7 asioita miehet löytävät houkuttelevin naisilla

Kun tapaat miehen, joka olet kiinnostunut, sinun on luontevaa hankkeen parhaan mahdollisen kuvan. Kaikki ne on kiinnostunut ulkonäöstäsi, mutta ei väliä mitä aikeistaan, jokainen heistä myös tutkia persoonallisuuttasi.

7 asioita miehet löytävät houkuttelevin naisilla

Siksi miten toimia ja miten kommunikoida myös äärimmäisen tärkeä. Tässä on seitsemän asioita, että miehet ympäri maailmaa houkuttelevia.

1.. Ole luonnollinen, ei varma

Me kaikki pyrimme esittämään itsemme luottavainen, koska luottamus nähdään yleisesti piilevä voima, joka houkuttelee muita. Silti vain pieni osa väestöstä voi sanoa aina luottaa ja toimivat tavalla, joka heijastaa tämän täydellisesti. Joten, jos et ole yksi heistä, unohtaa luottamusta. Yritä tuntea luonnon ja rento. Tämä, toisin kuin pakko osoitus luottamuksesta, lähettää paljon parempi viestin sinusta.

2. Näytä heille hauska puoli

Naiset yleensä sanovat, että hyvä huumorintaju on yksi tärkeimmistä asioista he etsiä potentiaalisen kumppanin. Ja se on ymmärrettävää, miksi - nauraa ja leikkiä ovat yleisesti nautittavaa ihmisen toiminta. Joten rohkeasti halki vitsi tai kaksi, jopa kustannuksella mies puhut. He arvostavat sitä, sen lisäksi, että huumori aina irtoaa ilmakehään.

3. Huomioida

Kiinnitä huomiota ja kuunnella tarkasti, mitä ihminen puhut on sanottavaa. Katse etäinen ja välinpitämätön voi olla seksikäs jotkut miehet (pelaaminen'' vaikea saada''), mutta paljon isompi ryhmä löytää sellainen käytös epäkypsä ja itsekeskeinen. Kiinnittämällä huomiota henkilö olet vuorovaikutuksessa on osoitus kunnioituksesta, ja tämä on tervetullutta joka tilanteessa.

4. Leikkisyyttä ja sinä

Me kaikki näemme itsemme monimutkaisia ​​yksilöitä, jotka ovat sekä vakava ja leikkisä, riippuen tarkka tilanne löydämme itsemme sisään Kun tapaat uuden ihmisen, keskittyä leikkisä osa persoonallisuuttasi, ja älä edes yritä ajatella koko tilanteessa. Näin sinulla on enemmän hauskaa, ja samalla esittelee itse positiivisemmassa valossa.

5. On asenne

On mielipiteitä ja seistä niiden takana. Jos et ole samaa mieltä miehen kanssa olet chattailuun, älä pelkää ilmaista sitä. Sinun ei tarvitse olla vihamielinen, mutta älä leikkaa itse lyhyt. Ottaa mielipide asiasta ja ottaa maanpuolustustahto että lausunto kertoo paljon sinusta, ja suurin osa miehistä löytää kiinnostavaa.

6. Ole rehellinen

Yritä olla rehellinen niin paljon kuin mahdollista. Me kaikki tiedämme, tämä ei ole silloin, kun tapaat jonkun ja haluat näyttää itse parhaassa mahdollisessa valossa. Noina hetkinä, valehtelee voi tuntua niin hyvä tapa tehdä vaikutuksen joku. Älä tee sitä. Erityisesti yrittää kovasti olla rehellinen aikomuksia ja motiiveja. Jos et halua flirttailla jonkun kanssa, tehdä tiettäväksi alussa keskustelun. Se voi näyttää olet tietoisesti vahingoittaa heidän tunne, mutta muita vaihtoehtoja vain satuttaa heitä enemmän myöhemmin.

7. Fiksu tyttö

Että fiksu on toinen ominaisuus, joka on yleisesti arvostettu elämässä, mutta joskus, naiset ajattelevat, että esiintymästä älykäs voi laittaa miehet pois. Tämä on täysin väärä, ja olevinaan tyhmä tai yrittää etsiä matala saavat sinulle mitään. Jos olet kirkas, älä yritä himmentää, että kirkkautta. Katso sitä tällä tavalla - oletteko todella halua olla mitään mies, joka ajattelee, että älykäs nainen ei ole hyvä ottelu hänelle?

Tutustu näihin