10 kahvi sivuvaikutuksia naisille

Mikään ei vedä vertoja tuoksu tuoretta kahvia aamulla. Se on tuoksu ja maku, joka saa useimmat meistä läpi päivän. Jotkut haluavat sen vahva, jotkut pitävät lieviä. Jotkut juo sitä sokerin ja kerman, toiset juo selväksi. Mutta me tiedämme kaiken meidän pitäisi kahvista?

10 kahvi sivuvaikutuksia naisille

Vaikka kahvi auttaa meitä herätä ja pitää meidät keskittynyt, siinä on joitakin sivuvaikutuksia kehomme. Toki yhden kupin kahvia päivässä tekee sinulle mitään haittaa, mutta ottaa liikaa se voisi. Tässä kahvia sivuvaikutuksia naisille kannattaa kiinnittää huomiota.

1.. Riippuvuus

Halusitpa uskokaa tai älkää, kahvi aiheuttaa riippuvuutta. Sinun ei tarvitse juoda 20 kupillista kahvia päivässä pitää itsesi riippuvaiseksi. Niin kauan kuin et voi saada läpi yhden päivän ilman kahvia, olet kehittynyt vähäinen riippuvuus. Ihmiset, joilla on vakavampi riippuvuus kahvi voi kokea hermostuneisuutta, käsi vapisee, kylmä hiki ja jopa vihaa, kunnes he saavat annoksen.

2. Unettomuus

Ottaa liikaa kahvia sekaantua nukkua, varsinkin jos juot kahvia illalla. Toki on olemassa ihmisiä, jotka väittävät, että kahvi ei ole, että vaikutus niihin, mutta et tiedä, mitä - se on vielä pahempaa. Se tarkoittaa, että olet jo ollut liikaa kahvia ja kehosi rakentaa vastarintaa kohti. Kofeiini pitää sinut hereillä. Liikaa kahvia aiheuttaa unettomuutta, levottomuutta ja yleistä pahaa unta.

3. Korkea verenpaine

Kofeiini lisää verenpainetta. Vaikutus on väliaikainen, mutta jos juot paljon kahvia, se voi aiheuttaa pysyviä korkea verenpaine. Voit tuntea vaikutukset verenpainetta nousee kokea korvien soiminen ja päänsärkyä. Jos sinulla on näitä ongelmia, kannattaa miettiä siirtymistä kofeiinitonta.

4. Korkea kolesteroli

Juominen suodattamatonta kahvia sanotaan korottaa oman kokonaiskolesterolin (sekä HDL-ja LDL) ja triglyseridit. Yli vuoden, tämä saattaa lisätä riskiä saada sydänkohtaus. Yleensä kahvi liittyy suurempia riskejä sydänsairauksien on ehdottomasti ei suositella henkilöille, jotka ovat jo nyt sydänvaivoja.

5. Nestehukka

Se on yhteinen siitä, että jokaisen kupin kahvia juot, tarvitset kaksi kupillista vettä vain kompensoimaan nesteiden olet menettänyt. Kahvi aiheuttaa kuivumista ja ellet muodostavat veden olet menettänyt se voi aiheuttaa päänsärkyä ja pahoinvointia.

6. Selluliitin

Vaikka paljon anti selluliittia tuotteet sisältävät kahvi, juominen voi jopa lisätä riskiä sairastua selluliittia. Kofeiinia kahvin dehydrates teistä ja tekee kehon pidä vettä se jo on. Pitämällä vesi on yleisin syy selluliittia.

7. Osteoporoosi

Juo enemmän kuin kolme kuppia kahvia päivässä vuotta voi johtaa luuston tiheys. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee olla suurempi riski sairastua osteoporoosiin. Osteoporoosi on sairaus paljon naisista kärsii ja se aiheuttaa hauraat luut. Pidä kahvia määrä kolme kupillista päivässä korkeintaan.

8. PMS

Tutkijat ovat havainneet, että naiset, jotka ovat yleensä alttiita ottaa vahva PMS voi kokea sen jopa vahvempi juotuaan kahvia. Tämä haittavaikutus kahvia on valitettavasti myös sivuvaikutus syö suklaata. Anteeksi hyvät - mutta jos haluat päästä eroon PMS, se ei ole kaksi asiaa me rakastamme eniten.

9. Paniikkikohtauksia

Johtuen siitä, että kofeiini aiheuttaa riippuvuutta, joilla ei ole määrä elimistössä on käytetty voi aiheuttaa paniikkikohtauksia. Kofeiini todella saa aikaan ns "taistele tai pakene"-mekanismi kehossamme. Suuri kulutus rasittaa kuitenkin, että mekanismi paniikkikohtauksia. Aloitat hiki, kädet alkavat täristä ja odotat pahaa tapahtua sinulle.

10. Emotionaalinen väsymys

Kofeiini herättää sinut ja antaa kehon enemmän energiaa. Mutta se, mitä se ei tee, on antaa kehon levätä. Ottaa liikaa kahvia saa sinut juosta ja tuntuu et voi tehdä niin paljon enemmän. Mutta, koska elimistö ei tarvitse levätä, kun olet itse istua alas ja lakata toimimasta, saatat tuntuu vieläkin väsynyt ja emotionaalisesti valutettu sitten ilman kahvia.

Nämä ovat 10 kahvi sivuvaikutuksia jokaisen naisen tulisi kiinnittää huomiota. Kahvi ei tuo sinulle paljon etuja, mutta et saa laiminlyödä huonoja asioita. Parasta olisi, jos voisi rajata kahvia vain yhden kupin aamulla.

Tutustu näihin