Miten löytää sielunkumppanin tänä vuonna

Tiedät he sanovat, että rakkaus on taistelukentällä? No, olemme laatineet täydellinen toimintasuunnitelma jokainen tyttö siellä vaikeuksia löytää sitä! Lue ja oppia, miten päästä, että rakkaus juna ASAP! Löytää sielunkumppanin tänä vuonna on enemmän kuin mahdollista, tässä miten.

Miten löytää sielunkumppanin tänä vuonna

Vaikka et usko sielunkumppaneita sinun täytyy uskoa rakkauteen. Ajatus siitä, että siellä pitäisi olla tämä yksi henkilö koko maailmassa, joka on täydellinen sinulle on, hyvin, pelottava enemmän kuin mitään. Siksi olen osaksi ottaen vähemmän kirjaimellinen lähestymistapa tähän sielunkumppanin asia.

Minä näen sen on olemassa joitakin ihmisiä, jotka ovat juuri sopivat paremmin toisiaan. He mesh hyvin. Voisi sanoa, he yksinkertaisesti tehdä keskenään, jos haluat sen kuulostavan jopa dreamier. Ja mahdollisuudet löytää täydellinen ottelu on varmasti suurempi kuin uskotkaan varsinkin jos olet vedetty alas edellinen letdowns. Mutta se on vain mitä elämä ja rakkaus ovat noin - ja erehdyksen, oppiminen, ja lopulta saada se oikea.

Alla on vain pieni toimintasuunnitelma, että autamme sinua matkalla löytää Mr. Right ja toivottavasti nopeuttaa hakua!

Vaihe 1: löytää itsesi ensin

Paljon suhteet eivät yksinkertaisesti koska emme voi olla oma itsemme ympärille muu henkilö. Ja syy näin on, että useimmat meistä eivät ole edes tietoisia, mitä todella haluamme, tarvitsevat tai tuntea. Siksi meillä on vaikeuksia kommunikoida tai jopa tunnustaa kuoppia, deal-katkaisijat tai jotain muuta.

Saada yhteyttä itse ja opimme näkemään asiat miten ne ovat pikemminkin kuin miten haluat niiden olevan varmasti ole helppoa. Mutta se on myös jotain jokainen tarvitsee tehdä, jotta he voivat kasvaa henkisesti ja saada siihen paikkaan, jossa he voivat olla, että erityistä joku terve suhde!

Vaihe 2: olla mukava itsesi!

Nyt olet onnistunut saamaan hyvää, rehellisesti, kuka olet, mitä haluat ja tarvitset, on tärkeää, että olet viileä, mitä näet. Monet ihmiset tietävät, mitä he kyse, mutta haluat heidät kiinni laittaa teko useammin kuin ei. Se johtuu siitä, ne tuntuu kuin ne todella ovat ei ole tarpeeksi hyvä tai rento tarpeeksi tai spontaani tarpeeksi tai mitä tahansa.

Et koskaan voi rakastaa tai arvostaa toisen henkilön oikea tapa, jos et ensin arvostamaan ja rakastamaan itseäsi. Tämä koskee paitsi sisäinen ominaisuuksia, mutta myös miten asiaa. On jo aikakin sanot "Tämä on kuka olen ja olen täydellinen sillä tavalla!"

Vaihe 3: olla aktiivinen

Et löydä Mr. Right ääressä TV lauantai-iltana, se on varma. En tietenkään väitä sinun pitäisi mennä kaupungilla etsivät miehiä, kun saat mahdollisuuden, mutta älä eristää itseäsi! Paljon naiset saavat niin sidetracked työpaikkansa, vastuut, väsymys ja rutiini, että he harvoin edes mahdollisuuden tavata ketään uutta.

Ottaa ura tai saada vakavia kanssa opintojen on ehdottomasti tärkeä ja ensisijainen monille ihmisille, mutta älä anna sen kuluttaa sinua täysin. Jokainen tarvitsee sosiaalista elämää.

Joten yrittää kiertää niin paljon kuin voit. Se on oikeastaan ​​ainoa tapa (paitsi saada todella perustetaan) saada itsesi tilanteeseen, jossa kokousten mies on todennäköistä. Sinun täytyy avata itsellesi jopa uusia mahdollisuuksia, muuten hän voi koskaan tulla. Sielunkumppanin harvoin putoaa taivaalta, sinun täytyy laittaa hieman vaivaa löytääkseen hänet, tai ainakin saada siellä, jotta hän voi löytää sinut.

Vaihe 4: iloisia ajatuksia

Epätoivo on tietty haju, että miehet voivat saalis kilometrin päässä. Oikeasti, ette ole kaikki nähneet niitä köyhiä naisia, jotka ovat "epätoivoinen" kirjoitettu kaikkialla heidän kasvonsa? Älä olla, että tyttö! Toki miehet ovat todennäköisesti petä aiemmin. Ehkä olet edes ajatellut luopua niistä kokonaan. Ehkä olet arpinen ja peloissaan.

Mutta jos olet käynyt läpi aiempiin vaiheisiin älä anna negatiivinen ajattelu saada omalla tavalla. Itse asiassa, en usko ollenkaan, ainakaan rakkaudesta liittyviä juttuja. Joskus me kaikki saamme hieman liian kiinni yrittää ennakoida tulevaisuutta, että unohdamme todella elää - kuten juuri nyt.

Tee juttu ja seuraa omalla tavalla. Ole itsevarma, kuka olet, ja uskon, että te ansaitsette löytää sielunkumppanin!

Vaihe # 5: ei itseään tuhotyö

Voi tämä osuu todella lähellä kotiin. Joo, minulla on tapana tehdä tätä paljon! Kuten, kun asiat menevät hyvin ja olemme tunne toisiaan ja liittyvät kaikilla tasoilla minulla on tapana älyttömästi ja sillä selvä. Kuten olen itse muodostavat ongelmia, jotka eivät ole edes olemassa koska eiköhän se on helpompi lopettaa sen nyt, ennen kuin saan liian syvälle.

Mutta tiedätkö mitä? Et koskaan todella tietää, jos henkilö olet juuri puhalsi pois pelosta tai mitä olet ongelma on, on sinun Mr. Right, jos et anna asioiden olla. Älä juokse pois rakkaudesta ja sitten ruikuttaa kuinka sitä ei tapahdu sinulle! Älä ennustaa huonoja asioita vain siksi, että jotain tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, oppia omaksumaan hyvä asia, kun se tulee!

Tutustu näihin