Miten saada suosikki reseptejä terveempiä

Joten, mitä voit tehdä, jos yrität katsoa mitä syöt, mutta halutuin ruokaa tai astia ei ole terveellisin? Se on yksinkertainen - tehdä suosikki reseptejä terveempiä.

Miten saada suosikki reseptejä terveempiä

Meillä kaikilla on omat suosikki ruokia. Itse olet kasvaa rakastava syödä vuosi toisensa jälkeen. Ehkä se on jotain, että äiti tai mummo käytetään tekemään, että tuo takaisin fond muistoja. Tai ehkä se on vain aterian niin ärsyttävä, että se tekee makuhermoja laulaa.

Onneksi on olemassa paljon vaihtoehtoja, kun se tulee korvata ei-niin-terveellisiä elintarvikkeita niitä, jotka ovat parempia kehon ja yleistä terveyttä. Tässä muutamia niistä, joita voit kokeilla, joten voit nauttia suosikki aterioita useita vuosia murehtimatta vyötärölinja prosessissa:

Voi

Kukapa ei rakastaisi creaminess ja rasvaiselle tekstuuri voita? Se ei ainoastaan ​​tehdä makeita herkkuja paremmin, mutta se on ihana keveiden uuniperunat (tunnetaan myös nimellä "takit", riippuen siitä, missä asut), kasvikset ja tietenkin leipää.

Mutta tämä yksi ainesosa ei ole läheskään niin ystävällisiä valtimoiden koska se on makuhermoja. Vaikka jotkut tutkimukset osoittavat, että se on teille parempi kuin margariini, muut tutkimukset osoittavat, että se on yhtä huono. Joko niin, syö liian paljon ja olet leikkii jotkut vakavia terveydellisiä kysymyksiä, koska sen korkea kolesteroli ja tyydyttyneitä rasvoja.

[Lue: 5 suurta keittokirjoja aloittelijoille ]

Jos olet leipoo kakun, esimerkiksi, voit korvata puolet voita makeuttamaton omenasosetta säästää paljon rasvaa ja kaloreita. Jos olet jopa sitä ja haluavat tehdä siitä erittäin terveellistä, voit korvata koko määrä voita omenasosetta. Se tekee tiheämpi kakku, mutta se on myös hyvin kostea ja sisältää paljon makua.

Kun teet evästeet, voit korvata puolet tai kaikki voita muussattu avokado tai banaaneja. Nämä ovat myös hyviä vaihtoehtoja, jos haluat tehdä meijeri jälkiruoka tai jos olet vain etsivät evästeet, jotka ovat erittäin pehmeä ja sitkeä. Voit myös käyttää Kreikan jogurtti ja saada sama vaikutus (vaikka tämä vaihtoehto on vielä meijeri, jos siinä yhteydessä).

Jotta makea, joka käyttää ainesosia, kuten kanelia ja suklaata, voit jopa korvata luumu soseen voita. Vain ostaa pullon sitä vauvanruokaa käytävällä ja käyttää sitä korvaaminen, joka on terveellisempää, puhumattakaan ruoansulatuskanavassa.

Kasviksia ei tarvitse olla likomärkä voin olla hyvä, joko. Suuri keveiden kaali ja ruusukaali on etikkaa, onko omenasiideri tai karkeista. Ja jos laittaa sitruunapippuria parsakaalia tai kukkakaalia, et menetä voita ollenkaan.

[Lue: Miten tehdä herkullisia vähärasvainen salaatteja ]

Mayo

Monet reseptit edellyttävät majoneesi; erityisen maukkaita lisukkeita kuten perunasalaattia ja tonnikala makaroni salaatti. Kun kesä tulossa, näet nämä ruokia enemmän ja enemmän, joten se on parasta, jos voit tehdä vähärasvainen versio niin et tuntuu et riistää itsesi suuri makuun heillä on tarjota.

Käyttämisen sijaan majoneesia reseptejä, käytä vähärasvainen tavallinen kreikkalainen jogurtti sijaan. Saat samanlaista koostumus ja maku ilman kaikkia rasvaa. Lisäksi saat lisättyä annoksen proteiinia, joka auttaa pitämään sinut paremmin pidempään.

Öljy

Jotkut öljyt ovat terveellisempiä kuin toiset. Esimerkiksi oliiviöljy on todettu olevan hyötyä terveydelle taas kasviöljyjen tehdä enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Valitettavasti useimmat leivontaan reseptit edellyttävät jälkimmäisen, joten sinun täytyy luopua kohtelee rakastat, jos haluat pysyä terveenä.

On kuitenkin olemassa joitakin ainesosia voit käyttää sijasta öljyä suosikki ruokia tehdä niistä vähemmän rasvaa ja parempi teidän valtimoissa. Yksi näistä on makeuttamaton omenasosetta. Aivan kuten se toimii ihana korvike voita, se voi myös korvata öljyä reseptit liikaa.

Toinen öljytön vaihtoehto on avokado. Vaikka se on korkeampi rasvapitoisuus kuin omenasosetta, se on sydämen terveellistä rasvaa. Se on hyvä veren kolesterolia ja vähentää riskiä sydämen asioita ja sydän-ja verisuonitauteihin.

Vehnäjauhoja

Useimmat terveydenhuollon asiantuntijat varoittavat, että syö valkoisia jauhoja on huono sinulle. Lähes kaikki ravintoarvo on poistettu valmistuksen aikana ja elimistö pystyy käsittelemään niin nopeasti, että se on usein negatiivinen vaikutus verensokerin - aiheuttaa se piikki ja sitten pudota yhtäkkiä. Tuloksena on voimakas korkea seuraa uupumus ja himo enemmän et tunne niin paha.

Aivan kuten voita ja öljy ovat keskeisiä ainesosia paljon makeisia, niin on valkoisia jauhoja. Lisäksi se löytyy leipää, sämpylöitä ja muita reseptejä, joita olet seurannut vuosikausia. Se tekee tästä yksi ainesosa äärimmäisen vaikea välttää, mutta se ei ole mahdotonta, koska sinulla on vielä vaihtoehtoja.

[Lue: 3 todella alhainen kalori elintarvikkeet et ole kokeillut ennen ]

Paras tapa korvata valkoinen jauho on vehnäjauho. Se muuttaa maku ja koostumus vain hieman, mutta saat käyttää sitä ja mahdollisesti jopa mieluummin sen ajan. Jos vain voi saada itsesi muuttaa se, että paljon, voit aina jakaa jauhot puolet ja puolet. Näin käytät edelleen joitakin valkoisia jauhoja, mutta saatko ravitsemuksellista hyötyä vehnän samaan aikaan.

Pasta

Pasta (via www.onceuponacuttingboard.com)

Aivan kuten valkoinen jauho on tullut no-no kun syö terveellisesti, niin myös on pasta. Huolenaiheet ovat samoja, sairasta vaikutus verensokeriin ja riisutaan useimmat ravinteet, joten on suositeltavaa, että pasta korvataan terveellisempiä vaihtoehtoja.

Voit seurata samoja neuvoja kuin valkoiset jauhot ja valitse vehnä valkoisen sijasta. Vehnä on enemmän ravintoaineita samoin kuin on enemmän täyte.

Toinen vaihtoehto on keksiä spagetti squash ja käyttää sitä pasta korvikkeena. Se on samanlainen johdonmukaisuutta ja vie maku mitä kastiketta käytät. Vain leikkaa se kahtia, kokki sitä uunissa 45 minuuttia ja käyttää haarukkaa poistaa sen kuori.

Voit myös tehdä pastaa kaista-kesäkurpitsa. Just käyttää Vihanneskuorijan tai saada mandoliini ja tehdä pitkiä nauhoja. Paitsi että nämä molemmat vaihtoehdot leikata kulutusta jalostettujen hiilihydraatteja, mutta se kasvattaa saanti terve, kuitupitoisia vihanneksia.

[Lue: 5 terveellisiä elintarvikkeita, jotka maistuvat ]

Syöminen suosikki ruokia terveellä tavalla on mahdollista, jos olet valmis tekemään joitakin myönnytyksiä. Ja vaikka se voi tuntua väärin sotkea resepti, joka maistuu ihanalta juuri niin kuin se on, eikö olisi hienoa pystyä nauttimaan siitä useammin ilman syyllisyyttä? Voit, jos olet valmis vain tehdä muutamia muutoksia, kuten nämä.

Tutustu näihin