Elokuvan tyyli on varastaa: bonjour triestesse

Se oli laiska lauantai-iltapäivänä, täydellinen aika elokuva. Jean Seberg, David Niven, Deborah Kerr, kaikki kuuluisia nimiä 1958 olivat avaamisesta luottoja Bonjour Triestesse. Mutta kun nimi Givenchy piipahti ruudulla, oli selvää, että tämä elokuva olisi vakava oppitunti tyylillä.

Elokuvan tyyli on varastaa: bonjour triestesse

Tarina perustuu Francois Sagan romaani on sama nimi. Jos et ole jo nähnyt sen, luota minuun sinun pitäisi. Mutta en anna mitään juonta, vaan haluan keskittyä pukuja. Haluan antaa sinulle muutamia ideoita siitä, miten varastaa joitakin että tunnettuja, mutta niin välttelevä Ranskan chic, joka on niin kauniisti kiinni tyyliin päähenkilö Cecile (Jean Seberg). Tässä 4 elementtejä, kaikki melko sorbetti värit, jotka sekoitetaan Cecile n kauniit kasvot ilman muodostavat määritellä tyyli Bonjour Triestesse.

Miesten painike-alamäkiä

Miesten Button-alamäkiä (via ngpopgun.wordpress.com)

Cecile pukeutuu isänsä nimikirjaimilla vaaleansininen painike alas yli hänen uimapuvut, ja se korostaa läheinen suhde. Tämä on myös suuri inspiraation asut. Etsi pehmeää puuvillaa miesten button-down in valon väri käyttää yli bikinit tai yksiosainen. Toivottavasti poikaystäväsi (aviomies, veli, isä) ei haittaa, jos lainata omaansa. Voit käyttää sitä rento tai sidottu vyötärölle, mutta varmista roll hihansa. Koska se on ylimitoitettu, ja se palvelee sekä kansi ylös, ja suojelee sinua aurinko. Se on konstailematon, mutta chic tyyli, ja se on kiistatta seksikäs.

Yksiosainen uimapuvut

One Piece Uimapuvut (via www.corksandcaftans.com)

Kyllä, ne olivat 50 ja bikinit eivät oikeastaan ​​vaihtoehto, mutta Cecile n yksiosainen uimapuvut ovat uskomattomia. Unohdin kaiken bikinit, kaikki mitä voin ajatella on vintage tyyliin yksi pala sininen, keltainen tai punainen, ehkä pilkku tai kukka tulostaa. Joskus kuumimmat asiat ovat sanomatta tai ne piilossa. Pitkät jalat ja lyhyet hiukset (tai sidottu korkea pulla) on kaikki mitä tarvitset, että täydellinen, mutta yksinkertaisen näköinen.

Breton toppeja, valkoiset shortsit ja baletti asuntoja

Breton Topit, valkoinen shortsit ja baletti asuntoja (via madonna-fiqueavontade.blogspot.com)

Katsomassa tämän elokuvan, katsella Cecile syö jäätelöä keittiö, sitten juoksentelee metsässä yksinkertainen toppi, valkoiset shortsit ja baletti asuntoja tai paljain jaloin, olen melkein päättänyt, etten pakata muita vaatteita minun kesäloma. Nämä 3 kpl ovat avaimia hänen tyyliinsä, ja ne ovat niin tyylikäs tänään, koska he olivat myöhään 50s. Ja oikeastaan, mitä muuta tarvitset? Sinulla on yksinkertainen ja hienostunut tyyli kappaletta, jotka ovat helposti yhdisteltävissä.

Mekot

Mekot (via coatsandcowboys.blogspot.com)

Kaksi leningit, että Cecile kuluu elokuva heijastavat kaksi aikajanaa ja kaksi tunnelmia. Ensimmäinen on musta cocktail mekko, että hän pukeutuu Pariisissa musta ja valkoinen osa elokuvan. Ja toinen on valkoinen yksi että hän pukeutuu illanviettoon kaupungin kesän aikana. Niin yksinkertaista, niin musta ja valkoinen, ja niin ajaton. Ikä ei ole tärkeä, koska kaksi yksinkertaista leningit, yksi musta, yksi valkoinen, voi olla paras elinikäisiä ystäviä. Muutaman fiksusti valittu tarvikkeet sinulla on aina jotain mukavaa pukeutua.

Lopulta Perusajatuksena olisi, että muutama pieni, mutta hyvin valittu kappaletta, voit katsoa yksinkertaisesti chic milloin tahansa ja missä tahansa tilaisuudessa. Toivon, että kaikki tämä inspiroi sinua katsomaan elokuvan ja lukenut kirjan, ja että se muistutti, miten muoti ja tyyli ovat kaikki noin mielikuvitusta ja hauskaa. Joten, mennä ja pitää hauskaa!

Tutustu näihin