15 asioita, joita hän haluaa tiesit

Kuinka monta kertaa olet ajatellut itsellesi - Toivon, että hän tiesi, miltä minusta tuntui, Toivon, että hän tiesi, mitä halusin, haluan hän teki sitä tai tätä? Oletan paljon.

15 asioita, joita hän haluaa tiesit

Jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö omalla toiveita, unelmia ja toiveita, ja toivon, että löydät oikean kaveri, joka tiedät lähes kaiken on tietää, ja kuka pystyt lukemaan mieleen niin vaivattomasti, että se tuntuu kaksi olette yksi henkilö.

Silti on olemassa monia asioita, että jokainen tyttö haluaa kaveri vain yksinkertaisesti tiennyt. Tällä tarkoitamme kaikkia niitä pieniä asioita, jotka ovat meille yhteisiä, ja joskus ajatella on hiljaista.

Toisaalta, kaverit haluavat myös, että me tytöt tiesi asia tai kaksi, niistä, ilman sitä kaikki selitetään yksityiskohtaisesti. Olimme uteliaita tietämään, mitä nämä asiat ovat, joten teimme vähän tutkimusta, pyysimme pari tyyppiä, otimme vilkaista niiden lehtiä ja kirjoja, ja keksimme tämän listan asioita, joita hän haluaa tiesit:

1.. Natural on seksikäs

Kuormien meikkiä, fake tan, fake kynnet, värjätyt hiukset, korkokengät, shortsit, hameet, kynitty kulmakarvat ja jotkut ankarampia toimenpiteitä. Tämä on vain lyhyt lista asioista meidän tytöt tehdä itsemme näyttää aika. Ilmeisesti tämä on yksinkertaisesti tarpeetonta mukaan kaverit. Tietenkin sinun pitäisi hoitaa kehoa, mutta ei tarvitse altistaa ihoa riskiä ennenaikaista vanhenemista. He haluavat meidän tiesivät kovasti luonnon näyttää.

2. Luottamus on uskomattoman seksikäs

Kaverit sanovat usein, että mikä houkuttelee heidät tyttö on kuinka hän kävelee, puhuu ja tekee kaiken muun. Kun kävelet huoneeseen näköisenä tiedät, että sinulla on paljon tarjottavaa, juuri tuntuu halutuin nainen maailmassa. Joten, oppia tuntemaan itsesi ja oppia arvostamaan niitä ominaisuuksia omaavansa. Hän laskee, että luottavainen sinua, ja sieltä voit työskennellä yhdessä rakentamaan itseluottamusta entisestään.

3. Hänen kaveri ystävät ovat hänelle hyvin tärkeä

He todella ovat. Se, että hän on ystäviä todella osoittaa, että hän on normaali, seurallinen henkilö, altis läheisten ihmissuhteita. On hyvä, että hän välittää hänen ystävyyssuhteita ja että hän sijoittaa itsensä niihin. Sinun tulisi tukea sitä. Älä kohtuuttoman omistushaluinen. Anna hänen mennä ulos kavereiden kanssa aina silloin tällöin. Hengailla ystäviensä kanssa. Tuntemaan heidät, ja voit oppia lisää kaveri.

4. Hän mokasi. Kerro hänelle, että hän teki. Kun on tarpeeksi.

Kun hän mokaa, se on hyvä, että hän tietää, että hän teki. Sinun pitäisi myös kertoa hänelle, miten se teki sinusta tuntuu. Se tekee hyvää suhdetta. Sanot, miltä sinusta tuntuu, hän pyytää anteeksi ja kaikkien pitäisi olla mennyttä sieltä. Yksi asia, joka sinun on aivan pakko tehdä, on muistuttaa häntä hänen virheistään aina silloin tällöin. Hän todella haluaa, että sinä tiesit, että hänen munaus oli ehdottomasti ole jotain, joka on parhaiten jokaisen illallinen.

5. Seksi on aina tervetullut

Hän haluaa sinun tietävän tämän. Hän todella tekee. Voit myös käynnistää sen joskus.

6. Hän kaipaa hellyyttä, joka ei välttämättä johda seksiin

Hän vain haluaa sinun tietävän, että kaikki hänen hellyydenosoitukset on tarkoitus johtaa kohti seksiä. Hän nauttii myös kädestä, ja osoittaa maailmalle, että olet hänen tyttö.

7. Sex - milloin tahansa. Vakavasti

Vain jos numero 5 ei ollut riittävän selkeä. Vakavasti.

8. Kaksi parasta äänet maailmassa: voit ottaa orgasmia, ja pakokaasujen ääni hänen suosikki auto

Hän ei voi olla auton kaveri, mutta että muut äänen hän varmasti adores. Kun valitan, notkua, huutaa sanat "kyllä" ja "enemmän" ylhäältä keuhkoihin, kaari selässä, kiemurtelu tai tehdä mitä se on, että teet, kun sinulla on orgasmi, hän on takana onnellinen on tärkein syy teidän seksuaalista jännitettä vastuuvapauden. Olet luultavasti tajunnut tätä ulos omalla, jotkut kaverit ehkä jopa kertonut sinulle tämän, mutta nyt tiedät sen tosiasia.

9. Ei tarvitse teeskennellä sitä

Tämä ei viittaa ainoastaan ​​orgasmeja. Hän ei halua sinun fake orgasmin, koska jos pitää tehdä, että sukupuoli ei koskaan parane. Hän ei myöskään halua sinun fake mitään muu tahansa. Jos on jotain et pidä hän tietää siitä. Ei tarvitse teeskennellä ja fake it. Hän vain haluaa sinun tietävän, että hän tietää milloin olet faking sitä.

10. Endless kutoma: jotta se toimisi, sinun täytyy sisällyttää sana "alasti"

Kaverit ja kutoma. Se on tarina omasta. Toki voit muistaa kaikki ne ajat, kun lähetti hänet 90-merkin pituinen teksti ja hän vastasi yksinkertaisesti "kyllä". Ilmeisesti useimmat kaverit eivät ole niin paljon osaksi kutoma. Siksi, jos haluat olla pitkä SMS keskustelun, hän haluaa sinun tietävän, että sanat kuten "alasti" ja "ajattelen sinua" ovat välttämättömiä.

11. Tytöt, jotka juovat olutta ovat kuumia

Jotkut voivat sanoa, että he ovat eri mieltä, mutta se ei ole totta. Kaverit kuten poikaset, jotka juovat olutta, mieluiten suoraan pullosta. Jos pidät juo olutta sinun pitäisi tehdä sen hänelle. Hän haluaisi sinun. Tee se pidä paikkansa nainen, että olet!

12. Kerro hänelle, että hän näyttää seksikäs, kun hän ajaa

Hän ajaa, olet matkustajan istuin. Yhtäkkiä vain sanoa "Näytät seksikäs kun ajaa." Tiedäthän... koska hän sellaista tekee.

13. Kyllä hän ei usko, että hän on kaunis, mutta hän on sinuun!

Hän ei huomaa muita tyttöjä. Hän voi kertoa, jos ne ovat melko. Hän huomaa tyttöystäviä, siskosi, naapuri ja joka toinen hyvän näköinen tyttö hän kohtaa. Tämä ei tarkoita, että hän pitää sinusta vähemmän. Hän on sinun kanssasi, ja hän on sinuun. Muista, että!

14. "Söpö" ja "ihana" - ole paras sanavalinta kohteliaisuus hänen näyttää

Aivan kuten tytöt, pojat myös, kun kohteliaisuus ulkonäköään. Sinun pitäisi tehdä se aina silloin tällöin. Hän vain haluaa sinun muistaa, että sana "söpö" käytetään kuvaamaan vauvoille ja pentuja, ei aikuisten miesten.

15. Hän on mitä hän on. Rakastan häntä siitä.

Loppujen lopuksi mitä hän todella haluaa sinun tietävän on, että hän ei ole ihanteellinen, eikä virheetön. Kyllä, hän yrittää tulla parempi ihminen sinulle, mutta sinun täytyy oppia rakastamaan häntä siitä, mitä hän on. Jos et, niin hän ei ole oikea mies sinulle.

Tutustu näihin