Pukeutua kehossasi: päärynän muotoinen

Päärynän muotoinen on yleisin kehon muodon naisille. Tässä ovat parhaat muotoilutuotteet vinkkejä ja niksejä pukeutumalla oikein ja työskentelee oman mittasuhteet!

Pukeutua kehossasi: päärynän muotoinen

Lehdistä ja verkkosivuilta koskaan niin usein toistaa, että sinun pitäisi pukeutua oman kehon muodon ja työskennellä oman mittasuhteet, mutta mitä se oikeastaan ​​tarkoittaa? Miten voit selvittää oman kehon muodon ja oppia pukeutumaan vastaavasti? No, Aloitan tämän artikkelin erittäin helppo ja selkeä opas siitä, miten pukeutua jokaisen kehon muodon.

Minä vain kattaa yleisimmät muodot, koska se olisi lähes mahdotonta luokitella kaikki naisia ​​niin muutamaan luokkaan, joten ota nämä MUOTOILUVINKIT apuna ja mukauttaa ne omaan kuntoon!

Päärynän muotoinen naiset: J. Lo, Sofia Vergara ja Alicia Keys

Päärynän muotoinen nainen, jota kutsutaan myös kolmion elin, on enemmän painoarvoa alaosastaan ​​lonkat ja takapuoli leveämpi kuin hartiat. Se on itse asiassa yleisin kehon muodon ja monia kuuluisuuksia, kuten J. Lo, Beyoncé ja Alicia Keys on luokiteltu päärynän muotoinen naiset.

Päätavoitteena tällainen nainen on korostaa vyötärölinja, joka on todella pieni, ja laajentaa hartiat tasaamiseksi rungon mittasuhteet. Tästä syystä vyöt kantaa vyötäröllä ja korkki hihat ovat aina loistava ratkaisu.

[Lue: Victoria Beckham: 6 opittavaa tästä tyyli Queen ]

Keskeinen asia todella pitää mielessä koko ajan on, että huomiota on keskittynyt ylävartalon kuin alavartalo. Joten värit, käytä aina tummia alaosaa varten ja valoisa ne, yläosa. Älä koskaan toisinpäin!

Mutta katsotaanpa syvemmälle!

Mekot ja hameet

-Linja on avain-sana, kun se tulee mekkoja ja hameita. Saat mekko valita leikkaus, joka on tiukka vajaat rinta ja korostaa vyötärön ja sitten valuu yli lantion salaaminen niiden leveys. Tästä syystä täydellinen mallit ovat 50-luvun mekkoja, jotka olet nähnyt Grease, vain esimerkki.

Vältä asennettu hameet ja mekot ellei niitä hieman leveälahkeiset. Vältä myös niitä, jotka lisätä äänenvoimakkuutta lantion ja reisien suuret laskokset ja röyhelöt esimerkiksi.

[Lue: Miten pukeutua yksi lapa leningit ]

Täydellinen pituus on polvet, enää vain, jos olet hyvin pitkä ja lyhyempi vain, jos käytät pari kattaa musta sukkahousut alla, koska se ei ole hyvä idea paljastaa jalat liikaa, jotka ovat heikko kohta päärynän muotoinen nainen.

Kaikki värit ja tulosta on hieno, mutta välttää rohkea tulosteita ja erityisesti horisontaalisen linjat vyötärölinja alaspäin.

Korkea vyötärö hameet ovat täydellisiä esittelemiseen pieni vyötärö, mutta aina valita niitä tummia värejä ja jälleen välttää asennettu itse kuin lyijykynä hameet.

 1. Issa London 445€
 2. Shoshanna 325€  
 3. Shoshanna 355€
 4. Parker 180€ 0,60

Housut

Muista valita vain laaja-saarroksissa housut. Ei luiseva farkut! Strukturoidut housut kestävästä kankaasta ovat myös suuria tekemään näytät ohuempi muotoilu ja hillitsemisestä vartaloasi.

Housuissa ehdottomasti olla korkea vyötärö, jotta kääri lonkat ja ei leikata niiden kautta. Mikään ei ole pahempaa kuin nähdä ei kamala rasva "tyynyt" yläpuolella näytettävä helmaa housuissa.

Vältä räikeä koristeita, joka kiinnittää pohjassa osa kehosta, kuten kiiltää, funky taskut tai kirjonta. Toinen kärki ei valita heille iso taskua samasta syystä kuin edellä.

Mennä tummat värit kuten harmaa, sininen, musta ja tumma denim.

 1. Theory 240€
 2. Theory 220€
 3. REISS 165€
 4. Armani Collezioni 520€  

Topit

Vältä toppeja, liivejä ja takkeja, jotka pysähtyä lonkat he yksinkertaisesti leikata kuva ja kiinnittää huomiota suurin osa kehosta. Vältä myös ylisuuria topit että piilottaa pieni vyötärö.

Hyvä idea on kerros toppeja, esimerkiksi yllään bleiseri yli t-paita, jotta suhteessa yläosa suurempi alaosa.

Peplum topit ovat myös hyvä vaihtoehto, koska ne luovat optisen illuusion ja tehdä lonkat näyttää kapeampi. Toinen hyvä vinkki on mieluummin topit hihat, erityisesti vahvistettu ja korkki niitä, jotka lisätä äänenvoimakkuutta hartiat tekee niistä verrannollinen lonkat.

[Lue: 5 viileä tapoja tyyliin monipuolinen peplum takki ]

Mennä kirkkaita värejä, rohkeita tulosteita ja koristeita kiinnittää huomiota yläosa kehon.

 1. Splendid 60€ 0,20
 2. Vapaa ihmiset 65€ 0,60
 3. Theory 70€
 4. Raoul 290€

Lisätarvikkeet

Kaunistella pääntie arvokas kaulakoruja ja mennä iso ilmoitus korvakorut ja voit luonnollisesti tuo silmän ylöspäin kohti ohuempi osa kehosta. Värikäs ja rohkea huivit ovat myös hyvin tähän tarkoitukseen.

 1. Lanvin 905€
 2. Paige Novick 225€
 3. Stephen Dweck 295€
 4. Aqua ruusut 40€

Kengät

Kaikki korkokenkiä tekee sinulle erittäin hyvä, koska se tekee jalat näyttää ohuempi ja pidempi ja siksi heti osuus alaosan elimistöön. Vältä nilkkurit, että leikattu jalka ja piilottaa sen ohuin osa ja välttää myös yli-polven saappaat, joka vetää huomion reisien.

 1. Steve Madden 70€ 0,95
 2. Steve Madden 100€ 0,95
 3. Steve Madden 75€ 0,95
 4. Valentino 970€

Se voi tuntua vaikea pitää mielessä kaikki nämä vinkit, mutta se on vain asia käytännössä ja ymmärtää, mitä imartelee kehon ja mikä ei. Seiso vain peilin edessä ja kokeilla eri asioita, kysyä itseltäsi sillä välin: ei tämä kestää huomion pois minun ei niin hoikka reidet? Onko tässä minun alaosa näyttää enemmän suhteessa yläosa?

Yhteenvetona kaiken vain yksi lause, mitä tuo silmän yläosaa kohti puoli kehosta, osoittaa pois pieni vyötärö ja piilottaa leveys lantion näyttää hyvältä!

Luuletko olet päärynän muotoinen? Mikä on suurin huolenaihe oikeiden vaatteita sinulle? Mitkä ovat henkilökohtaiset vinkkejä pukeutuminen tämä kehon muodon?

Tutustu näihin