Onko hän yksi? 4 kysymystä, että sinun täytyy kysyä itseltäsi

Mistä tiedät, että olet löytänyt oikean? Me murtaa joitakin yhteisiä myyttejä rakkaudesta, ja antaa sinulle joitakin neuvoja. Nämä ovat kysymyksiä, jotka sinun täytyy kysyä itseltäsi, onko rakkaus on valoisa tulevaisuus.

Onko hän yksi? 4 kysymystä, että sinun täytyy kysyä itseltäsi

Joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta, useimmat meistä kokevat enemmän kuin yksi suuri rakkaus. Jokin tällainen henkilö, joka näyttää meille tässä elämässä, tulee meille opetuksen, ja antaa meille ehdoton rakkaus. Jokainen, joka näkyy elämäsi rakkaus on yksi sielunkumppanin.

Toinen myytti on, että todellinen rakkaus voidaan tunnistaa kolmen tai kuuden kuukauden aikana. Tee itsellesi palvelus ja älä lankea sitä - vaikutuksen alaisena näiden hormonien olet luultavasti ole ajatellut riittävän selkeä.

Kun ohitat tämän vaiheen, nämä kysymykset auttavat sinua määrittämään vahvuus teidän suhdetta.

1. - hänen vieressään, olet oma itsesi?

Ymmärrän (tai ainakin hyväksyä hymyillen) oman pakkomielteet, esimerkiksi laukkuja tai kenkiä? Haluatko todella tietää, kuinka paljon juo, tupakoi, ostaa tai syödä makeisia, ja onko hän todella mukava, vieressäsi? Oletteko käyttäytyä samalla tavalla hänen vieressään verrattuna miten käyttäytyä, kun hän ei ole paikalla?

2. - on hän itse vieressäsi?

Tiedätkö hänen fetissejä? Tiedätkö kuinka paljon aikaa hän viettää pelejä, ja onko tämä ok sinulle? Yksi mahdollinen tapa nähdä, miten aitoa hän on, on tarkistaa, jos ystäväsi näkevät hänet samalla tavalla kuin teet. Tietenkin, he eivät tiedä häntä läheisesti kuin sinä (toivottavasti), mutta yleisvaikutelma on oltava sama. Lopuksi hän kohtelee sinua samalla tavalla, kun olet yksin, ja kun yritys?

3. - uskotko häntä?

Puhu vain yksiavioisuus, mutta luotatko häneen salaisuutesi, toiveet ja tavoitteet? Luottamus on vaikeampi saavuttaa, kuin rakkauden tunne. Luottamus on tärkein mittari hyvä suhde.

4. - miten torjua?

Oletteko mainita vanhan haavan, tai puhua siitä, mitä olet tällä hetkellä kamppailee? Voitko näyttää erilaisia ​​mielipiteitä ilman syyttävän toisiaan? Yksimielisiä, tai yrittää tasoittaa asioita alas? Couples terveitä suhteita on opittava väittää tuottavasti. Jos sinulla ei ole seksiä, kuinka paljon pidät hänestä?

Uskokaa tai älkää, kumppanisi ei aina kääntää sinut, miten hän nyt tekee. On normaalia, että liekki laantuu, ja se on helpompi sytyttää liekin uudelleen, jos haluat asioita makuuhuoneen ulkopuolella teidän suhteeseen.

Ihmiset ajattelevat usein, että rakkaus sattuu. Ehkä et pidä tätä ilmestystä, mutta pitkän aikavälin rakkaus vaatii ponnistelua. Se ei vain tapahdu, mutta jos vietät aikaa ja energiaa säilyttää terve suhde, elämäsi on iloinen.

Tutustu näihin