4 herkullisia kotitekoisia kana makkara reseptit

Kuten makkaroita, mutta eivät pidä siitä, että et todellakaan tiedä, mitä sisällä? Yrittää tehdä omia. Saat vielä parempi ja terveempi versio - yrittää tehdä kanaa makkaraa. Tässä on 4 herkullisia reseptejä kotitekoinen kanaa makkaraa.

4 herkullisia kotitekoisia kana makkara reseptit

Ennen kuin annan sinulle todellinen makkaraa reseptejä, minun täytyy kertoa sinulle ainekset täytyy alkaa tehdä niitä. Ensinnäkin, sinun tulee lihamyllyssä sekä makkaraa maker. Jos haluat todellista makkaraa, sinun tulee makkarankuorien samoin. Se on parasta jättää ihon ja jotkut rasvaa lihaa, koska makkarat eivät ole kovin hyviä, jos ne ovat kuivia. Sen jälkeen, tietenkin, tulevat ainekset kunkin resepti.

1.. Lasten kanaa makkaraa

Tämä on melko paljon perus resepti kanan makkaraa, niitä kutsutaan "Lasten makkaraa", koska ne eivät ole liian mausteinen ja soveltuvat siten lapsille. Tulet rakastamaan niitä. Se on hyvin lievä, mutta myös erittäin maukkaita resepti. Jotta nämä makkarat tarvitset: kananliha, suolaa ja pippuria. Määrä ainesosia tietysti riippuu siitä, montako makkaraa haluat tehdä.

Jauha liha lihamyllyssä ja laita se kulhoon. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita kaikki hyvin kädet. Älä laita liikaa pippuria jos teet makkarat lapsesi. Jutut jokainen makkara kanssa saman verran lihaa seoksen. Nyt voit paistaa makkarat, grilli niitä tai jäädyttää ne myöhempää.

2. Italian style kana makkaraa

Nyt tämä on yksi mausteinen makkara resepti, mutta se on aivan herkullinen. Italian style kana makkaraa tarvitset: maa kananliha, suola, pippuri, cayenne pippuri, basilika ja paljon valkosipulia.

Hio kaikki ainekset ja sekoita ne yhteen. Jutut makkaranpäällyksiä ja voila - herkullinen, mausteinen ja maukas kotitekoinen kanaa makkaraa. Ne ovat parhaimmillaan silloin grillattu ja tarjoillaan raikasta salaattia. Voit myös tehdä niitä lisäämällä mozzarellaa ne ovat jopa yummier niin.

3. Saksan style kana makkaraa

Siirryn toiseen maahan, ja tällä kertaa maan tunnettu makkaraa. Kokeile Saksan tyyliin kanaa makkaraa. Tarvitset: kananliha, sipuli, valkosipuli, sinappi, suola, pippuri, cayenne pippuri ja kumina.

Jauhaa lihaa, valkosipuli ja sipuli. Murskaa kumina ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Varmista sekoita kaikki hyvin, koska sinappi on yhtä hajallaan. Jutut makkaranpäällyksiä ja käyttää makkarat heti. He eivät voi oikeastaan ​​elää liian kauan jääkaappi, mutta he tekevät sakon pakastin. Tarjoile perunasalaattia tai vielä paremmin hapan kaali keittää olutta.

4. Kanaa makkaraa sun - tomaattia

Tämä on ainutlaatuinen ja tyylikäs makkaraa resepti. Se on täydellinen, jos haluat yllättää tehtäviä jotain erilaista ja erittäin maukkaita. Tarvitset: kananliha, aurinko - tomaattia, sipulia, valkosipulia, suolaa, pippuria, cayenne pippuri, basilika ja oregano.

Jauha liha ja pilko tomaatit todella hienoksi. Sekoita loput ainekset ja tavaraa makkarankuoria. Nämä makkarat ovat parhaimmillaan silloin grillattu, mutta ne ovat myös herkullisia, jos polttaa. Käytä niitä tehdä makkaraa ja juustoa munakas tai palvele niitä erillisenä ateria.

Oletko kokeillut yhtä näistä reseptejä? Haluaisin kuulla, miten kotitekoisia kana makkaraa osoittautui.

Tutustu näihin