Top 5 ripsivärit kannattaa ostaa kesäksi

Kun kesällä aivan nurkan takana Olen varma, että olet kaikki ihmettelevät, miten aiot näyttää hyvältä kesähelteellä. Jos kuuma sää ja meikki eivät toimi sinulle, ei ole parempaa tapaa näyttää fabulous kuin yksinkertainen kierre ripsiväri sauva.

Top 5 ripsivärit kannattaa ostaa kesäksi

Pidä näyttää tuoreelta ja stressitön koko päivän. Tee se päivä tai yö näyttää, ripsiväri varmasti näyttää eroa.

Olitpa yrittää vähätellä ulkoasua tai pelata sitä, ripsiväri on pakko saada meikkejä laukku. Silmäsi olla vahva rooli jokapäiväistä näyttää niin oikeiden ripsiväri sinulle on erittäin tärkeää.

Nyt kesä tulossa aivan nurkan takana sen aika sijoittaa yksi, joka pitää etsit upea koko päivän! Tässä muutamia erilaisia ​​pitkän käyttöajan ripsivärit, jotka auttavat sinua voittamaan lämpöä menettämättä pää kylmänä.

1.. Estee Lauder runsas rohkea määrän nosto ripsiväri

Koostuu ohut harja ja lyhyet harjakset se voi tavoittaa ripsien juuret ja pidentää niitä tarkemmin. Antaa sinulle hienovarainen määrä ja pidentämällä, tämä ripsiväri tidies ripset ja antaa sinulle selkeä ulkoasu, joka kestää koko päivän.

( www.esteelauder.com )

2. Dior ikoninen teräväpiirto ripsiväri

Jos haluat vähän ylimääräistä hissi ripset tämä on täydellinen valinta sinulle. Hieman paksumpi kaavan laajempi harjalla, se määrittelee ripset dramaattinen maaliin. Se on helppo askel menee päivästä yöhön katsoa sekuntia. Tuottaa ja pitää ripset kiertynyt tuntikausia.

( www.dior.com )

3. Maybelline full'n'soft vedenpitävä maskara

Jos etsit edullisen ripsiväri kesäksi tämä on tie. Se kerääntyy antaa sinulle täyden katsoa luomatta "fake" ripsien vaikutus. Se liukuu hyvin ja tuntuu erittäin valo ripset. Yksinkertainen, helppo ja kustannustehokas, mitä muuta voisit kysyä!

( www.maybelline.com )

4. Lancome Hypnose ripsiväri

Tämä ripsiväri pidentää ripset ilman paakkuuntuu. Se mahtuu curl ripset. Se toimii parhaiten luonnollisesti paksut ripset, koska se voi olla raskasta niille, joilla on ohut ripset. Mutta jos haluat lisätä draamaa yöksi, sovelletaan toinen kerros ja saat toivottua vaikutusta.

( www.lancome.com )

5. Stila ikuisesti teidän curl mascara

Jos olet suoraan ripset ja haluavat, että ylimääräistä vauhtia tämä ripsiväri kannattaa kokeilla. Se olet ripsien sama vaikutus käyttämällä ripsien kiharrin, mutta ilman lisättyä vaivaa. Se antaa curl ja pidä se hyvin. Sauva on suunniteltu saavuttamaan pienimmätkin ripset. Täydellinen että tuore kesä näyttää olet etsinyt.

( www.stilacosmetics.com )

Koska kesä on aika rentoutua ja nauttia auringosta, miksi murehtia meikkejä, kun se on helposti korjattu! Nämä ripsivärit pitää silmäsi hyvännäköisinä milloin tahansa päivä. Pidä näyttää tuoreelta nämä ripsivärit ovat varmasti antaa teille, että katseenvangitsija näyttää kukaan ei voi vastustaa! Nauti lyöntivuoro ne ripset tytöt!

Tutustu näihin