7 suuri hyöty naimattomuus

Single? Ei hätää. Ehkä se on hyvä asia. Tässä ovat 7 hyödyt naimattomuus - nauti vapaudesta!

7 suuri hyöty naimattomuus

On aina aikaa, kun sydän lyö pysyä hengissä, ei joku kaveri erityisesti.

Ja kyllä, se on vähän tylsää. Jokainen haluaa olla rakastunut ja tango viettely. Kaikki haluaa olla erityistä joku, joka on noin ja kuka palvelee sinua aamiaisen jälkeen intohimoinen yö. Joskus rakkaus on jumissa liikenteessä yrittää saada kotiisi, mutta kukaan ei sanonut et voi olla paljon hauskaa, kun odottaa rakkautta saapua.

Täällä ovat 7 hyödyt naimattomuus.

1.. Jos vain hajosi, liotus on todella hauskaa

Jos juuri päättynyt merkittävä suhde, voit nauttia ympäri ja se on hauskaa. Kyllä, tämä on asia harvoin sanoi, mutta ei koko teollisuus, joka ansaitsee rahaa meidän jarru-ups. Elokuvia voit katsella ja koskea (Casablanca), musiikkia voit kuunnella ja sanoa "Tämä on niin meitä!"... Myös jarru-ups ovat hyvin inspiroiva. Jos vain hajosi, voit kirjoittaa kappaleita, maalata tai kirjoittaa tehdä kipu mene pois.

2. Voit rakastua

Kauneinta rakkaussuhde on osa rakastuminen. Ihmiset suhteita päättyi, että osa, ja olet vain odottaa sen tapahtua sinulle. Mikä ihana näkökulmasta!

3. Sinulla on enemmän aikaa itsellesi

Kaveri on sekava, kun harjaa hiukset puoli tuntia. Nyt voit täysin nauttia ilman kysymysmerkki hänen silmissään. Nyt voit mennä vierailla serkku meren puolella ilman sopia sen kanssa kaveri. Nyt voit lukea Tolstoin kokoelma niin kauan kuin haluat.

Voit nyt katsella Kardashians ilman tuomitaan, ei ole niin iloa!

4. Voit olla parempi yöunet

Kyllä, me kaikki rakastavat seksiä, mutta pidämme myös nukkumassa. Saat vähintään tunti lisää unta per yö kuin keskimäärin pari. Kukaan ei varastaa viltti tai kuorsata koko yön. Kukaan herätyskellon vaan sinun herättää sinut aamulla ja kukaan ei tee kävellä koiransa.

5. Osapuolet

Nyt voit juhlia koko haluat ja flirttailla tahansa kaveri haluat ja / tai ottaa hänet kotiin tuntematta syyllisyyttä. Voit käydä jokaisen osapuolen haluat käydä olematta tylsä ​​pari kaikille sivuuttaa.

Ja juhlien jälkeen, voit mennä Mc Donald ja on Big Mack ja onneksi syödä sitä ilman häntä kerron se ei ole hyväksi sinulle. Seuraavana aamuna, kun on sunnuntai, voit siirtää vaha tapaaminen maanantaina ja viettää kaikki sunnuntaiaamuna siivota - jälkesi. Kyllä, itse vain.

6. Ystävät

Rakkaat ystävät näkevät sinut useammin. Voit käydä ostoksilla useammin, värjätä hiukset punaisen, koska ei kukaan pidä sitä, ja sen jälkeen juorut kaikkia harmittaa parit tiedät. Tee pyjamabileet teidän paikka, jossa voit tehdä cocktaileja ja katsella kaikkina vuodenaikoina "Sinkkuelämää". Jopa elokuvia!

7. Aikaa ajatella

Seuraavassa suhde, haluatko olla nainen ei mies. Seuraavassa suhde, haluat olla jonkun kanssa kypsempi. Haluat saada, että kanta työssä. Haluat oppia mandariinikiinaa. Sinulla on nyt aikaa selvittää, mitä haluat, ja voit tehdä sen ilman mitään ehtoja. Sinulla on kaikki aika maailmassa. Koska se on kaiken sinusta nyt.

Käytä sitä.

Tutustu näihin