Miten - sekoitus kukkakuvioinnit

Kyllä, he kertoivat minulle, liian: älä sekoita eri kukka tulosteita, koska näytät hullu kissa nainen! Oikeasti, luulet niin? No, haaste hyväksytty!

Miten ja # 8211; sekoittaminen kukkakuvioinnit

Kyllä, olen ollut hyvä tyttö, liian. Oli aina minun kukka hame neutraali paitoja. Oli aina minun kukka puserot farkut tai mustat housut. Ja kun kerran tuntui Jännitystä, ostin kukka housut... ja oli aina niitä valkoinen painike alas paita.

Sitten, viime keväänä ihme tapahtui. Muoti jumalia alkoi yhtäkkiä heittää tulinen meille. Bleiserit, paidat, hameet, housut, kengät, huivit, kaikki oli kukka. Se oli yksi iso kasvitieteellinen sulatusuuni muotia. Ja kai jokainen yhtäkkiä oli pakko käyttää tätä kukkainen hyvyys aina loppuun. Niin taiteen sekoitus kukkakuvioinnit syntyi.

Ja todellista taidetta se on! Mutta ei liian kovaa. Jos olet valmis haasteeseen, jos haluat tulla kaupunkiin keiju verhoutunut kaikenlaisia ​​kasviston, sitten lukea. Nämä ovat muutamia ohjeita, joiden avulla voit välttää hullu kissa nainen vaikutus, ja houkutella kaikki perhosia, kuten paras street style pohtii.

Skaalaus

Skaalaus (via www.lateafternoonblog.com)

On erittäin tärkeää, että vastakkain koko tulosta. Jos sinulla on iso rohkea kukkainen tulosta päälle, päättää pienempiä, herkkä tulostaa hame tai housut, ja päinvastoin. Pienempi print sulautuvat ja toimivat niin kuin yksivärinen. Jos et mene lihavoitu pään kiireestä kantapäähän, olet vaarassa näyttämään taustakuvan. Ja jos mennä pieni tulostaa päästä varpaisiin, kai olet vaarassa hyökkää parvi mehiläisiä tai luullaan sänky leviäminen.

Joten, formula 1 on suuri + pieni.

Värit

Värit (via theimpeccablepig.blogspot.com)

Jos otat hyvä tarkastella kukat painettu aineisto huomaat, että heillä on tumma tai vaalea, pohjaväri tai tausta. Juju on vastakkain, että pohjaväri, esimerkiksi valon perusta bleiseri ja pimeä paita. Tämä taas on avain välttää verhoilu / hullu naapuri näyttää. Ja tämä mielessä, voit käyttää samaa asteikolla tulostaa vain muistaa asettaa vastakkain perusvärit.

Joten, kaava 2 on tumma + valo.

Kangas

Kangas (via streetpeeper.com)

Vaikka sekoittaminen tulosteita, yritä välttää sekoittamalla kankaita ja kuvioita. Vältä sekoittamasta puuvilla enemmän ylellisiä materiaaleja kuten silkki. Se on kuin käyttämällä neutraaleja, jos et mene iso sekoittamalla yksi asia yrittää pitää muut tekijät minimiin. Tämä tekee, mikä on tärkeää, ja se tulostaa erottua.

Joten, kaava 3 on puuvilla + puuvilla, silkki + silkki.

Viimeistely

Viimeistely (via www.globalcool.org)

Kun hallitsemaan näitä kolmea kaavoja, on olemassa vain kaksi pikkujuttuja auttaa sinua ulos matkalla tulla mestari sekoitus tulinen.

Neutraalit värit: in tapauksessa sekoitus kukka tulosteita, jopa estää värejä voi toimia neutraaleja, mutta myös tavallista musta tai valkoinen. Käytä niitä hajottaa kuvioita. Voit käyttää neutraali neuletakki, bleiseri tai vain vyö tai kaulus paita.

Tarvikkeet: voit pukeutua tarvikkeet varjossa sinulla on vaatteita tai voit verrata värejä. Voit kokeile neons tai neutraaleja, mutta se on parasta, jos käytät estää värejä.

Jos et vieläkään luottavaisin mielin sekoittamalla kukka tulosteita, sitten valita yksinkertaisempi kukka mekko ja selvittää, miten tyyli täällä. Mutta jos sinusta tuntuu, että nämä perussäännöt ovat kaikki sinun piti tietää, sitten poimia kukkia, ota hyvä katsoa peiliin, wink, ja lakko aiheuttaa!

Tutustu näihin