3 helppoa tapaa luonnollisesti tehdä hampaat valkoisemmat

Kaikki unelmat ottaa helmi-valkoiset hampaat, ilman tahroja tai plakkia. Useimmat ihmiset ajattelevat, että hammaslääkärit ja kalliita hampaiden valkaisuaineet ovat ainoa keino sen saavuttamiseksi. Väärin! Jos haluat palauttaa kaunis ja valoisa hymy, lue alla ja löytää 3 upea tapoja luonnollisesti tehdä hampaat valkoisemmat.

3 helppoa tapaa luonnollisesti tehdä hampaat valkoisemmat

1.. Ruokasoodaa on erittäin tehokas tahranpoistoainetta

Leivinjauhetta tai natriumbikarbonaattia, on vesiliukoinen mineraali löytyy luonnon jouset, sekä tuotetaan keinotekoisesti eri tarkoituksiin. Se on usein lisätty kaupallisesti saatavilla hammastahnoissa parantaa valkaisuun vaikutuksia.

Kun liuotetaan veteen, ruokasoodaa vapauttaa vapaita radikaaleja, jotka tunkeutuvat hampaan kiilteen ja muuttaa tahra molekyylien tummempi kirkkaampi.

Ruokasoodaa on siis hyvin tehokas pesee pois ruma plakki hampaiden pinnoilta ja tahrojen aiheuttama savu-, kahvi-, ja muut tekijät. Se on luonnollinen kuluttava, paljon vähemmän aggressiivinen kuin toiset.

Ohjeet:

  • Jotta hampaat valkoisemmat ulkonäkö, sekoita 1 tl ruokasoodaa tarpeeksi vettä saavuttaa kermainen pasta. Käytä tätä liitä harjata hampaat, huuhtele ja harjaa jälleen hammastahnaa.
  • Kaada pieni määrä vetyperoksidia 1 tl ruokasoodaa tahnak ja kevyesti harjata hampaat kanssa. Voit lisätä pieniä määriä tavallisia hammastahnaa tähän seokseen maun parantamiseksi.

Varoitus:

Harjaa hampaat ruokasoodaa vain kerran viikossa, koska liiallinen käyttö natriumbikarbonaattia voi vahingoittaa hammaskiillettä.

2. Mansikat ovat luonnollisia valkaisuaineet

Syödä niin paljon mansikoita kuin haluat! Ne ovat suuria liittolaisia ​​tehdä hampaita vaaleampia ja antaa sinulle valoisa ja kaunis hymy.

Mansikat, kuten monet muut hedelmät, sisältävät omenahappo, luonnollinen valkaisuainetta käytetään monissa suuvedet, hammastahnat ja hampaiden valkaisuun tuotteita.

Maleiinihappo on kiteistä, väritön yhdiste, joka on supistava ominaisuuksia, erittäin hyödyllinen liuottamalla tahrat aiheuttamat kahvia, viiniä ja savua. Se on luonnollinen puhdistusaine, joka poistaa hampaan pinnan värimuutoksia ja vähentää ulkonäkö ruskeita laikkuja.

Ohjeet:

  • Käytä ruokapöydästä mash 2 tai 3 mansikat massaa. Levitä mansikka sellun pehmeällä hammasharjalla ja levitä sen päälle hampaita. Anna sen jäädä 5 minuuttia, huuhtele. Voit myös harjata hampaat mansikka sellu useita minuutteja, ennen kuin käytät tavallista hammastahnaa.
  • Toinen tapa hyödyntää maleiinihapon sisältyvät mansikoita on leikata mansikka kahdessa, hiero sen päälle hampaita 2 tai 3 minuuttia ja huuhtele ja harjaa hammastahnalla.
  • Saavuttaa suurempi vaikutus, voit lisätä pieni määrä ruokasoodaa mansikka massaa.

Varoitus:

Älä levitä mansikka sellu hampaita useammin kuin kerran viikossa, niin liikaa maleiinihaposta voi olla haitallista hammaskiillettä. Aina harjata hampaat jälkeenpäin, käyttämällä tavallista hammastahnaa.

Mansikat sisältävät myös sokeria, joka sinun ehdottomasti pitäisi jättää hampaita!

3. Rapeita hedelmiä ja vihanneksia ovat erinomaisia, ei-haitallisten hionta

Syödä omena päivässä, ja sinun pitää hammaslääkäri pois. Raaka ja rapea hedelmät ja vihannekset ovat luonnollisia hammasharjat jotka toimivat siivoojat ja tahranpoistoaineet, aiheuttamatta vahinkoa hammaskiillettä.

Tuore rapea hedelmiä ja vihanneksia, kuten omenat, porkkanat, selleri, string pavut ja kukkakaali sisältävät selluloosaa ja kuitua, jotka toimivat luonnon hioma että poistaa bakteerit, poista viime discolorations, puola hampaat ja stimuloivat ikeniä. Ne lisäävät myös vapauttaa sylkeä, joka huuhtoo pois haitallisia ruuantähteet.

Jos olet syönyt mustikoita tai joivat kahvia, viiniä tai karpalo ja rypäleen mehua, se on hyvä tapa syödä omena heti.

Kaikki tiivistää, kannattaa rouskuttaa tuoreita ja rapeita hedelmiä ja vihanneksia joka päivä - se ei hyödytä pelkästään hampaita, mutta yleistä terveydentilaa samoin!

Johtopäätös:

Ruokasoodaa, mansikat, rapeita hedelmiä ja vihanneksia! Oletko koskaan edes ajatellut, että tällainen yksinkertainen ja luontaistuotteet piilottaa niin monia tehokkaita vaikutuksia? Tsekkaa ja vakuuttaa itse! Jos tiedät muita tapoja tehdä hampaat valkoisemmat luonnollisesti, kertokaa niistä alla.

Tutustu näihin