3 väriyhdistelmät luulit ei koskaan toimisi

Kesä on aivan nurkan takana ja se on väri estää aika! Tässä muutamia epätavallisia väriyhdistelmiä, jotka luulit koskaan toimi!

3 väriyhdistelmät luulit ei koskaan toimisi

Väri esto oli trendi viime keväänä ja kesänä, ja sen jälkeen elossa tummia sävyjä talven se takaisin piristää meidän kevään ja kesän asuja.

Muotoilussa trendi voi tuntua vaikealta, mutta se on oikeastaan ​​aika yksinkertainen. Kuitenkin erittäin varovainen, ettei liioitella. Jos sinusta tuntuu, rohkea ja haluavat hemmotella tätä suuntausta, Valitse kaksi suosikki kesän värejä ja sekoittaa niitä luoda rohkea ja herättävä asu.

Jotkut näistä väriyhdistelmiä voi kuulostaa hullulta, mutta jos kokeilla niitä, huomaat, että ne toimivat hienosti. Lopussa päivän, muoti on kaikki olemisesta rohkea, luova ja innovatiivinen, joten älä missaa tätä kehitystä - se on niin hauskaa!

1.. Vaaleanpunainen ja punainen

Se saattaa kuulostaa hullulta, mutta jos Sarah Jessica Parker käytti sitä - älä epäile tätä combo! Ja SJP ei ole ainoa, joka yritti tätä väriä esto etsiä käyttämällä näitä kahta väriä! Beyoncé, Emma Stone, Audrina Patridge, Katie Holmes - kaikki nämä muoti kuvakkeet rokkasi niiden vaaleanpunainen ja punainen asuja.

  • Stella McCartney Eveline Dress (farfetch.com)
  • Christian Louboutin asteroidi 140 Suede ja kiiltonahkakenkiä (net-a-porter.com)

2. Violetti ja oranssi

Kim Kardashian, Jessica Alba, Nicole Scherzinger ja Cheryl Cole ovat muoti kuvakkeet, jotka tekivät joitakin vakavia ja ehdottomasti onnistunut väri estää käyttämällä violetti ja oranssi. Paras tapa tehdä se olisi sekoittaa oranssi korkokengät violetti housut. Pitää loput varusteet ja tarvikkeet yksinkertainen.

  • Minnie Pant vuonna Stretch Twill (jcrew.com)
  • Orange Peep Varpaat (giuseppezanottidesign.com)
  • Rochas Top (thecorner.com)
  • Croco Ring (bcbg.com)

3. Keltainen ja violetti

Kun se tulee sekoittamalla keltainen ja violetti, kannattaa ehdottomasti katsoa ylöspäin Megan Fox, joka kantoi super söpö violetti mekko keltainen bleiseri. Toinen hyvä idea olisi käyttää keltainen mekko violetti korkokengät tai violetti mekko pari keltainen korkokengät. Kim Kardashian näytti uskomattomalta neon mekko ja pari violetti sandaalit.

  • Rag & Bone Harlow Dress (farfetch.com)
  • Gianmarco Lorenzi Peep Toe Kengät (farfetch.com)
  • Sparrow Cut Out Layer Kaulakoru (agacistore.com)

Tutustu näihin