Miten tehdä herkullisia ohukaisia

Hyvät naiset, tämä ranskalainen versio pannukakku on kevyt, helppo tehdä ja niin monipuolinen! Olen täällä opettaa sinulle, miten tehdä taikina ja paista herkullinen erittäin ohut ohukaisia, jotka voit myöhemmin täyttää ja koristella kuin haluat - vaihtelut ovat rajattomat! Arm itseäsi teflon paistinpannu, tässä sitä mennään!

Miten tehdä herkullisia ohukaisia

Delicious ohukaisia ​​2 hengelle

Taikinan / taikina, tarvitset:

 • 1 kuppi sileä kukka
 • 1 muna
 • 1 kuppi maitoa
 • 1/2 cup öljyä
 • ripaus sokeria ja suolaa
 • kivennäis-tai pelkkää vettä

Syvään muovi kulhoon ja laita kukka, muna ja kupillinen maitoa sisällä. Vatkaa sen manuaalisesti tai käyttää sähkövatkain, jos sekoittaminen ei suju, lisää maitoa.

Vihje: Voit käyttää joko maitoa tai vettä leivonnaiset, mutta mielestäni se on parasta, jos käytät puoli / puoli.

On tärkeää, että leivonnainen on paksu niin vispilä, kunnes se on sileä ilman paakkuja. Sitten lisää maitoa tai kivennäisvettä, koska sinun täytyy taikina olla nestettä, kuten keittoa. Lisää noin puoli kuppi öljyä hyvin sekoitettu taikina. Lisää ripaus suolaa ja sokeria.

Vihje: koko seos on parempi, jos annat sen levätä jääkaapissa 20-30 minuuttia.

Lisää teelusikallinen ruokaöljyä esilämmitettyyn paistinpannu tai ohukaisia ​​pannulla. Kun se saa todella kuuma, kaada suurin osa sen ulos muki, koska tarvitset pannulla vain hieman rasvainen, ei täynnä öljyä. Aseta pannulla takaisin liesi ja kaada taikina siihen kauhalla - olla varma tasaisesti jakaa taikina koko pinta pannulla. Pyörre varmistaa päällyste on mahdollisimman ohut. Lämpötila, jossa crepes leivotaan on oltava korkea. Salli muutaman minuutin liesi ja sitten kääntää ne yli heittämällä yksi ilmassa tai käyttämällä ei metallista lastalla.

Vihje: Käytä vain tarttumaton pannuja, jos et halua ohukaisia ​​kiinni tai polttaa. Lisäksi sinun ei tarvitse jatkuvasti öljyä pannulla.

Heti kun toinen puoli on valmis, käännä se ja paista toiselta puolelta noin minuutti. Molempien osapuolten olisi vieläkin. Aseta valmis pannukakkuja lautaselle ja levitä suosikki keveiden yli.

Pikku salaisuuksia suuri kokit herkullisia ohukaisia

 • Jos lisäät lasillisen olutta tai sekoitetaan muna valkoinen taikina, ohukaisia ​​tulee enemmän laxly.
 • Ohukaisia ​​on vieläkin herkullinen ja pehmeä, jos lisäät tl etikkaa sekoittaen taikinaan.
 • Jos lisäät lasi kivennäisvettä seoksessa, ohukaisia ​​on pehmeämpi.
 • Lämmitä ohukaisia, pitää ne kääritään alumiinifolioon ja laita uuniin 300 ° C. Kun lämpenee, täytä ne hillolla tai kerma valintasi.
 • Jotta ohukaisia ​​erittäin maukas, käytä lämmintä maitoa. Suosittelen myös, että erotat valkuaiset munankeltuaiset. Kun voittaa valkuaiset, lisää ne taikinaan tehty lämmintä maitoa, keltuaiset ja kukka. Lisää noin leivinjauhe varmistaa leivonnaiset nousee kauniisti.
 • Voit aina pakastusta ohukaisia ​​leivonnaiset.
 • Ohukaisia ​​voidaan valmistaa etukäteen; täyttää ohukaisia ​​lihaa, riisiä ja vihanneksia ja pakastaa ne. Kun päätät käyttää niitä, vain laita ne vuokaan, voitele yli jotkut smetana tai tomaattikastiketta ja paista niitä uunissa 150 ° noin 30 minuuttia. Illallinen tarjoillaan!

Kuten näette, Leivonta Delicious ohukaisia ​​on hauskaa, helppoa ja kestää enää sitten 20 minuuttia aikaa valmistautua. Loppu on sinusta kiinni. Suosittelen teille kokeilla jokaista mahdollista täyttämällä tai keveiden on, mutta jotkut yhdistelmät ovat koskaan virhe: Your isoäidit vadelmahilloa tai jos olet enemmän suklaata puolella - Nutella. Hyvää ruokahalua!

Tutustu näihin