Miten tehdä herkullisia tapaksia - 2 reseptejä jokaiseen makuun

Tapas on tullut yksi suosituimmista ruokia äskettäin. Ihmiset ovat menneet hullu tätä herkullista Espanjan resepti. Espanjan ihmiset syövät niitä välipaloja aterioiden välillä, kun taas Yhdysvalloissa ne katsotaan aterian. Hauska, mutta totta, katsotaanpa mitä tapas resepti on paras sinulle.

Miten tehdä herkullisia tapaksia ja # 8211; 2 reseptejä jokaiseen makuun

Tapas ovat osapuolina ystävällisiä, koska voit tehdä niitä periaatteessa mitä vain kasvis niitä naudanlihaa mausteinen niitä, sekä kylmä ja kuuma. Myös ihmiset rakastavat tapas koska voit yhdistellä, ja siellä on aina uusi maku, että et ole kokeillut ennen. Ne ovat pieniä ja varmasti käytännöllisempää osapuolille kuin suuria aterioita, jotka ovat hankalia palvella.

Helppo aloittelijoille - perunan herkullista täytettä

Täydellistä herkullisia tapaksia tarvitset raitista peruna, joka on ensimmäinen katettu oliiviöljyä, suolaa ja pippuria.

Sen jälkeen, perunat olisi paistettu iso pannulla kunnes ne ovat täysin rapea ja sitten voit käyttää sitä valkosipuli murskataan majoneesia kuppi, joka on herkullisia tapaksia keveiden.

Harder, mutta parempi - empanadas

Empanada on leipä leivonnainen, joka on niin suosittu, se on melkein tullut synonyymi tapas paikoin. Tämä tunne makuja sulaa kenenkään sydän alas. Tarjoile nämä empanadas kuin lautasen puolueen ja ihmiset eivät koskaan unohda sitä. Kerran he pyysivät minua reseptejä viikkoa tapahtuman jälkeen.

Tässä on minun helppo resepti empanada kastike:

Mince sipulia, valkosipulia ja oliiveja yhdessä ja anna marinoitua vähintään 3h. Lisäämällä etikka auttaa heitä ihastuvat ja se on maukkaampia.

On hyvä tehdä kastike muutamaa päivää ennen puolueen ja sitten laittaa se pakastimeen, koska se todella tekee eron, kun kastike ehtinyt nautiskellen.

Voit ostaa empanada leivonnaiset, mutta jos haluat tehdä sitä kotona, älä unohda purista reunat ja tehdä empanada taikina, koska täyte sopii paremmin sitten. Keitä ne hyvin ja palvella heitä suurella levy koristeet espanjalaiseen tyyliin.

Tapas leipää, tomaattia ja valkosipulia - helppo käynnistin

Tässä on yksi maukas käynnistin oman puolueen, joka olisi palvellut oliiveja ja salaattia puolella. Tämä on pohjimmiltaan tuoretta vaaleaa leipää, joka on paistettu hyvin. Sen jälkeen voit käyttää valkosipulia hieroa se leipä perusteellisesti. Älä unohda leikata tomaatti kahtia ja käyttää suuria mehukkaita tomaatteja, joka jättää täyteläinen maku leivälle.

Käytä oliiviöljyä, että voit hakea kädet, leiville, joka tunkeutuu pintaa, jolloin syvempi maku.
Jos pidät suolaisempaa ruokia, voit lisätä ripaus merisuolaa, joka on yhdistetty mustapippurilla.

Tutustu näihin