3 parasta Hollanti uuni jälkiruoka reseptit

Ei paljon asiat ovat niin hauskaa kuin ruoanlaitto Hollanti uuni. Minulla on niin paljon hyviä muistoja camping, kun olin lapsi ja me keitetyt ateriat tuleen hollanti uunissa. Jaan 3 suosikkini Hollanti uuni jälkiruoka reseptit mukaasi. Tarkistaa ne pois.

3 parasta Hollanti uuni jälkiruoka reseptit

1.. Hedelmät suutari

Helpoin jälkiruoka voit tehdä Hollanti uuni on hedelmä suutari. Se on parasta, jos olet onnistunut saamaan tuoreita hedelmiä ja käyttää ne heti. Lisäksi hedelmät, sinun täytyy olla: voita, jauhoja, sokeria, maitoa, leivinjauhe ja suola.

Laita kupillinen voita alareunassa teidän Hollanti uuni ja anna sen sulaa tuleen. Sekoita hedelmät hieman sokeria, riippuen maun ja makeus hedelmiä itse, ja laittaa ne päälle voita. Tee taikina kulhossa ulos ½ kuppi maitoa, ½ kuppi jauhoja, kupillinen sokeria, 1 rkl leivinjauhetta ja ripaus suolaa ja kaada tämä yli hedelmää.

Jätä Hollanti uuni välineellä tulen hitaasti kokata herkullinen jälkiruoka, kun jaat pelottavia tarinoita ympäri nuotiolla. Lähes mikään tässä maailmassa voi alkuun, että.

2. Cherry Hollanti uuni piirakka

En yksinkertaisesti jumaloida tämä resepti. Se on niin helppo tehdä ja se on niin herkullinen. Ainesosat tarvitset ovat: 12 unssia tuoreita tai pakastettuja kirsikoita, 2 isoa munaa, kupillinen sokeria, ½ kuppi maitoa, ½ kuppi jauhoja ja joitakin voin rasva pohjaan Hollanti uuni.

Jos käytät tuoreita kirsikoita sinun tulee kuoppa ja ehkäistä niitä, joten jäädytetty kirsikat voisi olla parempi ratkaisu. Joka tapauksessa rasittaa kirsikoita ylimääräinen neste. Voitele pohja Hollanti uuni ja levitä kirsikat yli. Vatkaa munat ja sokeri kulhossa, kunnes ne ovat pörröinen ja vaaleaa. Lisää maito ja jauhot ja sekoita hyvin yhteen.

Kaada taikina päälle kirsikat ja paista uunissa tai keskipitkällä tulipalon 30-40 minuuttia tai kunnes ne ovat kullanruskeita. Ripottele pinnalle tomusokeria. Tämä ei ole oikeastaan ​​piirakka tietenkin, mutta se ei maistu yhtään vähemmän hyvä kuin todellinen kakku olisi.

3. Apple fluff

Tämä resepti on jotain, joka oli väistämätöntä perheeni camping matkoja. Olemme aina tuoreita omenoita poimia ja tehdä tämän superomenan nukkaa. Voit tehdä sen itse, tarvitset: 4 isoa omenaa, 6 munaa, 1,5 dl jauhoja, 1,5 kuppia maitoa, jotkut voita, ripaus suolaa, kanelia ja sokeria.

Sekoita kaneli ja sokeri keskenään ja laita ne muovipussiin. Sokerin määrä riippuu siitä, miten makea omenat ovat. Viipaloi omenat lohkoiksi ja laita ne muovipussiin liikaa. Pyöritä ympäri takki jokainen siivu sokeria ja kanelia.

Tee taikina pois munat, maito, jauhot ja suola. Voitele Ducth uuni voita ja levitä päällystetty omenat yli. Kaada taikina ja paista kunnes ne ovat kullanruskeita. Se on paras tarjoillaan jäätelöä, mutta se maistuu täydellinen ilman sitä.

Nämä ovat minun kolme suosikki Hollanti uuni reseptejä. Kun yrität niitä, ne ovat suosikki liikaa.

Älä kerro minulle, miten ne osoittautuivat ja pidit niistä.

Tutustu näihin