3 paras koira syntymäpäivä kakku reseptit

Onko rakkaimman piski juhlii syntymäpäiväänsä? Haluatko yllättää se jotain todella erikoista? Entä kakku taas on koirallesi? Tutustu 3 parhaan koiran syntymäpäivä kakku reseptit.

3 paras koira syntymäpäivä kakku reseptit

Ennen kuin edes alkaa leivontaan, sinun täytyy ymmärtää, että paistaminen kakku teidän koira ei ole sama kuin paistaminen kakku ihmisille. Koiria ei tulisi antaa sokeria, joten vältä sitä teidän kakkuja. Lisäksi he pitävät kakkuja täysin erilainen.

1.. Pekonia ja kanaa koira syntymäpäiväkakku

Kyllä, olet lukenut sen oikein - pekonia ja kanaa. Tiedän, että se ei oikeastaan ​​kuulosta kakku sinulle, mutta ne ovat osa koiran suosikki asioita, eikö? Koirasi rakastaa kakkua, luota minuun.

Jotta tämä kakku, tarvitset: 3 kuppia jauhoja, 1 rkl leivinjauhetta, ½ kuppi pehmennetty margariini, 6 munaa, ½ ​​kuppi maissi öljyä, 2 purkkia kireät kanan vauvanruokaa, 2 kuppia raastettua porkkanaa, jogurtti ja 3 nauhat rapeaa pekonia leikataan palasiksi.

Sekoita jauhot leivinjauhe yhteen kulhoon. Beat pehmennetty margariini, lisää munat ja maissi öljy ja sekoita kaikki hyvin yhteen. Lisää kana vauvanruokaa, porkkanat ja jauhot leivinjauhe mixute. Sekoita kaikki hyvin yhteen ja paista kypsäksi.

Leikkaa kahteen yhtä sienet. Kokeena jogurtin ensimmäinen sieni, peitä toinen ja takki koko kakku jogurtti. Koristele rapeaa pekonia ja jos haluat lisätä makkaraa.

2. Makkara koira syntymäpäiväkakku

Toinen yhdistelmä, joka kuulostaa mitään, kuten kakku sinulle, mutta se tekee koiran onnellisin koira koko maailmassa. Kohtele koirasi tämän specail makkara kakku.

Tarvitset: 1,5 kuppia jauhoja, 1 rkl leivinjauhetta, ½ kuppi pehmeää voita, ½ kuppi maissi öljyä, 2 purkkia kireät naudanlihan vauvanruokaa, 4 munaa ja 3 häränfilesuikaleita nykii.

Vatkaa voi pehmennyt ja lisää maissi öljyä, naudan vauvanruokaa ja munia. Sekoita kaikki hyvin yhteen. Yhdistä kuivat aineet kulhossa ja lisää ne taikinaan. Murenna makkara ja lisää taikinaan. Kaada seos leivän pannulla ja paista Owen noin 1 tunti 200C, tai kypsäksi. Jäähdytä kakku kokonaan.

Takki koko kakun kuorrutus valmistettu maustamatonta jugurttia tai raejuustoa esimerkiksi. Koristele hieman crumbeled makkara ja yllättää koirasi kanssa herkullisen syntymäpäiväkakun.

3. Maapähkinävoi ja porkkana koiran syntymäpäivä kakku

Ok, hienoa, haluatko makea kakku koiran syntymäpäivä, se on kakku, kun kaikki. Silti, sinun ei pitäisi käyttää sokeria, mutta on jotain, voit tehdä. Tutustu resepti maapähkinävoi ja porkkana kakku koiran syntymäpäivä.

Jotta tämä kakku, tarvitset: 1 kuppi jauhoja, 1 tl ruokasoodaa, ¼ kuppi maapähkinävoita, kupillinen maissi öljy, ⅓ kuppi hunajaa, 1 kuppi silputtu porkkanat ja 1 muna.

Sekoita jauhot ja ruokasoodaa yhdessä. Lisää kaikki muut aineet yksi kerrallaan ja sekoita ne thouroughly lastalla. Kaada seos vuokaan ja paista noin 30 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita.

Kumpi näistä kakkuja valitset, olen varma, että koira ehdottomasti rakastan heitä. Koirat ansaitsevat tuntea erityistä myös, eikö? Valitse koira syntymäpäivä kakku resepti pidit paras ja tehdä oman koiran erityinen päivä.

Tutustu näihin