. Kokeile tummempia sävyjä ruskeaa enemmän dramaattinen ilme. Nämä ovat suosikkini:

 • Clinique Long Last Lipstick punastella Nude (www.clinique.com)
 • MAC Pro Longwear Lipcreme vuonna sielukkaasti Rich (www.maccosmetics.com)

6. Intohimoisesti violetti

Ole tyypillinen väri, tiedän, mutta älä pelkää kokeilla uusia asioita. Nämä violetti sävyjä voi mennä erittäin hyvin tänä kesänä. Tee se syvä sävy yö näyttää tai vaalea violetti sävy että makea tyttö-next-door ulkonäkö. Se tekee kasvot säteilevät aivan uudella tavalla. Anna nämä huulipunat go:

 • Revlon Super Lustrous Lipstick marja Haute (www.revlon.com)
 • Lavaste Lip täydellisyyttä Lipstick Divine (www.covergirl.ca)

Muistathan, että poiminta värin haluat on tärkeää, mutta se on aina hyvä pitää hauskaa ja kokeilla uusia värejä. Ja älä unohda pitää huulet kosteutettu ja hyvin kuorinnan, se jätä mitään huulipuna näyttää hyvältä pidempään! Poutaa ne huulet tytöt ja nauttia kesän!

Miksi ei anna meille joitakin suosikki huulipunat kokeilla!

Tutustu näihin