5 eri rakkauden ja miten tunnistaa ne

Rakkaus on niin mysteeri ja miinakenttä. Ymmärtäminen ja hyväksymisestä mitä tunnet on helpommin kun on ymmärtääkseni erilaisia ​​rakkautta arvostaa ja nauttia.

5 eri rakkauden ja miten tunnistaa ne

Elämme maailmassa, joka on niin paljon ristiriitaisia ​​ajatuksia siitä, mitä rakkaus on, miten se pitäisi tuntea ja miten ihmiset, jotka ovat rakastuneita pitäisi käyttäytyä. Mitä opimme romanttinen rakkaus kirjallisuuteen vahvistuu Hollywood rakkautta valkokankaalla, mutta sitten kaikki se on ristiriidassa todellisessa elämässä, kun vertaamme mitä luulemme tietävämme, että suhteet näemme tosielämässä, ja "rakkaus" koemme itsemme.

Sitten luemme itseapuoppaita yrittää ymmärtää rakkauden näkökulmista eri sukupuolia... kaikki tämä samaan aikaan meidän hormonit aiheuttaa tuhoa meidän rakkaus elää tietenkin! Ei ihme, kukaan ei ole aavistustakaan.

Mitä jos me kaikki katsot rakkauden yksikössä muuttumaton asia, kun oikeastaan ​​meidän pitäisi lukea sen harvinainen helmi, joka on eri puolia? Katso jos voit tunnistaa nämä 5 eri rakkauden elämääsi. Ehkä rakkaus on jotain, joka on paljon enemmän tarjottavaa meille. Ehkä rakkaus on kokoelma opetuksia, jotka alkavat, kun olemme syntyneet, joiden tarkoituksena on kehittää meitä ihmisiä ja ohjata meitä suuntaan onnellista tulevaisuutta, välittää kokemuksia seuraavalle sukupolvelle.

1.. Ehdoton rakkaus

Vanhempamme siunata meitä puhtainta rakkautta, joka on olemassa, kun olemme meidän puhtain vaiheessa elämää - viattomuutta lapsuuden. Rakkaus saamme tässä ratkaisevassa vaiheessa on niin tärkeä muotoiluun, keitä me olemme. Ehkä siksi matkan rakkaus on niin tärkeä, koska meillä on paljon opittavaa ennen kuin pystyvät antamaan tällaista rakkautta tällaiseen haavoittuva ihminen itse.

Ehdoton rakkaus on epäitsekästä, ja tuomitsevaa. Se on anteeksiantava, mutta järkevä. Se on sekä järkevä ja irrationaalinen samaan aikaan. Sinun tekisi mitään joku rakastat ehdoitta, vaikka jotain niin järkevä kuin antaa lapsi jopa paremmin perhe, koska et voi katsoa sen jälkeen.

Se on tehokkain tyyppi rakkaus on. Ehdoton rakkaus ei pelkää uhrata, hylkääminen tai kipua.

[Lue: 5 vinkkejä miten tehdä hyvä suhde äitisi ]

2. Platoninen rakkaus

Joukkovelkakirjojen me rakennamme ystävien, perheen ja työtovereiden tarjoavat meille runsaasti mahdollisuuksia oppia itsestämme ja miten olemme vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten kanssa. Nämä suhteet ovat ei-seksuaalinen ja antaa meille mahdollisuuden erottaa sopiva käytös - opimme muokata ja hallita tunteita.

Olemme ohjaavat opettajat ja vanhemmat ja eri elämäntilanteissa, toivottavasti kaikki on valmistautumista voimme aloittaa käsittelyn paljon intensiivisempi tunteita saamme kokea murrosikä, meidän hormonit aiheuttaa tuhoa meidän henkilökohtaisia ​​suhteita.

Platoninen ystävyys jatkuu koko elämämme ja auttaa meitä tasapainottamaan itseämme. Ne tarjoavat alustan tukea ja antaa tasaisen järkevä vertailu. Ilman tukea ja tasapainoa platoninen ystävyyssuhteita, emotionaalinen ja romanttinen "rakkaus" ajaisi meidät hulluksi.

[Lue: Miten ympäröidä itsesi kanssa hyviä ihmisiä ]

3. Onneton rakkaus

Joskus välinen rakkaus ystävien tai työtovereiden ei ole niin yhtä tasapainoinen kuin haluaisimme ajatella, varsinkin kun hormonit ja sukupuolten väliset erot ovat vaikuttavia tekijöitä. Kun joku pidämme hieman liian kalliisti lähellä sydäntämme ei vastavuoroisesti meidän tunteita se sattuu.

Onneton rakkaus on tuskallinen tosiasia, että monet ihmiset joutuvat kantamaan. Joskus se johtuu siitä, että henkilö ei ole rohkeutta kertoa, miten he todella tuntevat pelko hylkäämisestä. Muina aikoina se johtuu vastavuoroisesti ei ole käytettävissä. On jopa aikoja, jolloin henkilö voi olla ystävyyttä heillä on toisen henkilön kanssa niin jalustalle, että he eivät halua pilata sitä julistamalla heidän rakkautensa, ja he mieluummin kärsivät hiljaisuudessa kuin riski muuttuu mitä he jo vaalia.

Oppiminen rakkautta ja hyväksymistä, että se ei palauteta samalla tavalla voi olla tärkeä oppitunti löytämässä todellista potentiaalia rakkauden matkallasi. Jos sinulla on onneton rakkaus henkilö, jostain syystä, älä pelkää omaksua kipua ja tulla paremmin ja asiantunteva henkilö sen takia.

[Lue: Miten oppia rakastamaan itseäsi ]

4. Pinttynyt rakkaus

Tämä on vaarallista ja itsekästä rakkautta. Ihmiset, jotka kärsivät pinttynyt rakkautta, ja sanon "kärsii", koska se on kivulias ja tuhoisa sellaista rakkautta, joka voi viedä sinut yli kuin sairaus, ovat luonnostaan ​​epävarmoja itsestään. He tuntevat levoton kun ne eivät heidän kumppani, koska he eivät tunne koko yksin.

Tämä saa heidät näyttämään omistushaluinen käyttäytymistä, kuten kutsuvan ja kutoma niiden kumppaneiden pitää silmällä mitä he tekevät, ja loukkaamatta kumppaninsa yksityisyyttä läpi henkilökohtaiset tavaransa. Pinttynyt rakkaus on invasiivisia. Sillä kärsijä, joka sitten puolestaan ​​haluaa omistaa kumppaninsa.

Valitettava tosiasia on, että koska tämä rakkaus on itsekäs rakastan sitä vain päätyy työntää henkilö kauemmas ja kauemmas, lähemmäs yrität saada. Se muuttaa kuka olet ja se tekee sinusta syvästi onneton.

Jos huomaat, että kumppani on tulossa maailma, olla varovainen, koska pinttynyt rakkaus voitaisiin saada se ote sinua! Kokeminen pinttynyt rakkaus voi olla merkittävä oppimiskäyrä kuitenkin, koska kun menettää jonkun työntämällä ne pois, sinun täytyy tehdä valinnan seuraava henkilö vai ei aiot oppia virheistä - ja jos et niin ainakin tiedät, että kaikki kärsimys ei ollut mitään, ja että olet vahvempi ihminen nyt, koska olit kerran heikko.

[Lue: Mistä tietää, jos hän on oikea kaveri sinulle ]

5. Seksuaalinen rakkaus (tai himo)

Rakkaus, joka perustuu fyysisen on todella muoto pinttynyt Rakkaus. Se on sama tunteita halu ja halu olla henkilö. Se on kuin voima, ja vaikka se voi jättää sinusta tuntuu ihanan tyytyväinen, se ei voi koskaan pitää sinut tyytyväinen kovin pitkään.

Syynä tähän on se, että himo ei ole tasapainoinen rakkautta. Se on olemassa vain fyysisessä muodossa. Kun himoita joku voi ajatella olet luonut vahvaa henkistä yhteyttä, mutta oikeastaan ​​se on vain fyysinen vetovoima perustuu seksuaalisen halun ja visuaalinen nautinto - se perustuu mitä tunnet fyysisesti.

[Lue: 6 merkkejä siitä, että hän on hyvä sängyssä - ottaa vihjeen ]

Se siis täyttyy vain fyysinen teko yhdistämällä kehonne, ei mielenne tai sydämenne, ja tämä on syy, että lähinnä himo päätyvät jättää olo tyhjä, täyttämättä ja haluavat enemmän pitkän aikavälin suhdetta.

Kokeminen suhde perustuu himo vaikka voi avata sinulle silmät, että rakkaus koostuu erilaisia ​​tärkeitä komponentteja, ja että on olemassa joitakin asioita, jotka ovat vahvempia ja tärkeämpi kuin fyysinen vetovoima, kuten emotionaalinen yhteensopivuus ja henkinen myötätuntoa, ei puhumattakaan käytännön asioista ja henkilökohtaiset arvot.

Huom: en ole maininnut Romanttinen rakkaus listallani, koska uskon, että tämä on jotain muodostuvat kaikista edellä, ja tyypit rakkauden, joita ei ole mainittu täällä. Romanttinen rakkaus on hieno tasapaino ja harmonian tunnetta, ehkä jopa löytää soul-mate... mutta voit lukea lisää sielunkumppaneita täällä.

Tutustu näihin