3 tapoja tehdä hänestä halua sinua enemmän

Toki, hän pitää sinusta - mutta se ei ole aivan tarpeeksi sinulle. Haluat hänet hulluksi sinulle. Haluat hänen tulla voi käydä läpi päivän näkemättä sinua ja suudella sinua. Ymmärrämme - onhan jokainen haluaa joku joskus, kuten Dean Martin sanottaisiin laulun. No, jos se on niin - näin otat kaveri tulee hullu. Tee hänet haluamaan enemmän - nakki.

3 tapoja tehdä hänestä halua sinua enemmän

1.. Älä aina saatavilla

Osaat jos siellä ei jäätelöä noin, et vain yksinkertaisesti on joitakin jäätelöä? Se on sillä tavalla useimmat asiat elämässä. Kun tauko kantapää kengät, yhtäkkiä nuo kengät ovat kaikki mitä tarvitset ja vain pari voit pukeutua.

Niin, tämä on meidän ehdotus-viettää hullu seksikäs viikonloppu hänen kanssaan. Seksikkäitä alusvaatteita, mielessä puhaltavat seksiä, syö hunajaa toisistaan, näkymätön seksiasennoista... Tee hänelle aamiaisen seuraavana päivänä. Palvella häntä kahvia sängyssä. Ja sitten - soita co-up. Jätä kaupungin viiden päivän kertomatta hänelle, tai yksinkertaisesti ei vastaa puhelimeen. Kolmen päivän kuluttua, lähettää teksti sanomalla saat takaisin hänelle niin pian kuin mahdollista.

Viidentenä päivänä hän tullut Insomniac ja silloin palaat hänen puheluja sanomalla sinulla oli hätä. Kun hän näkee sinut, hän on tosi hulluna sinuun ja hän haluaa sinua enemmän kuin koskaan ennen.

Ja tämä ei ole loppua se - älä soita hänelle jatkuvasti. Älä mene loppumassa kylpyamme vain niin voisitte vastata hänen soittaa. Jätä hänet odottamassa. Et voi ottakoon sinut itsestäänselvyytenä, ja olla täysin varma, että hän voi olla aina kun hän tuntuu. Sinun tavoitteena tulisi aina olla - YOU.

2. Älä ole mustasukkainen

Se on hän, joka pitäisi olla mustasukkainen. Älä vedä. Älä soita hänelle kaveri yöllä tarkistaa, jos hän pettää tai tarkistaa hänen puhelimeen. Näin annatte hänen tietää, että olet varma asia ja hän lopulta menettää kiinnostuksensa. Anna hänen olla mustasukkainen yksi.

On tytön viikonloppuna, jätä kaupunki silloin tällöin. Mennä ulos ilman häntä hyvin pukeutunut. Anna hänen huolehtia siitä, missä olet, ja anna hänen ajatella, että huomenna saatat olla siellä.

3. Olla tuoretta

Eli pitää asiat tuoretta. Tee hänet haluamaan enemmän yllättävät hänet silloin tällöin - älä anna rutiini tappaa intohimosi. Anna hänen tietää, siellä on sinulle enemmän kuin mitä hänellä on nähnyt tähän mennessä. Vaihtaa ilman tai yksinkertaisesti muutos seksiasennoista kasvaa hänen intohimonsa sinulle. Fantasia.

Toivomme, että sait keskeyttää lukenut tämän artikkelin hänen koputtaa ovelle, vaikka se on 2 am Hän varmaan haluaa sinua, mutta voit aina tehdä hänestä halua sinua enemmän. Vain käyttää meidän pikku vinkkejä. Tee hänet haluamaan sinua enemmän kuin eilen ja vähemmän kuin huomenna. Voimme rehellisesti luvata, että - vain älä liioittele - et halua häntä käenpesän, sinä?

Tutustu näihin