Guys selitti: mitä se tarkoittaa, jos kaveri koskettaa sinua?

Biologisesti olemme hardwired viestintä - ulottuvillamme on valtava määrä hermopäätteitä ja ovat yksi herkimpiä osia ihmiskehon.

Guys selitti: mitä se tarkoittaa, jos kaveri koskettaa sinua?

Tuntoaisti soittaa myös erittäin tärkeä osa meidän romanttinen ja tunteellinen suhteita. Miehet ja naiset vaihto kehon yhteyttä koko ajan, monissa tilanteissa. Mutta joskus on vaikea naisille erottamaan yhteystiedon voi olla seksuaalinen merkitys, ja mitä ei.

Tässä muutamia selityksiä siitä, mitä se tarkoittaa, jos kaveri koskettaa sinua.

Kasvot

Tuomitsemme kauneuden symmetria ja muiden kasvonpiirteitä. Lips ja suudella, toisaalta, ovat kaksi tärkeimmistä meidän seksuaalisuuteen.

Merkitys kasvot on ilmeinen, ja siksi me harvoin anna kenenkään koskettaa sitä. Muukalainen metrossa voi koskettaa kätemme, mutta emme anna hänen koskettaa kasvot, ja kaikki vaistomaisesti tietää tämän. Jos mies koskettaa teitä posket tai muu osa kasvoja, se on merkki hän haluaa olla lähempänä sinua, vaikka hän peittää sen neutraali ele kuten poistamalla ripsien. Jos hän ei ollut kiinnostunut sinusta, hän luultavasti kohta sitä sanallisesti, eikä mennä eteenpäin ja koskettaa sinua.

Hiukset

Hiukset kuljettaa iso kannanotto persoonallisuutta. On nähtävissä, että kaikki ja samaan aikaan, se miten me lähettää viestin maailmassa. Jos kaveri koskettaa hiukset hän reagoi tiliotteen, todennäköisesti myönteisesti. Tämä ei aina liity romanttinen motiivi, mutta siitä voi helposti. Jos hän jatkaa koskettaa sinua, todennäköinen vastaus on - kyllä.

Kädet

Kädet ovat osa kehon suunniteltu koskettaa. Monet sosiaalisen eleitä, kuten kädenpuristukset tai korkea-vuotiaiden ovat tavallisia monissa kulttuureissa. Enimmäkseen nämä eleet ovat vailla mitään tunteita. Silti, kesto kädestä käsi koskettaa voi sanoa paljon sen merkityksen. Jos kaveri pitää kätesi enää aina suuri toisiaan, saattaa olla jotain. Muista tämä seuraavan kerran hän koskettaa kätesi millään tavalla.

Ehkä hän yrittää kertoa sinulle jotain.

Jalat

Sillä suurin osa miehistä, naisten jalat ovat iso kiihottavaa. Kevyesti reisien, varsinkin jos istut alas ja päin mies puhut, on aina tapa tulla intiimimpi. Joskus miehet toimivat ikään kuin ne kosketti sinua vahingossa. Tämä on luultavasti tapa testata oma reaktio. Yleensä, jos ne toteavat, olet niihin, ensi kosketus on pidempi, mutta yhtä kevyt, hyväillä koko pituus jalka.

Takaisin

Koskettaa jonkun takaisin kuljettaa viestin tukea ja varmuutta. Se todennäköisesti peräisin antiikin historia, kun ihmiset kirjaimellisesti tarvitaan joku "on niiden takaisin". Mutta tämä pätee yläselän ja alue vain alle olkapään luut. Jos hänen kosketuksensa vähenee, se kuljettaa intiimimpi merkitys. Alue alaselän on todella herkkä ja pidempi kaveri jättää kätensä tämän osa kehosta, sitä enemmän voit olla varma, että hän on kiinnostunut sinusta.

Olkapäät

Meidän kulttuurissamme napauttamalla hartiat nähdään yleinen ele kohteliaisuus. Pomo taputtaa hänen alaisensa olkapäähän jälkeen onnistunut projekti, ja urheilu valmentaja tekee saman hänen pelaajia. Jos mies koskettaa sinua näin, hän on joko tekee samaa, tai ehkä käyttää mahdollisuuden päästä lähelle sinua. Tämä on vielä todennäköisempää, jos kaveri on normaly ujo ja sisäänpäin kääntynyt.

Sivut ja lonkat

Naisen puolin, vyötärö ja lantio on vahva seksuaalinen symboliikkaa. Eräässä mielessä he edustavat naisen kyky synnyttää lapsia (Muistan ne Caveman hahmoja, jotka edustavat naiset valtavia lonkat). Jos kaveri koskettaa sinua tällä alalla ja seisot face-to-face, tämä on selvä osoitus siitä, että hän haluaa vetää sinut lähemmäksi.

Älä ylläty, jos hän yrittää suudella tämän jälkeen erityisesti koskettaa, varsinkin jos se kestää enemmän kuin toinen.

Kuten näette, koskettaa voi tarkoittaa monia asioita paljon tilanteita. Usko oman tietoa eri yksityiskohtia sekä gut tunteita niistä. Voit lukea tämän artikkelin selvittää, jos mies pitää sinusta.

Miehet eivät tarvitse olla yhtä monimutkainen kuin ne näyttävät nyt. Suosittelemme, katso tästä: Katso, mitä miehet salaa haluavat, mutta he voisi koskaan kertoa.

Tutustu näihin